Teşekkür ederim yorum ve fikirleriniz için sizlerin fikirleri ve yorumları gerçekten önemli.Düz olanıda mevcut aslında elimde her ikisinide müşterimize sunup tercihi ona bırakıcam. Ben her ikisinede baktığımda araç çizgisini takip etmesinin daha şık durduğunu düşündüm ancak dedğim gibi tercih...
Arkadaşlar geniş bir kurumsal kimlik çerçevesinde firmanın araçlarınada bir standart getirmemiz gerekiyor hazırladığımız logo ve slogan bu şekilde, araçlar içinde bu şekilde bir tasarım yaptım yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
yeni klübünüz hayırlı olsun ne diyelim :) Fakat konuyu açmanız ve detaylandırmanız lazım klüp ismi ne iş yapar içeriği gibi konu hakkında bilgi verirseniz seve seve yardımcı oluruz
Merhabalar ''
Eleştirilerim sanırım bu sefer biraz acımasız olacak öncelikle sloganla başlamak isterim ''web sitenize değer katar '' eklemax.com sitesine ait bir slogan, logo hazır logo sitelerinden alınmış bir logo ve kanatlar konusunda arkadaşlara kesinlikle katılıyorum teknoloji ile uzaktan...
güzel ve yaratıcı bir çalışma olmuş elinize sağlık. Fakat tek renk kullanımlarda simit box simibox olarak algılanıyor acaba tek renk çalışmada da box kısmının tonunumu açsanız ?
Şimdi beni vidalar için uğraştıracaksınız bir sürü :) orada crom vidalar var ve çalışma uygulandı bile ben sadece cizim hoşuma gitmişti belki bir yerde işinize yarar diye paylaştım, işinize yaradığı zaman oralara crom vida çizersiniz sadece olur biter :)
tabelada birşey yok aslında, ama çizim olarak sundum ilk başta.Hoşuma gitti çıkan çalışma o yüzden paylaşmak istedim. Bu gibi işlerde fikir verir belki işe yarar :)
Şimdi konuyu o kadar kapalı anlatıyorsunuz ki hani siz biliyorsunuz ya konuyu bizimde bildiğimizi zannediyorsunuz sanırım :) Gelin şöyle yapalım öncelikle
1, bilet tasarımımı istiyorsunuzla başlıyalım
2,probleme çözüm arıyorsunuz: problemin ne olduğunu anlatalım
3 uygulamak istediğiniz tasarım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.