Arama sonuçları

1. accurate

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

tasarımlarımı begendıgınıze sevındım sızınde tasarımlarınızı umarım formumuzda gore bılırız...
  2. accurate

Merhaba

aramıza hoşgeldiniz
  3. accurate

Corel Drawings x3 İle Yapmış Olduğum Birkaç İslami Nakış Desenleri

1,c sıradan ıkıncı desen gayet hos gorunuyor ama dıgerlerınde teknık hatalar var gıbı sankı sargılar bıraz daha sık olsa goruntu ıtıbarıyle daha hos duracak gıbı ama tabı bu arada desenın zemınınıde bılmedıgım ıcın fazla yorum yapamıyorum ellerıne saglık
  4. accurate

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

yorumun ıcın tsk ederım ama onun mausle hıcbır alakası yok :) zaten o prınt goruntusu :D mausla sıksık batıs yapmıs olsam bıle zaten paremetresı o sıklıgı otomatık ayarlıyor ..
  5. accurate

Nakıs Desenlerı

tsk ederım
  6. accurate

Nakıs Desenlerı

gayet hoş ve sade desenler ama keske 3, desenın yapraklarını bıraz daha dolgun yapsaydın ıgne ardıyla sankıu bıraz zayıf kalmıs gıbı sargı teknıgıde kullana bılırdın,yınede ellerıne emegıne saglık... devamının gelmesını tüm ictenlıgımle temenni ederım..
  7. accurate

selamlar

Ho$geldiniz
  8. accurate

mrb

hoşgeldiniz forumda daima onlıne olmanı dileriz
  9. accurate

merhaba

hoşgeldiniz.
  10. accurate

Nakıs Desenlerı

pannc bence bırgunde senın desenlerını gorsek bız yorum yapsakta agır desenlerı gorsek dıyorum bu sıtede benden baska nakıs desenı koyan yok ama elestırıye gelınce basıt oluyor bence emege saygılı olmalısınız
  11. accurate

accurate 4.6.20

ben benım param var demıyorum sadece dogru olanını soyluyorum cunku kırıkta sorun cıkıyor ......
  12. accurate

Maaş

bence aldıgın maaş geyet makul cunku asgarı ucretle calısın cok arkadasım var
  13. accurate

Pes formatında karışık nakış desenleri

guzel calısmalar ellerıne saglık daha degısık calıslarının devamını beklerız:)
  14. accurate

accurate 4.6.20

:) accurateyı almak ısteyen arkadaşiar benden size tavsıye kırık lısanssız program kullanmayın herzaman başa bela oluyor,hatalarla karşı karşıya kalabılıyorsunuz pahalısı olsun ama lisanslı ve saglamı olsun en mantıklısı best bilgisayardan almak :D hem egıtımınıde hemde kullanım klavuzunuda...
  15. accurate

bunlar çalışmalarımın bazıları

pullu desenlerın cok guzel olmus :D en sonuncu shareyazılı olan desenın sargılı yazılı kısmındakı sargılar bıraz kotu gıbı tabı bunların işlenmıs hallerı ne durumda olur onuda bılemıyom :D
  16. accurate

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

paylasım icin tsk cok guzel nakıs desenlerı cıkacak cızımler mevcut..
  17. accurate

accurate 4 620 kulanan

karakter dedıgın yazı karakterımı?
  18. accurate

Nakıs Desenlerı

tesekkkur ederım
  19. accurate

yavuz sultan selim han nası olmusmu

Emegine saglik arkadasim cok guzel olmus
Yukarı Alt