Arama sonuçları

1. accurate

Selamlar herkese...

Aramıza hoşgeldin...
  2. accurate

Merhaba Ben Doğan abiniz

Aramıza Hoş Geldiniz..
  3. accurate

herkese selam

hoşgeldin :)
  4. accurate

merhaba burhan ben

aramıza hoşgeldin iyi forumlar
  5. accurate

Berat Kandili (16/17 Ağustos 2008)

arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun ...
  6. accurate

Vektörel Bayan ve Çiçek Desenleri....

paylasım ıcın tsk
  7. accurate

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

hepsı cok guzel gorunuyor vurus bakımındanda gayet az vuruslu gıbıler ama goruntu ıtıbarıyle cok hos olmus emegıne saglık
  8. accurate

eminecik en sevdiğim filimler

;););););););)bu fılmler gercekten süper benımde tercıhım korku gerilim :D aksiyon (şeytan,büyü,ölümün kapısı,lanetli ev vs...)
  9. accurate

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@emrovski ısteyen ıstedıgı ısmı koya bılır bu ne sızı nede bır baskasını asla ılgılendırmez.... ben 6 yıldır accurate4 618 ve 620 kullanıyorum pullularda hata vermese zaten atıp tutmam ben manuel olarak yada bazen eosta yapıyorum
  10. accurate

Tajima Pulse

ok bende aksam gıremedım bıraz ıslerım vardı msnde oldugun bırgun tajıma hakkıında gorusuruz
  11. accurate

Herkese Slm.

Aramıza hoşgeldin
  12. accurate

Tajima Pulse

onemlı degıl green eyes calıstıgım ıcın genelde aksamları msnde olabılıyorum aksam musahıt olursan konu hakkında bılgılendırırım özel msj kapalı oldugundan :D ozeldende yazamıyorum
  13. accurate

imsakiye çalışması

emeginize saglık cok guzel olmuş
  14. accurate

Tajima Pulse

green eyes ıstersen ben sana yardımcı olabılırım program hakkında bılgım yok ama ben sana programı gonderebılırım :)
  15. accurate

Çiçek nakış desenleri 2

paylasım ıcın tsk
  16. accurate

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

haklısın marıfet yıllarda degıl gıbı gorunuyor ama nedense herzaman gecmıse dayalı olarak yıllar soruluyor :) musterı kac yıllık desınatorsun dıyor :D sanırım ondan sorulan sorularda gecmıse dayalı olarak tecrube ve senelık bırıkım aranıyor
  17. accurate

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

senelerdır calıstıgım desende hata buldunuz ya .) bısey dıyemıyorum desenın prınt goruntusu bu ıslenmısınde kusuryok zaten bundada yok :D benım yaptıgım hıc bır desende kusur bulabılecegınıde sanmıyorum bos yere karalama yapmayınız... 8 yıllık panccıyım sıteye koydugum desenlerde 2...
  18. accurate

Çiçek nakış desenleri

desenler hoş gorunuyor ama yaprakların uc kısımlarını neden okadar küt bıraktıgını anlayamadım yınede emegıne saglık calısmalarında basarılar dılerım...
  19. accurate

Selam

aramıza hosgeldınız...
Yukarı Alt