H.D hocam kıskançlıktan çatlayacağım, karar verdim ve şu an 3ds max indiriyorum çalışmalara başlıyorum bende büyüyüp sizin gibi olucam inşallah:) bu arada kafanıda sanırım çok şişiricem çok sorum olacak
Arkadaşlar çok acil Opet'in Opedo maskotuna ihtiyacım var, 15 metre baskı için kullanılacaktır yüksek çözünürlükte hatta varsa vektöreline ihtiyacım var elinde olan varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Değerli abilerim ve arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Faruk bey bu kadar ilgili ve alakadar olmanızda beni bir o kadar mutlu etti bizlerin ve genç arkadaşların hak ve hukukunu koruma adına yaptıklarınız takdire şayan, size ve değerli avukatlarımıza tekrar teşekkür...
Arkadaşlar 11 yaşında bir kızım var Allah uzun ömür versin ellerinizden öper, dün gece çok hararetli bir ekip çalışması vardı evde.Arkadaşları ile saat akşam yedi gibi başlayan telefon trafiği onbirlere kadar devam etti.Nedir bu telefon trafiği diye sorduğumda anlatmaya başladı: öğretmenler günü...
QUARKXPRESS KISAYOLLARI
PC Apple Mac Effect
File Commands
Ctrl-N Command-N New Document
Ctrl-O Command-O Open…
Ctrl-S Command-S Save…
Ctrl-Alt-S Command-Option-S Save As…
Ctrl-E Command-E Get Text / Picture
Ctrl-Alt-A Command-Option-A Append…
Ctrl-Alt-Shift-S Command-Option-Shift-S Save Page...
@Hasan Caner Cansız
Beğendiğinize sevindim :) o zaman buradan indirebilirsiniz klasör içinde baskıya uygun tüm formatlar (CDR,Aİ,PSD,JPG) mevcut kolay gelsin
http://we.tl/rHYL7F4EHy
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.