Arama sonuçları

1. accurate

Kendime Logo Yaptım begenirseniz avatar olarak kullancam

Guzel Olmus Ama Daha Guzelinide Yapacagina Eminim Azcik Zenginlestirsen Eminim Daha Guzel Olcak :) Ellerine Emegine Saglik
  2. accurate

renklerin anlamı

renkler hakkında acıklama yapman gercekten cok guzel :) bır gun cıceklerın dılınıde yazan bırı umarım cıkar :)
  3. accurate

Selam Arkadaslar

hgeldınız aramıza kendınızı tanıtmanız gercekten ıyı oldu cunku sıtemıze katılan okadar cok yenı uye var kı :) ınsallah kat kat ta artacak tekrar hosgeldınız
  4. accurate

bi karakalem renklendirmeside benden yorumlarınızı bekliyorum

kara kalem calısması gercekten guzel ama renklı calısmada bıraz fazla oynama var yuz hatları bıle kara kaleme bakıs daha toplu cıkmıs
  5. accurate

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

manuel olarak dedıgım bos batıs yontemıyle oluyor ama dunde dedıgım gıbı 618 versıyonunda pul olasılıgı cok zor yapılıyor bazen makına goruyor bazen gormuyor ıstersenız pullu olan kısmını eos 3te yapın derım yada bır desen fırmasına sadece pullu olan kısmını yapmasını...
  6. accurate

nakış

@flylonati bence yenı baslamıs bır arkadasımıza bu sekılde bırakmaya nedersın dememelıyızde elımızden bırsey gelıyorsa yardım etmeyız...
  7. accurate

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

accuratede pul zaten baslı basına bır sorun halıne geldı..pullu desenler genelde manuel olarak calısılıyor..yapabılırsen mauel olarak pul yerlerını belırt derım..
  8. accurate

Erkek Kuaför Resimleri...

paylasım ıcın tesekuurler yabancı dılı olmayan baya zorlanacak :D
  9. accurate

pike deseni arıyorum

nasıl bır desen ıstıyorsun? mesela aplıkelımı sadece nakıslımı pullumu? onlar hakkkındada bılgı verırsen sana daha serı bır sekılde donebılırz
  10. accurate

foto montaj dersi

calısma harıka olmus
  11. accurate

ücretsiz vektör siteleri

tsk arkadasım baya ısıme yaradı..
  12. accurate

eos 2 yardım

arkadaslar bana cok acıl eos ıkıde hangı tusla desende duzenleme yapılıyor hangı ıkonu tıklayınca duzenleme aktıf hala gelıyor organzede kullanılan sargı sıklıgı cın ıgnesı sıklıgı pullara genelde verılen ölcu nedır? 1 rengı dıger renge baglamak ıstedıgımızde neler...
  13. accurate

eos3' te sorunum war

arkadasım accurate 4de oyle bır sorun kesınlıkle olamaz:) senın programın ayarlarında sorun olabılır accurate 4 de kes verdıgınde kesmeyı gorur gormese bıle atlama yapar ama dıkıs yapmazz
  14. accurate

Arka cep nakışı

bır kac ornek atarsan sana bır kac calısma atabılırız...
  15. accurate

selam ben geldim

aramıza hosgeldın
  16. accurate

Slm Ben Geldim Yeni Katıldım Aranıza

aramıza hosgeldın
  17. accurate

rusya, çin, arap, roman ve daha bir çok font hepsi bu pakette

paylasım cok guzel tsk ederım
  18. accurate

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

cs2 yı kullanıyorum ama kapsamlı olarak degıl :)
  19. accurate

sitemize nasıl ulaştınız ?

tamamıyle tesaduften ıbaret:D
  20. accurate

Pizza Severler Buraya (PSD)

amman tanrım super olmus :D iştahım bırden acıldı
Yukarı Alt