Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Merhaba.

Aramıza hoşgeldiniz daimi olmanız dileği ile...
  2. Fatih Coşkun

Bir İnşaat Firması için K harfi ile Logo

bizden k harfi ile logo yapmamazı istiyorsanız işverenler bölümünde konunuzu açınız bizden fikir istiyorsanız sizin yaptığınız çalışmaları ekleyin onun üzerinden fikir alışverişinde bulunalım
  3. Fatih Coşkun

Ramazan cep İmsakiyesi

Teşekkür ederim yaşar abi Kocaeli = İzmit aynı ama biizm kocaali ilçemiz var deniz kıyısında isimleri baya benzer yani:) dikkatin için ayrıca teşekkürler
  4. Fatih Coşkun

İSTEK kaşar peyniri

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar
  5. Fatih Coşkun

Logo , Broşür , Menü Tasarımı

logo güzel sade ve nezih bir mekanı çağrıştırıyor yaptığınız çalışmalarda buna bütünlük sağlarcasına aynı tonlarda bu şekilde de güzel görünüyor fakat biraz boğulmuş gibi geldi bana renklerde beyazda kullanılarak iş biraz daha açılabilir
  6. Fatih Coşkun

Veteriner Karvizit Çalışması

En baştaki ile son dakiler arasında bir karar verilebilir sondakininin t sindenn gelen kuşakta kırmızı olmalı
  7. Fatih Coşkun

%100 Gençlik Ateşi

farklı bir yaklaşım başarılar
  8. Fatih Coşkun

Deniz Feneri

görünüş gerçekten harika eklediğin araba teker ve kuyu gibi ayrıntılarda çalışmayı bütünlemiş tebrikler...
  9. Fatih Coşkun

anıtkabir fotoğraf çaılşmam

anıtkabiri daha güzel gören bir açıdan başka fotoğraf kullanmalısınız fotoğraf seçimi yanlış
  10. Fatih Coşkun

Forum ailesine merhaba

Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
  11. Fatih Coşkun

Yaratıcılık

faydalı paylaşımın için teşekkürler erkin
  12. Fatih Coşkun

Littabe Calismasi...

logo çalışması gerçekten başarılı yarışmada başarılar
  13. Fatih Coşkun

Littabe Logotype/Afiş/Dış Cephe Tabela Tasarımı [ karameco ]

kot üzerinde logo uygulması bencede çok güzel olmuş logo olarak düz ve bütün kot markalararında olabilecek bir figür kullanmışsınız bunun üzerinde fazla yorum yapamam sonuçta yarışma ama genel olarak emek verilmiş bir çalışma olduğu her halinden belli yarışmada başarılar
  14. Fatih Coşkun

Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

@Hüseyin KARAKAŞ hüseyin bey ben psde şimdiye kadar hiç montaj yapmadım yani daha iyisini yapamam yapmayıda bilmiyorum siz profesyonelce yazınca bende bişeyler öğrenebilirim umuduyla indirdim ve baktım ki doğan görünümlü şahin karşımdaki tek söylediğim başlık ve içerik farklı
  15. Fatih Coşkun

Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

Hüseyin bey bir emek vermişsiniz bişeyler anlatmaya çalışmışsınız ama işi bitirmeden benden bukadar yazmanız ve siz daha iyisini yaparsınız demeniz biraz abest kaçmış daha iyisini yapacak olsak zaten indirip seyretmeyiz siz en iyisini yapın ve gösterin biz ozaman daha iyisini yapmaya çalışalım...
  16. Fatih Coşkun

Nightcity

Paylaşım için teşekkürler figen hanım
  17. Fatih Coşkun

bir karıncayı hiç bu kadar yakından gördünüz mü ?

Allah'tan ufaklar bide düşünsenize kedi kadar karıncaları arabaları bile götürürlerdi bunlar
  18. Fatih Coşkun

Ramazan cep İmsakiyesi

kendi işyerimize yapmış olduğum çalışma turuncu bordo ve siyah olarak 3 renk basıldı
  19. Fatih Coşkun

Freehand'den Corel'e tasarım atmak

fh 8 olarak kaydettiğiniz fh dosyalarını corelde importdan açabilirsiniz
  20. Fatih Coşkun

Markayı ayırt etmenin yolu: Renk...

Teşekkürler Erkin bey gerçekten yararlı bilgiler
Yukarı Alt