Arama sonuçları

1. Rafet Sarıyar

Konferans Çalışmaları | Sedat Gül

Başarılı ellerinize sağlık
  2. Rafet Sarıyar

İmaj Reklam | Sedat Gül

güzel çalışmalar elinize sağlık
  3. Rafet Sarıyar

ARAÇ kaplama forum ve eleştirilerinizi hatta fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim yorum ve fikirleriniz için sizlerin fikirleri ve yorumları gerçekten önemli.Düz olanıda mevcut aslında elimde her ikisinide müşterimize sunup tercihi ona bırakıcam. Ben her ikisinede baktığımda araç çizgisini takip etmesinin daha şık durduğunu düşündüm ancak dedğim gibi tercih...
  4. Rafet Sarıyar

Konsept nedir, nasıl üretilir / Reklam Konsept Çalışması

Aydınlatıcı bilgilerinizden faydalanıyoruz arkadaşlar , teşekkürler...
  5. Rafet Sarıyar

ARAÇ kaplama forum ve eleştirilerinizi hatta fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar geniş bir kurumsal kimlik çerçevesinde firmanın araçlarınada bir standart getirmemiz gerekiyor hazırladığımız logo ve slogan bu şekilde, araçlar içinde bu şekilde bir tasarım yaptım yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  6. Rafet Sarıyar

Kelimelerin simgesel ifadelere dönüşmesi...

bende exit ve paralel e bayıldım çok güzel olmuşlar, teşekkürler
  7. Rafet Sarıyar

Fotoreal İçmekanTasarım&Dizayn&Storyboard Çalışmam (Full Interior)

10 üzeri 10 numara teşekkürler paylaşım için
  8. Rafet Sarıyar

Logo için yardım lütfen

yeni klübünüz hayırlı olsun ne diyelim :) Fakat konuyu açmanız ve detaylandırmanız lazım klüp ismi ne iş yapar içeriği gibi konu hakkında bilgi verirseniz seve seve yardımcı oluruz
  9. Rafet Sarıyar

Speed art! ''Istanbul 3001''

vay be ben izlerken yoruldum, bunu nasıl çizdiniz ya helal olsun diyorum :)
  10. Rafet Sarıyar

Slogan çalışması

Merhabalar '' Eleştirilerim sanırım bu sefer biraz acımasız olacak öncelikle sloganla başlamak isterim ''web sitenize değer katar '' eklemax.com sitesine ait bir slogan, logo hazır logo sitelerinden alınmış bir logo ve kanatlar konusunda arkadaşlara kesinlikle katılıyorum teknoloji ile uzaktan...
  11. Rafet Sarıyar

müşteriye hazırladığımız çift kat plexi tabela

@H-D ilk corelde çizildi sonrasında şeffaf plexi gölge vesaire için Photoshop kullanıldı
  12. Rafet Sarıyar

Simitbox logo çalışması

güzel ve yaratıcı bir çalışma olmuş elinize sağlık. Fakat tek renk kullanımlarda simit box simibox olarak algılanıyor acaba tek renk çalışmada da box kısmının tonunumu açsanız ?
  13. Rafet Sarıyar

şimdide crom vidaların gölgelerini yapmamışım tüh yaaaaaaaaaa
  14. Rafet Sarıyar

işi gücü bıraktık vida çizdik buyrun :)
  15. Rafet Sarıyar

Şimdi beni vidalar için uğraştıracaksınız bir sürü :) orada crom vidalar var ve çalışma uygulandı bile ben sadece cizim hoşuma gitmişti belki bir yerde işinize yarar diye paylaştım, işinize yaradığı zaman oralara crom vida çizersiniz sadece olur biter :)
  16. Rafet Sarıyar

tabelada birşey yok aslında, ama çizim olarak sundum ilk başta.Hoşuma gitti çıkan çalışma o yüzden paylaşmak istedim. Bu gibi işlerde fikir verir belki işe yarar :)
  17. Rafet Sarıyar

proje konusu YARDIM !

Şimdi konuyu o kadar kapalı anlatıyorsunuz ki hani siz biliyorsunuz ya konuyu bizimde bildiğimizi zannediyorsunuz sanırım :) Gelin şöyle yapalım öncelikle 1, bilet tasarımımı istiyorsunuzla başlıyalım 2,probleme çözüm arıyorsunuz: problemin ne olduğunu anlatalım 3 uygulamak istediğiniz tasarım...
  18. Rafet Sarıyar

proje konusu YARDIM !

Keşke konuyu biraz açsaydınız :)
  19. Rafet Sarıyar

Deneyim

@Onur Tuğrul Nerelisin Kardeşim belki yardımcı olabilirim Kuşadasındayım ben çalışmak istersen
  20. Rafet Sarıyar

bina giydirme calışması çalışma hakkında yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar

yok yok araçla birlikte sağdaki yolda kaldırıldı sağda yol yok şu an duvarın üst kısmı büyütülüp tamamen duvar oldu yol olan kısım :)
Yukarı Alt