Arama sonuçları

1. semira

Ebru Sanatı

Ellerinize sağlık çok çok güzel görünüyor.
  2. semira

GünaydınLar HoşçakaLLar

cemal süreyya'ya ihanet edemem zexxe :) filtre kahve tavsiye ederim sana ;)
  3. semira

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ortasında yakalamalı bir insan yaşamı.. Ömrün ortası, çayın ortası, gecenin ortası.. En güzeli de, bir çift kahverengi gözün ortası.. Zaten en güzeli degil midir, içilen kahvenin orta'sı.. - Cemal Süreya <3 :) günaydın
  4. semira

Merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz...kolay gelsin zira zoru seçmişsiniz. umarım pes etmezsiniz ve başarılı olursunuz.
  5. semira

ben bir markayım! buda benim logom.

yorum için teşekkürler zexxe.. fırçanın ucuna boya denedim ama kötü oldu o nedenle öyle bıraktım,aceleyle yapmadığıma yemin edebilirim :) ama tabiki ne kadar çok uğraşırsam gerçek bir logo yapamayabilirim bunun nekadar zor olduğunun farkındayım, ben sadece deniyorum :)
  6. semira

ben bir markayım! buda benim logom.

başlık biraz iddialı oldu galiba :))) olsun... arada bir şımartmalı kendini insan;)
  7. semira

Günün Şiiri...

…derken insan seni seviyorum derken insan aslında beni sev demektedir acıtıyorsa seni acıyordur içten içe eğmişse başını öne suçlu olduğundan değildir bazen ağlayan yüreğine bakmaktadır gitme derken insan bırakma beni gideyim demektedir kokluyorsa seni sebepsiz içine çekmek istiyordur bir ömür...
  8. semira

TARİHİN İLK REKLAMI!

Ressamın 1631’de yaptığı “Nicolaes Ruts’un Portresi” eseri, dünyadaki belki de ilk reklam çalışmalarından biridir. Rembrandt, dönemin zengin kürk tüccarı Ruts’un portresini, kendi sattığı kürklerden birinin içinde resmederek ürününün reklamını da yapmıştı. Tarihteki ilk reklam çalışması olarak...
  9. semira

Fotorealizm Devam- Yeni Yüksek Detay Mobilya-Stüdyo Render

Bence yinede denenmeli, örtüyü örtmeden önce bir düşünürüz ozaman:))
  10. semira

Fotorealizm Devam- Yeni Yüksek Detay Mobilya-Stüdyo Render

Çok güzel görünüyor... TEBRİKLER.
  11. semira

GünaydınLar HoşçakaLLar

İyi niyetlerimizin suistimal edilmediği günler yaşamak dileğiyle... Günaydın.
  12. semira

karakalem...

Teşekkür ederim...
  13. semira

karanlığa rağmen...

Teşekkürler zexxe.. tekrar deneyeceğim.
  14. semira

karanlığa rağmen...

deneyeceğim hakan bey... çok teşekkür ederim güzel bakışınız için.
  15. semira

karakalem...

16. semira

karanlığa rağmen...

kuru boya ile yaptığım bir resimdi yalnız renkleri soluk kaldığı için photostoshop desteği ile canlandırmaya çalıştım çalışıyorum... birkaç efektte kullanmış olabilirim:)
  17. semira

Günün Sözü...

Hünkâr Pire Teşne, Pir Hünkâre Hem Yani Hem Ayrıydılar, Yekpare Hem MEVLANA
  18. semira

Grafikerler.Org ; Bumerang / En Uzman Blog Adayı

görev tamam nihayet :) tebrik ederim şimdiden ;) :harika:
  19. semira

...ölüm herkese eşitse - daha ne olsun söz ...şiir olsun!!

...ölüm herkese eşitse - daha ne olsun söz ...şiir olsun!!
Yukarı Alt