bu tasarım hem yaptım hemde ders olarak nasıl yaptığımı anlattım
umarım faydası olur hem çalışma hem ders olarak değerlendirseniz daha iyi olacak
herhalde:)
bu belgeselde 11 eylülün arka yüzünü göreceksiniz
Bu belgesel Aralık 2005'te yapıldı. 11 Eylül olaylarına verilen resmi açıklamaların doğru olamayacağını anlatıyor ve daha çok cevaplanmamış soruları soruyor. İkiz kulelerin patlayıcılarla çökertildiğini görüyor ve duyabiliyorsunuz. Pentagon ve...
1. logoya güzel yada çirkin denmiyor 2 logo arasından hangisi olabilir deniyor
yorumlar sert olabilir saygı sevgiyi bozmadan yorum yapabiliriz karşımızdakini rencide etmeden
yorumlarımızı yapalım şimdiye kadar yapılmış bütün yorumlarda bence rencide edici bir cümle yok
saygılar...
3ünden hangisi bakıyorum 3üde aynı:)
sonra çizgiden farklı olduklarını gördüm
laleler kırmızı yeşil fazla renkli değilmi direk gözüme onlar çarptı
bence 1
yorumunuz için ben teşekkür ederim sonuçta bunu bilmeyenlerde aydınlanmış oldu çünkü menü pahalı bir iş masrafı baya fazla oluyor
burada yayınlamamın sebebi çalışmamla övünmek değil zaten
benim gözümden kaçanları, yaptığım yazım hatalarını, farklı fikirleri alarak kendimi geliştirmek
tüm...
erka matbada rgb olurmu diyorsunuz bende farkettim 3 renk var solda ve yazı siyah yazılmış yani 4. renk olarak diye düşünmüştüm
sanırım bu konuya burçin hanım açıklama getirebilir yada renklerin birleştiği noktayı siyahta yapabilir.
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
sayfa birleşim kırım yerlerini 5mm açacam ve oralar beyaz olacak bunun sebebi renkli yerlerde kırım çalışmayı bozuyor daha önce full zemin kırmalı iş yapanlar bilirler zemin olan yere özellikle kalın gramajlı işlerde kırım çok fazla belli olur ve sırıtır bu...
Aşiyan ( Kuş Yuvası) Menü tasarımı 21X47 cm 3 e katlamalı
aşiyan sevimli aynı zamanda elit bir mekan oyüzden hem farklı olsun
hemde mekana uyum sağlaması için canlı renkler ve şekiller kullanarak
yapmaya çalıştım
süt tatlılarında inek resmi bence uygun düşmemiş
yani hiç bir süt firmasında + kaşar peynir firmasında + yoğurt firmasında böyle bir resim göremessiniz
et ile ilgili firmalar dışında diğer firmalar inek kullanmazlar
et ile ilgili firmalar direk inek etini kasdetmek için inek kullanılırlar
süt...
renk olarak uyumlu ve birbirine geçişler ve yedirmeler gayet başarılı bencede italik değilde düz karakter derim
genel olarak başarılı bir çalışma tebrikler emre bey
@Cemal TEKİNIŞIK
cemal bey
corel draw açmadan önce C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp dosyasının içini boşaltıp bir deneyin.
yada corel 12 servis pack 1 dosyasını burdan indirin kurun ve bu şekilde bir deneyin
http://rapidshare.com/files/274170774/CGS12SP1EN.msp
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.