Arama sonuçları

1. Rafet Sarıyar

Bu Bir Misillemedir - Stüdyo Render

H.D hocam kıskançlıktan çatlayacağım, karar verdim ve şu an 3ds max indiriyorum çalışmalara başlıyorum bende büyüyüp sizin gibi olucam inşallah:) bu arada kafanıda sanırım çok şişiricem çok sorum olacak
  2. Rafet Sarıyar

Ampul Kutusu

bence birşey yapın koyun buraya onun üzerinden yorum ve eleştiri yapalım , doğruya daha rahat ulaşırsınız gibime geliyor :) kolay gelsin
  3. Rafet Sarıyar

Bir spor tesisi için hazırladığım katalog çalışmam

Bir spor tesisi için hazırladığım katalog çalışmam, Eleştirilere açığım birdahakine söz düzelticem :)
  4. Rafet Sarıyar

Acil Opedo maskot yüksek çözünürlükte ihtiyaç

ya gercekten ben tekrar özür dilerim, amacım sizi kırmak değildi tekrar teşekkürler
  5. Rafet Sarıyar

Kemal bey teşekkür ettim gerginliğinizide anlamadım, doğru ifade edememiş olabilirim kendimi , yanlış anladınız sanırım özür dilerim :(
  6. Rafet Sarıyar

çok küçük bunlar kemal bey teşekkürler yinede
  7. Rafet Sarıyar

Kadının Düşlerindeki Oda Tasarımı Klasik Fotorealistik "Pembe Aşk" Yüksek Detay

HD hocam senin yüzünden bilgisayarımı kırıcam o böyle şeyler yapamıyor yoksa ben yaparım :) yine 10 numara calışmalar teşekkürler
  8. Rafet Sarıyar

Arkadaşlar çok acil Opet'in Opedo maskotuna ihtiyacım var, 15 metre baskı için kullanılacaktır yüksek çözünürlükte hatta varsa vektöreline ihtiyacım var elinde olan varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
  9. Rafet Sarıyar

Grafikerler.Org ; Bumerang / En Uzman Blog Adayı

basarılar bendende 1 oy :)
  10. Rafet Sarıyar

GRAFİKER ve HUKUK... Artık bir AVUKATIMIZ var!

Değerli abilerim ve arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Faruk bey bu kadar ilgili ve alakadar olmanızda beni bir o kadar mutlu etti bizlerin ve genç arkadaşların hak ve hukukunu koruma adına yaptıklarınız takdire şayan, size ve değerli avukatlarımıza tekrar teşekkür...
  11. Rafet Sarıyar

11 Yaşında Kızımın davetiye tasarımı paylaşmak istedim :)

Yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sadece üç ögretmenini davetiyeye yazmış :) herhalde aralarında konuşmuşlar en çok sevdiklerini yazmışlar :)
  12. Rafet Sarıyar

11 Yaşında Kızımın davetiye tasarımı paylaşmak istedim :)

Arkadaşlar 11 yaşında bir kızım var Allah uzun ömür versin ellerinizden öper, dün gece çok hararetli bir ekip çalışması vardı evde.Arkadaşları ile saat akşam yedi gibi başlayan telefon trafiği onbirlere kadar devam etti.Nedir bu telefon trafiği diye sorduğumda anlatmaya başladı: öğretmenler günü...
  13. Rafet Sarıyar

QuarkXPress 7.2 için Türkçe kısa yolları konusunda yardıma ihtiyacım var !

QUARKXPRESS KISAYOLLARI PC Apple Mac Effect File Commands Ctrl-N Command-N New Document Ctrl-O Command-O Open… Ctrl-S Command-S Save… Ctrl-Alt-S Command-Option-S Save As… Ctrl-E Command-E Get Text / Picture Ctrl-Alt-A Command-Option-A Append… Ctrl-Alt-Shift-S Command-Option-Shift-S Save Page...
  14. Rafet Sarıyar

Logo için yardım lütfen

@Hasan Caner Cansız Beğendiğinize sevindim :) o zaman buradan indirebilirsiniz klasör içinde baskıya uygun tüm formatlar (CDR,Aİ,PSD,JPG) mevcut kolay gelsin http://we.tl/rHYL7F4EHy
  15. Rafet Sarıyar

Logo için yardım lütfen

tesekkürler kemal bey
  16. Rafet Sarıyar

Logo için yardım lütfen

Buyrun böyle birşey yaptım, işinize yarar umarım :)
  17. Rafet Sarıyar

ARAÇ kaplama forum ve eleştirilerinizi hatta fikirlerinizi bekliyorum.

@Şener CANÖZ Haklısınız teşekkürler
  18. Rafet Sarıyar

ARAÇ kaplama forum ve eleştirilerinizi hatta fikirlerinizi bekliyorum.

teşekkürler Kemal bey dikkate alacağım
  19. Rafet Sarıyar

Isot menü

Genel olarak şık bir çalışma fakat İsot yazısı konusunda arkadaşlara katılıyorum, ellerinize sağlık.
Yukarı Alt