Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Dokunmayın bana...

gerçekten güzel bir çalışma saçların yerleşimi çok güzel olmuş kesinlikle en ufak bir sırıtma dahi yok nacizane bir şey söylemek istiyorum sadece yüzde biraz daha gölge oyunları yapılabilirdi
  2. Fatih Coşkun

Fast Turca Restaurant Kurumsal Kimlik Çalışması

esasında lale fikri güzel fakat uygulama yanlış bence lale yi baz alarak farklı çalışmalarda yapmalısınız
  3. Fatih Coşkun

Logo çalışmalar...

dün akşam aklıma bişey geldi jazz deyince aklıma gelen ilk şey saksafaon büyükcene bir jazz yazarsınız j yi saksafanından yaparsınız saksafondan çıkan duman şeklinde nağmeler ve nağmelerde de müzik ve dini işaretleri kullanabilirsiniz renk olarakda üste koyu lacivert onun alrına biraz daha...
  4. Fatih Coşkun

natür su logo çalışması

@BURÇİN DAMLA YETEN mail attım burçin hanım firmadan daha haber vermediler bende bilmiyorum bakalım hangisini beğenecekler
  5. Fatih Coşkun

Parel, derneK logosu yardim

vektörel bir program kullanırsanız daha rahat yapabilirsiniz çizilenin aynısını mı istiyorlar
  6. Fatih Coşkun

Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?

bence bu sayfaya bir kenara koyun ve beyaz bir sayfa açın o şekilde tekrar başlayın renkleride zıtlık olarak ayarlayın açığa koyu koyuya açık turuncu yeşil ve koyu maviyel güzel gider bunları deneyebilirsiniz
  7. Fatih Coşkun

Corel'de yazıya altın efekti

@pythia corelde yazıya altın efekti vermenin birkaç yolu var siz yapıpda istediğiniz gibi olamayan yazıyı yükleyin ve nerelerini nasıl yapmak istediğinizi anlatın size en kolay ve güzel nasıl yapabilirsiniz fikir verebiliriz
  8. Fatih Coşkun

natür su logo çalışması

arkadaşlar müşterime göstermeden önce sizlerinde fikirlerini almak istedim önerilerinizi bekliyorum....
  9. Fatih Coşkun

Alexon Font Family

elimde 1 tane alexon var umarım işini görür http://rapidshare.com/files/258983842/ALEXONE_.rar
  10. Fatih Coşkun

4207 Sayılı Sigara İçilmez Kanun Levhası

Teşekkürler Abdullah bey
  11. Fatih Coşkun

Ramazan Davulcusu Ai Formatında *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Teşekkürler Buse hanım benim hazırladığım ramazan kampanyalarını bu davulcu duyuracak anlaşılan:)
  12. Fatih Coşkun

Ramazan Görselleri -1 Ai-Eps *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Teşekkürler Buse Hanım bu ara en çok lazım olacak görseller bunlar
  13. Fatih Coşkun

Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?

bu ilan yayınlandımı burak bey yoksa tasarım aşamasında mı?
  14. Fatih Coşkun

3D Yay Çizimi

Ders için teşekkürler Dilek hanım güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız
  15. Fatih Coşkun

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

color of love harika olmuş hakan bey hayal gücünüz bu ara iyi çalışıyor maşallah gerçi herkesenin hayalgücü çalışıyor ama önemli olan bu yansıtabilmek sizin gibi...
  16. Fatih Coşkun

Freelance Grafik Tasarım

@Dilek Karaca dilek hanım yeni konu açarak bilgilendirmenizi yaparsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz
  17. Fatih Coşkun

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

gerçekten çizim güzel kompozisyon daha güzel daha ne olsun hakan bey tebrikler başarılı bir çalışma hakan bey arka fonu borda yada siyah koyar mı? bence koymazzz çünkü burdaki renkler onun renkleri:)
  18. Fatih Coşkun

İç Mekan Vektörel Eps-Ai-Jpeg

Süper buse hanım teşekkürler
  19. Fatih Coşkun

ugly VS ugly

ugly ugly başka ne denebilirki:D
  20. Fatih Coşkun

Sigara İçilmez Levhası 50x70 , A5 , A6 , A4 (cdr,jpeg,pdf)

teşekkürler Abdullah bey geniş bir paylaşım
Yukarı Alt