Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Yansıma

güzel ders.tskler..
  2. Yusuf Çakmak

Buton Örnek ÇAlısma

Bir grafikten animasyonlu butona geçişi göreceğiz. Uygulama 1- Sahneye önce buton için bir yazı yanına da animasyon için bir şekil oluşturun. Şekildeki yazının direkt bir sembol olduğuna dikkat edin. Siyah halka oval aracı seçilip Fill Color bölümü kapatılarak yapılmıştır. Ortadaki kırmızı...
  3. Yusuf Çakmak

Movie Explorer Kullanımı

Flash ile hazırladığınız bir filmin tüm elemanlarını ve özelliklerini bu explorer sayesinde topluca görebilirsiniz. Görüntü listesi çeşitli elemanlar arasındaki ilişkiyi görmenizi sağlayacak şekilde hiyerarşik olarak organize edilmiştir. Komplex bir filmde bu pencereden istediğiniz sembol,frame...
  4. Yusuf Çakmak

Publish Settings-Yayınlama Ayarları

Hazırladığınız bir çalışmayı bitirdikten sonra File-->Publish Settings`i tıklayarak ilgili panele ulaşabilirsiniz. Varsayılan özellikte sadece swf ve html seçeneği işaretlidir. Bu seçenekler dışında dosyanızı gif, jpeg, png, exe, hox, mov ve smil formatlarında da kaydedebilirisiniz. Yapmanız...
  5. Yusuf Çakmak

Motion Tween Örnek Çalısma

1- Menüden İnsert > New Symbol komutunu verin. Grafik davranışını seçin. Bir yaprak şekli çizin. Aynı komutla yeni bir sembol açalım. Davranışı yine grafik olarak verelim. Yaprak sembolünü sahneye yerleştirelim. Bu sembolün merkez noktasını yaprağın sap kısmına alacağız. Bunun için araç...
  6. Yusuf Çakmak

Timeline Efektleri

Timeline Efektleri İlk kez Flash MX 2004 versiyonunda kullanılan bir özelliktir. Burada amaç shape tweening, motion tweening gibi daha önce manuel olarak uygulanan animasyonları ve 3.party yazılımlarda kullanılan metin efektlerine pratik yolla ulaşmaktır. Kişisel görüşüm bu panelin flash...
  7. Yusuf Çakmak

Yine bir Kartvizit Çalışmam (yorum için)

Fontu değitirmelisin.Fonttaki efektte pek iyi durmamıs.yazıyı niraz daha asağı almalısın.sol taraf tam beyaz olmasa sağ tarafa göre arkaplanı biraza efektli olsa bence daha iyi olur.
  8. Yusuf Çakmak

Yarısmaya katılacam Fikir Yönünden Yardım LAsım

zaten hiç bir yeri kopya etmem.sadece görünmelik içerik koyacam.dolu gözüksün diye.verdiğiniz fikirler için çok tşkler.nrl-design tşkler.mehmet abi hemşerim sende çok saol.sen tekrar tekrar yazdın bende söliyim hiç bir yeri kopya etmem merak etme.sadece fikir bakımından yardım toplıyorum.burdaki...
  9. Yusuf Çakmak

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

fatoş herhalde photoshop oluyor :):):)
  10. Yusuf Çakmak

9825 adet logo arsivi

tşkler üstad
  11. Yusuf Çakmak

60 Adet Birbirinden Güzel Gradients

bunlardan bazıları telefon temalarının arka planlarına güzel uyar.tşker..
  12. Yusuf Çakmak

melek verdiğin fikir için tşkler.birkaç eğitim sitesine baktım içerik hakkında onlardan biraz yardım alcam ama renkler konusunda kararsız kaldım.diğer arkadaslarımızında fikirlerini bekliyorum
  13. Yusuf Çakmak

Bİr yarısma katılacam.Eğitimle ilgili bir web sitesi yapacam.Sİzden yardım istediğin nokta ise bir eğitim sitesinde neler olmasını istersiniz renkler size göre nasıl olmalıdır Eğitim Sitesi hakkında verebileceğiniz her fikire açığım şimdiden tşkler
  14. Yusuf Çakmak

Selamlar

aramıza hoşgeldin.
  15. Yusuf Çakmak

Saygılar...

hosgeldin.
  16. Yusuf Çakmak

Herkese Selam

aramıza hosgeldin
  17. Yusuf Çakmak

Hangi Takımlısınız ?

diğer diye seçenek var oda hiçbriide olablir.Hadi bjkliler oyversin :)
  18. Yusuf Çakmak

Hangi Takımlısınız ?

beŞİktaŞ :)
  19. Yusuf Çakmak

Hangi Takımlısınız ?

Hangi Takımlısınız ?
  20. Yusuf Çakmak

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Dersleri uygulamaya baslamadan önce yararlı birkaç baslık. https://www.grafikerler.org/photoshop-kullanma-klavuzu-lutfen-tum-grafikerlerimiz-okusun-t108/index.html https://www.grafikerler.org/photoshop-yararli-bilgiler-t9/index.html...
Yukarı Alt