Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Ecce Hotel Kurumsal

Renk uyumu ve uygulama şekli gayet güzel hasan bey logo çalışmanız bana biraz gecce olarak gözüktü sizede öyle geldimi
  2. Fatih Coşkun

Tüm üyelere merhaba

Hoşgeldiniz grafikerler.org dan faydalanacağınızı umut ediyorum kalıcı ve aktif bir üye olursanız tabi..
  3. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

bu tasarım hem yaptım hemde ders olarak nasıl yaptığımı anlattım umarım faydası olur hem çalışma hem ders olarak değerlendirseniz daha iyi olacak herhalde:)
  4. Fatih Coşkun

11 eylül ikiz kulelere saldırı

bu belgeselde 11 eylülün arka yüzünü göreceksiniz Bu belgesel Aralık 2005'te yapıldı. 11 Eylül olaylarına verilen resmi açıklamaların doğru olamayacağını anlatıyor ve daha çok cevaplanmamış soruları soruyor. İkiz kulelerin patlayıcılarla çökertildiğini görüyor ve duyabiliyorsunuz. Pentagon ve...
  5. Fatih Coşkun

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

nokta ? notta okudum ben onu enes gerçekten farklı elinize sağlık
  6. Fatih Coşkun

erka matbaa logo

1. logoya güzel yada çirkin denmiyor 2 logo arasından hangisi olabilir deniyor yorumlar sert olabilir saygı sevgiyi bozmadan yorum yapabiliriz karşımızdakini rencide etmeden yorumlarımızı yapalım şimdiye kadar yapılmış bütün yorumlarda bence rencide edici bir cümle yok saygılar...
  7. Fatih Coşkun

Sağlık ve Eğitim Derneği

3ünden hangisi bakıyorum 3üde aynı:) sonra çizgiden farklı olduklarını gördüm laleler kırmızı yeşil fazla renkli değilmi direk gözüme onlar çarptı bence 1
  8. Fatih Coşkun

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı

yorumunuz için ben teşekkür ederim sonuçta bunu bilmeyenlerde aydınlanmış oldu çünkü menü pahalı bir iş masrafı baya fazla oluyor burada yayınlamamın sebebi çalışmamla övünmek değil zaten benim gözümden kaçanları, yaptığım yazım hatalarını, farklı fikirleri alarak kendimi geliştirmek tüm...
  9. Fatih Coşkun

erka matbaa logo

erka matbada rgb olurmu diyorsunuz bende farkettim 3 renk var solda ve yazı siyah yazılmış yani 4. renk olarak diye düşünmüştüm sanırım bu konuya burçin hanım açıklama getirebilir yada renklerin birleştiği noktayı siyahta yapabilir.
  10. Fatih Coşkun

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sayfa birleşim kırım yerlerini 5mm açacam ve oralar beyaz olacak bunun sebebi renkli yerlerde kırım çalışmayı bozuyor daha önce full zemin kırmalı iş yapanlar bilirler zemin olan yere özellikle kalın gramajlı işlerde kırım çok fazla belli olur ve sırıtır bu...
  11. Fatih Coşkun

erka matbaa logo

bir matbaa için 2. çalışmaya göre birinci çalışma daha iyi durur
  12. Fatih Coşkun

Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı 21X47 cm 3 e katlamalı aşiyan sevimli aynı zamanda elit bir mekan oyüzden hem farklı olsun hemde mekana uyum sağlaması için canlı renkler ve şekiller kullanarak yapmaya çalıştım
  13. Fatih Coşkun

logo hafizeana

süt tatlılarında inek resmi bence uygun düşmemiş yani hiç bir süt firmasında + kaşar peynir firmasında + yoğurt firmasında böyle bir resim göremessiniz et ile ilgili firmalar dışında diğer firmalar inek kullanmazlar et ile ilgili firmalar direk inek etini kasdetmek için inek kullanılırlar süt...
  14. Fatih Coşkun

Film Afişi (Dangerous Bırds)

renk olarak uyumlu ve birbirine geçişler ve yedirmeler gayet başarılı bencede italik değilde düz karakter derim genel olarak başarılı bir çalışma tebrikler emre bey
  15. Fatih Coşkun

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

ince ayrıntılar + mantık + emek = ve sonuç mükemmel elinize sağlık inan bey sizin logo anlayışınıza hayranım zaten tebrikler
  16. Fatih Coşkun

Herkese Merhabalar...

İnşaallah faydalı olur hem öğrenir hem öğretirsiniz daimi ve kalıcı olmanız dileğiyle iyi forumlar
  17. Fatih Coşkun

Bunlarda benim

Çalışmalarınız farklı olma yolunda ilerlediğinizi gösteriyor bence böyle devam edin iyi yerlere geleceğinize inanıyorum
  18. Fatih Coşkun

Dondurma(psd)

Güzel fotoğraflar teşekkürler figen hanım
  19. Fatih Coşkun

Wood Signs Vector Set (işaretler)

Teşekkürler Figen hanım
  20. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Cemal TEKİNIŞIK cemal bey corel draw açmadan önce C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp dosyasının içini boşaltıp bir deneyin. yada corel 12 servis pack 1 dosyasını burdan indirin kurun ve bu şekilde bir deneyin http://rapidshare.com/files/274170774/CGS12SP1EN.msp
Yukarı Alt