Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

siyah

Bu çalışmada renk tonlamalrı haricinde herşey güzel bu şekildeki çalışmaları yapan kullanacğınız renkleri başka bir fotoğraftan renk değerlerini alarak kullanırsanız fotoğrafınız daha gerçekçi olacaktır.
  2. Fatih Coşkun

ilk ciddi logo çalışmam

1. çalışma bence güzel en sondaki e harfininin üzerindeki çizgileri lale şekline koyarsanız daha anlamlı olabilir fakat sadece lale reklam olsa olmaz mı altta 2 satır hoş durmamış yada lale tek satır reklam ajansıda altta tek satır olarak kalabilir kutuplaşmaya gelirsek konunuzu açma...
  3. Fatih Coşkun

ilk ciddi logo çalışmam

1. çalışma bence güzel en sondaki e harfininin üzerindeki çizgileri lale şekline koyarsanız daha anlamlı olabilir fakat sadece lale reklam olsa olmaz mı altta 2 satır hoş durmamış yada lale tek satır reklam ajansıda altta tek satır olarak kalabilir kutuplaşmaya gelirsek konunuzu açma...
  4. Fatih Coşkun

Renk Kodlarının Mantığı (#FF06BA)

Teşekkürler Erkin bey çok faydalı bir paylaşım
  5. Fatih Coşkun

Font istek

@Designerrr tam olarak aynısımı bilmiyorum ama elimdekini yükledim http://rapidshare.com/files/263883916/AACHEN_L.rar
  6. Fatih Coşkun

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Berat kandiliniz mübarek olsun kurtuluşa ermek için bir vesile olur inşaallah
  7. Fatih Coşkun

Banner Sorunu!

Bu bannerin vektörel yada psd dosyası var mı varsa yükleyin nasıl olacağı konusunda yardımcı olaılm
  8. Fatih Coşkun

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

müşteriyle aramda 100 km olunca yapacak bişey kalmıyor bide yarın hazır olurmu diyorlar herşey bitiyor zaten:)
  9. Fatih Coşkun

elle çizmişler fotoğrafını çekip bana gönderdiler bende aynısını yaptım çıkan bu:)
  10. Fatih Coşkun

uzunca bir msn trafiğinden sonra ortaya çıkan ve beğenilen logo bu oldu arakadaşlar
  11. Fatih Coşkun

broşür çalışması nasıl olmuş?

bencede resimler gölge vermelisiniz çok fazla slogana gerek yok resimler herşeyi anlatıyor zaten font boyularına ve karakterlerine dikkat etmelisiniz bir yazı fontu belirleyin ve çoğu yerde bunu kullanın alt zemin fazla açık mavi biraz daha ağır renkler kullanabilirisniz turkuaz turuncu açık...
  12. Fatih Coşkun

yeşil bahçe fotoları 17 ad. 4000x3000px

Bunlar tam benlik yeşil ve mavi her işte korkmadan kullnın sizi yarı yolda bırakmaz:)
  13. Fatih Coşkun

dekoratif vektörler eps ve ai

Süper paylaşım teşekkürler bahtınur hanım
  14. Fatih Coşkun

corelde rotate nasıl yapılır

bu şekilde yada nurdan hanımın anlattığı biçimde olabilir bir başka yol daha var dairemizi çizdik etraında çevirmek istediğimiz nesneyi dairenin orta üst çizgisine yerleştirdik çevirecek oluğumuz nesneye 2çi sefer tıklıyoz kenar işaretleri değişti ve ortasında bir yuvarlak oluştu o yuvarlağı...
  15. Fatih Coşkun

Illustratorde yaptığım Balık Çizimi

Bencede iyi gidiyorsun yaşar abi balığa o sevimliği yansıtmışsın
  16. Fatih Coşkun

HYFCOOLCLUB'ın Art Deposu

çalışma ve çalışmanın sunumu çok güzel hande yener çalışması gerçekten iyi tebrikler
  17. Fatih Coşkun

3900 Famous Vector Logos + 1053 EPS Logos

Teşekkürler Günel Hanım hemen indiriyorum
  18. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

cmyk olarak export ettiğinizde resimin renklerini sizin yaptığınızda daha açık ve parlak renkler olarak çıktığını göreceksiniz eğer baskı olacak şekilde exportlamanız gerekiyorsa mutlaka cmyk seçeniğinden exportlayın baskıda gördüğünüz değil sizin kullandığınız renklerde çıkacaktır internet...
  19. Fatih Coşkun

Telefonda Konuşan Çocuklar

Paylaşım için teşekkürler
Yukarı Alt