tşkler yaşar eve gidince akşam izlerim videoyu..
Bu arada dün ben hocaya sordum... dediki o düzelmiyor. bir kere bozulduğu zaman tekrar eskisi giib olmuyor. programı kaldırıp tekrar kurman gerekiyor dedi. açıkcası pek mantıklı bir cevap değil bu. cidden bütün grafikercilerin böyle yaptığını...
evt ama bende o ok çıkmıyor yaşar.. ben panelleri tek tek açıyorum yayılıyor... nasıl öyle gruplayıp yapabilirim . benimki aşağıdaki gibi oluyor.. yerleştiremiyorum sağa.
Arkadaşlar ben feehand kullanırken çalışmatığım bütün panellerin açık olmasını istiyorum ama ekrani kaplasınlar istemiyorum. lazım olduğunda ben onları açıyım. Ama o gruplamayı bulamadım. Nasıl yapılıyor...
Yani sağ tarafı nasıl sabitliyorsunuz. Sabitledikten sonra ortada bir küçük ok gibi bişi...
Tamam haklısın iklim kitabı okumak lazım ama kitap o kadar basit bir dilde yazılmışki... inan insanın okumayı bırakası geliyor bazen.. ben de öyle oluyor...
vayyyy Hasanım demek bugün doğum günün :)
Bu güzel gününde yanınsa olamasakda seni şöyle candan kucaklayıp bu günün önemini paylaşamasakta şunu bil ki hepimiz seni çok seviyoruzz...
Hayalinin gerçek olduğu bir yıl seninle olsun diyorum ... Sağlık ve mutluluk buna ortak olsun diyorum.... Ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.