Arama sonuçları

1. semira

Comment by 'semira' in album 'Kara kalem Çizim Denemelerim'

Gayet iyi bir başlangıç, acilen bir eskiz defteri edinin lütfen :) ellerinize sağlık.
  2. semira

cemal süreyya

Sana şimdi ne desem az zexxe :D sağol! :)
  3. semira

cemal süreyya

Çok zarifsiniz 5213 teşekkür ederim :)
  4. semira

pastel-natürmort

Teşekkür ederim sevgili ışıl :)
  5. semira

Günün Şiiri...

Eylül ' dü . Dalından kopan yaprakların Sararan yanlarına yazdım adını Sahte bir gülüşten ibarettin oysa . Ve hiç bilmedin ellerimin soğuğunu. Eylül 'dü . Di 'li geçmiş bir zamandı yaşadığımız Adımlarımızın kısalığı bundandı Bundandı gözlerimin durgunluğu . Sarı sıcak cümlelerde sözün kadar...
  6. semira

Günün Şiiri...

woww... güzel şiir
  7. semira

cemal süreyya

aynenn :))
  8. semira

cemal süreyya

şu an ne dinliyorsunuz bölümünüde ekledim :) iyi dinlemeler..
  9. semira

cemal süreyya

10. semira

pastel-natürmort

Teşekkür ederim 5213 :) bakan gözlerinize sağlık.
  11. semira

pastel-natürmort

Sizden bunu duymakta güzel ve önemli sayın HD teşekkür ederim :)
  12. semira

pastel-natürmort

rengi tutturamadım çok haklısınız, ama bal kabağı aşkına görmezden geliyorum işte :))
  13. semira

pastel-natürmort

teşekkürler kemal bey , onlar kabak ama neyssee :)))
  14. semira

pastel-natürmort

15. semira

Seçme Vektörel çizimler dosyası

yine arşivlik bir paylaşım, teşekkürler.
  16. semira

Günün Şiiri...

Aşk(la) Kal “yüreğimde sıcaklığın olacak dokunacağım, elim yanacak … öpeceksin, geçiverecek …” (Murat Çetin – Sessiz Harfler) … tez dönüşler bekleme benden, sana döneyim yeter ey yâr... varım, sen de varsın. bir lüksüm de bu olsun. derin bir nefes -sıcacık,içten- uçurtma yalnızlığı semalarda...
  17. semira

ABİDİN DİNO

Bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama söyleteceksin illaki zexxe; o resmi dino yapmadıı. Ama Nazım'ın şiirine sorusuna cevaben 'mutluluğun resmi' şiirini yazdı.
  18. semira

ABİDİN DİNO

Ahh o mutluluk resmi! o soruyu sormaz olaydı Nazım diyorum bazen. Abidin dino'nun o berbat resmin gölgesinde kalması çok acı gelir hatta bana. Çünkü bence harikulade bir sanatçı, ve bana göre ''Çizginin efendisidisi'' dino. Mutluluğu değil ama acıyı öyle güzel resmetmiştir ki ilikleriniize...
  19. semira

ABİDİN DİNO

çeşitli eserlerinden örnekler;
  20. semira

ABİDİN DİNO

Abidin Dino, (1913 - 1993) ünlü Türk ressam. Çağdaş Türk resminin öncülerinden olan Abidin Dino, aynı zamanda bir yazar ve siyasetçidir. 23 Mart1913 günü İstanbul'da doğdu. 1. Dünya Savaşı başladığında Avrupa'da seyahatte olan ailesi, bir süre için Cenevre'ye yerleşmişti. Bu nedenle çocukluğu...
Yukarı Alt