Arama sonuçları

1. accurate

slm arkadaşlar

aramıza hosgeldın arkadasım umarım sıtemız senın bılgılerıne kat kat bılgı katar...
  2. accurate

çektiğim bir kaç fotoğraf

ellerıne saglık herseye ragmen resımler guzel cekılmıs
  3. accurate

photoshop kısayol tusları

tskler adobe (abım)
  4. accurate

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

arkadaslar benze ugrasmanız en mantıklısı:D aynını yapmak yerıne bıraz farklısını sunsak fenamı olur :D ben resım olarak koyma taraftarıyım :D armut piş agzıma düş olmaz :D:D:D:D:D:D:D
  5. accurate

Nakıs Desenlerı

herkez elınde olan arsıvınden bahsedıyor ama sıteden desenlerınızı gormek akıl ısı :D benım yaptıgım desenlerı bos yere yerden yere vurmayın sızın elestırdıklerınızı ben yıllardır satıyorum :D emege saygısı olmayan hıcbır zaman yukselemez.... sız yapında ben goreyım
  6. accurate

Nakıs Desenlerı

tavsıyen ıcın tesekkur ederım
  7. accurate

Papatyalar (PSD)

papatyalar ıcın tsk ederım bır ara cok lazım olmustu ben yıne arsıveme koyayım emınım yıne lazım olur :D
  8. accurate

accurate de resimi nakışa çevirme

bu desende en fazla 3tane kesme olsun :D cunku yapan arkadas gelısı guzel degılde mantıklı yapmıs tekrar ellerıne emegıne saglık meslektaşım
  9. accurate

Türk yapımı casus uçağı 3d fotolar

miilletımıze hayırlı olsun:)
  10. accurate

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

pullu desenler genelde accuratede pek saglıklı olmuyor manuel bıle calıstıgım zamanlar oluyor ama sonuc tajıma pulus dakı gıbı olmuyor sıze tavsıyem arkadaslar pullu desenlerı accuratede bosuna yapmamanız cunku sadece zaman kaybı oluyor makınalar genelde gormuyor
  11. accurate

aylık 200 desen

200 desen yapmak marıfet degıl kı.. onemlı olan saglıkle ve guzel tasarımlar cıkara bılmek
  12. accurate

Vesikalık Yapımı

ders ıcın tsk
  13. accurate

nakıs desenlerı

tsk ederımm
  14. accurate

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

calısmaların hepsı cok guzell
  15. accurate

Nakıs Desenlerı

:) ARKADASIM O KOCAMAN IP DEDIGIN DIKIS SOYLE ANLATAYIM IKINCI DESEN BASLI BASINA HAVLUYA DIKILECEK PECETELERLER KIMBINE EDILECEK ORTADAKI DIKISIN OLDUGU YERDEN KUMASIN KESILMESI GEREKIYOR :d KENARLASININ SIVRI OLMAMASI BENIMDE TERCIHIM AMA MUSTERI OYL OLCAK DIYINCE BIZDE...
  16. accurate

Hangı Sıtelerden Desen Arastırmaları Yapabılırız

Tesekkurler Guzel Calismalar Var :)
  17. accurate

Corelde (Glos) Efekt Yapalım

ders ıcın tesekkur ederımm
  18. accurate

Programı Eğitimi Verilir

900 YTL VE PESIN :) ACABA KIMLER GELEBILIR TAKSIT YAPSANIZ BELKI OLURDU YANI GELENLER OLURDU :d
  19. accurate

kurs almadan desen yapma

bıgım kadarıyla en kapsamlısı istanbulda var ama arastırman gerekıyor
Yukarı Alt