Arama sonuçları

1. Ramiz TAYFUR

Mailing için Kayak sezonu tasarımı

Merhaba arkadaşlar kayak sezonu için mailing yapıcam ve bunun için görsel tasarladım sizce markaları iyi anlatabiliyormuyuz? Sizin görüşlerinizi öğrenebilirmiyim..
  2. Ramiz TAYFUR

Wordpress Foto galeri yardım

Oluşturabileceğin eklentiler var araştırırsan. NextGEN Gallery by Photocrati gayet kullanışlı bir galeri eklentisidir tavsiye ederim..
  3. Ramiz TAYFUR

Merhaba Arkadaşlar, Çizimlerime sağlam eleştiri istiyorum.. şimdiden teşekkürler.

Oull yaratıcı bir kişilik olduğun çok açık. Karakter çalışmaları güzel yalnız çok karmaşık eskiz defteri olmuş her telden var :). Başarılarının devamını dilerim nice özgün tasarımlara..
  4. Ramiz TAYFUR

Çizim Aşamalarım

Realistik açıdan değerlendirecek olursak gayet başarılı gerek eskiz, gerek hatlar ve renklendirmeler, gölgelendirmeler. Bende çizerim yalnızca çenedeki gölgelendirmelere takıldım.Çeneden gerdana giden kısım harika. Ancak dudağa giden kısımda ki gölgelendirme fazlamı sanki?
  5. Ramiz TAYFUR

kurumsal kimlik çalışmam miniversity

Anadolu için pek uyumlu olmasada istekler doğrultusunda hareket ettiğiniz için normal. Gayet başarılı nice özgün tasarımlara başarılar..
  6. Ramiz TAYFUR

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

Bakın Faruk hocam Türkçe bilgisi olmamalı demiyorum. Konu yeterince amacından saptı zaten. Olmalı diyerek sonlandırmak istiyorum. Yalnız burada size karşı amacım saygısızlık değil bunu belirtmek istiyorum sadece fazla ince düşünüyorsunuz, yine de yorumlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar...
  7. Ramiz TAYFUR

Faruk bey üstün dil bilgisi takıntınız sizi sorun yaşamaya zorluyor yorumların altındaki imzaya bakarsanız özenerek yazılacak bir cihazla size cevap vermediğimi anlarsınız. Kaldı ki sizin bazı konularda obsesif olduğunuz çok açık. Ders çıkartmak gerekecek birşey varsa yaşınızdan dolayı...
  8. Ramiz TAYFUR

Faruk bey sizinle geyik yapacak samimiyete sahip değilim geyikte yapmak istemiyorum. Dünyanın en iyi eğitim araştırması PISA'da 64 ülke içerisinde 42. Olan Türkiye'nin nasıl bir eğitim ortalaması var ki siz bana ayılardan yada magandalar dan bahsediyorsunuz. Video örneği trajikomik! Kaldı ki...
  9. Ramiz TAYFUR

Faruk hocam tespitlerin çok iyi yalnız kelimeler yada yapısal anlayışla insanlara ayı yada maganda demek ne derece doğru? Kaldı ki sektör de ayılara denk gelen sanırım sizsiniz. Şahsım adına bu tür sorunlar yaşamadığım için mantıklı bir şekilde empati kuramıyorum. Ekseriyetle sektörde bu tür...
  10. Ramiz TAYFUR

İnternet sektörün de Reklam herşey diyebilirim. Bu nedenle güzel bir kompozisyonun yanında metnin de çok değerli bir yeri var! Bu güzel makale aslında günümüz türkçesini nasıl kullanmamız gerektiğini özetliyor. Üstad bir sorum olacak size görsel ve metnin eşit değer taşıdığını söylemek güç...
  11. Ramiz TAYFUR

Keske... (?)

'Keşke' şeytanın vazife edindiği ve bizim hayatımız da yer alan yaşanmış her acı tecrübenin bir silsilenin, hunharca harcanan insanların bittiği kelimedir 'Keşke'. Öyle kıvılcımlar çakar ki hayatımız da bazen malesef anlam veremez ve bilinç altında gereksiz olayları yer ederiz, bir sonraki...
  12. Ramiz TAYFUR

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

Renklerin uyumu gerçekten çok hoş kombin olmuş. Karakter seçimleri ve yerleşim iç açıcı bakınca sıkmıyor açıkcası alıpta hemen çöp olacak bir duruşu yok ellerine sağlık üstad nice özgün tasarımlara.. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  13. Ramiz TAYFUR

İlginç Bilgiler Arayüz Tasarım

Rica ederim butonlar konusunda renk uyumuna bence o kadar takılma zaten gayet sade bir görüntüsü var ;)
  14. Ramiz TAYFUR

İlginç Bilgiler Arayüz Tasarım

Merhabalar öncelikle arayüz tasarımında yalnızca renkleri beğendim diyebilirim.Önceki ve sonraki yerine ikonları tercih etsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum gözü yoran bir görüntüsü var.Rastgele içinde ikonları tercih etmeni tavsiye ederim.Yada daha küçük puntolarla alt kısımdaki buton...
  15. Ramiz TAYFUR

Cinema 4D ile Yaptığım Örnek Bir ÇAlışma

Çalışma gerçekten harika emeğinize sağlık..
  16. Ramiz TAYFUR

altınyaylası text çalışmalarım

Hayal gücünle daha iyi tasarımlar ortaya çıkaracağını düşünüyorum zihnini bu tür konulara sevk et sanatı sev! Vedat arkadaşımında dediği gibi bir an önce Photoshop'a geçmelisin. Kaldı ki geçmekle elbette bitmiyor. Hayal gücü herşeydir yeterki kendini nasıl yönlendireceğini bil. Tasarımları...
  17. Ramiz TAYFUR

Wordpress Flash Oyun Teması Arıyorum , Önerisi Olan Var mı ?

Wordpressle kendini kısıtlama derim bir çok oyun scripti var bu konuda..
  18. Ramiz TAYFUR

İlk Kurumsal Kimlik Çalışmam Yorumlarınızı Bekliyorum ...

İlk yapılan çalışmaya göre muazzam tebrikler ;)..
  19. Ramiz TAYFUR

kişisel logo çalışmam..

Gayet başarılı bir çalışma Şerife ALAN isminin bulunduğu kısmı 3 yada 4 punto küçültürseniz tam oturur diye düşünüyorum logo gayet şık..
  20. Ramiz TAYFUR

Birkan Deniz - Gollum (Yüzükleri Efendisi) + VIDEO

Birkan valla açıkcası çok beğendim üstad tebrik ederim başarılarının devamını dilerim..
Yukarı Alt