Arama sonuçları

1. Ramiz TAYFUR

Ekol İlaç

Uğur böceği kaldırıver, sağ alt slogan kısmındaki gri fonunda opacity düştümü tamamdır ;)
  2. Ramiz TAYFUR

Kurumsal Kimlik - Allright

Gerçekten harika bir çalışma olmuş devamını dilerim..
  3. Ramiz TAYFUR

Mac vs pc

Görüntü kalitesi açısındanda kullanım açısındanda mac derim ;)..
  4. Ramiz TAYFUR

Viking psd çizim+boyama

Gerçekten güzel bir çalışma devamını dilerim..
  5. Ramiz TAYFUR

Firmamız için hazırladığımız kurumsal kimlik çalışması

Logo gayet şık daha anlaşılır olması için logo dışındaki metinlerde bir değişiklik yapabilirsin.Mac sunumuna gelince,sunum furyası tabiki denemez günümüzde mac'in üzerine tasarımı böylesine net bir şekilde hem tasarımcı, hemde müşterilere aktaran bir bilgisayar daha yok dolayısıyla mac sunumunu...
  6. Ramiz TAYFUR

Web Arayüz Tasarımlarım

Gerçekten güzel çalışmalar başarılar dilerim..
  7. Ramiz TAYFUR

Gary Moore poster çalışması

Gitarda gri rengini dağıttığın gibi saçlarındada dağıtman daha güzel olacaktır onun dışında gerçekten güzel bir çalışma başarılar..
  8. Ramiz TAYFUR

Kendime öz çalışmam [Yorumlarınızı bekliyorum]

Yeni başlayan bir meslektaş için gayet güzel benimde düşüncem fontun değişiminden yana daha düz türkçe karakter desteği olan bir font ile daha kombine olacaktır iyi çalışmalar..
  9. Ramiz TAYFUR

Matbaa çalışmamı kabul etmedi nasıl bir yol izlemem gerek?

@Murat VARDAR Yok hocam o konuda bilgi sahibi olmak için sordum sizlere matbaaloji'den bastırmak için siparişi verdim..
  10. Ramiz TAYFUR

Hiçmi bilgi sahibi olan bir arkadaş dün sorduğum soruyu cevaplamadı arkadaşlar?
  11. Ramiz TAYFUR

Kabartma Laklı - Mat Selefon kartvizit yaptımak istedim ama matbaa lak çalışması olmadığını söyledi nasıl bir yol izlemem gerekiyor, Çalışmam aşağıdaki gibidir..
  12. Ramiz TAYFUR

Font'un adı nedir ?

Online satış sitemiz için tasarladığım slider'ımda Kalbine ve babaların yaz fontlarının isimlerini bilen varmı arkadaşlar?
Yukarı Alt