Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

Matbaacıların Sergi Salonu...!

aydıngerden anca okadar olur :D
  2. Ekrem Demirlerli

Matbaacıların Sergi Salonu...!

Saygı değer matbaacı arkadaşlar hepimizin bildiği gibi yapılan bir işde ilkönce grafik gelir sonraki aşama bizim işimiz Baskı yani en önemli husus bu konunun amacıda grafikten çıkmış bir işin baskı aşaması sonrası görüntüleri, bu konu başlığı altında her sanatkar arkadaşımız basmış olduğu işleri...
  3. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

KURTLAR VADİSİ SEVEN MATBAACILARA GRAFİKERLERE HİTABEN :)
  4. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Photo Album

Kütahya'nın meşhur vazosu...
  5. Ekrem Demirlerli

Flashta Tenis Oyunu

linkte bi problem yok sağlam yani oyunada baktım gayet güzel bir oyun birazcıkta oynadım ama bu işi yaptırabileceğin bir arkadaş çıkarmı bilmiyorum çıkarsada belli bir ücret karşılığında yaptırabilirsin heralde
  6. Ekrem Demirlerli

Baskı Sonrası Mücellitlik ve Malzemeleri

Cilt : Baskılı formaların çeşitli teknikler uygulanarak kitap haline getirilmesi işlemi. Ciltçi : Kitap ciltleme işini yapan kimse (mücellit). Ciltçilik : Bir yapıtın sayfalarını çeşitli işlemlerde bir araya getirip ona son biçimini vererek süslü ve koruyucu sert ya da yumuşak bir kapakla...
  7. Ekrem Demirlerli

Baskı Yüzeyi Koruma İşlemleri

Baskı Yüzey Koruma : Cilt işi bittikten sonra kitap, dergi, broşür, dosya vb. gibi materyallerin üzerine güzel bir görüntü vermek ve dış etkenlerden korumak için yapılan bir işlemdir. Bunlar selefon, laklama ve verniktir. Selofan (Laminasyon) : Basılı broşür, dosya, kitap kapağı gibi çok...
  8. Ekrem Demirlerli

Baskı Yapılan Malzemeler

Baskı taşıyıcı malzemeler: Boyayı kabul eden ve onu üzerinde taşıyabilen, cisimlere "baskı taşıyıcı malzemeler" denir. Bu malzemeler genellikle kağıt, karton, mukavva olabileceği gibi, plastik folye, cam, seramik, metal, kumaş gibi çeşitli materyaller olabilir. Kağıt: Hammaddesi odun, saman...
  9. Ekrem Demirlerli

site için buton yardımı !!

CorelDraw Programında İstediğiniz zemine uygun Buton Yapımı TIKLAYINIZ. cdr. Play Buton Paylaşım TIKLAYINIZ.
  10. Ekrem Demirlerli

En iyi oldugum Photoshop çalışmam

çalışmalarınızda iletişim adresi yayınlamak yasaktır lütfen çalışmanızdaki mail adresini kaldırıp tekrar aynı konu içinde yayınlıyabilirsiniz iyi forumlar.
  11. Ekrem Demirlerli

rose

butür çalışmalarınızı daha detaylı bir şekilde anlatım yaparak sergilerseniz forumumuzda daha çok yorum alabilirsiniz yani nerden esinlenerek neyi anımsatarak vs,
  12. Ekrem Demirlerli

yha çok kıskandım bana da hg deyın :D:P

hoşgeldiniz forumumuza
Yukarı Alt