Arama sonuçları

1. Fulyam

panelleri açılır kapanır yapmak

tşkler yaşar eve gidince akşam izlerim videoyu.. Bu arada dün ben hocaya sordum... dediki o düzelmiyor. bir kere bozulduğu zaman tekrar eskisi giib olmuyor. programı kaldırıp tekrar kurman gerekiyor dedi. açıkcası pek mantıklı bir cevap değil bu. cidden bütün grafikercilerin böyle yaptığını...
  2. Fulyam

Suşehri devlet hastanesi

5. çalışma çok hoş olmuş.. ben burdayım diyor... ama 2. de güzel....
  3. Fulyam

Sucuk firması logo çalışmalarım

benim tercihim 2 den yana olurdu. : )
  4. Fulyam

yok yaşar o da olmuyor.. sürümlerinden kaynaklanıuyor olabilir mi
  5. Fulyam

muhammed mehdi nebiogulları çalışması

geçmişten günümüze... bana biraz tuhaf geldi... ama çalışma değişik.... başarılar dilerim..
  6. Fulyam

evt ama bende o ok çıkmıyor yaşar.. ben panelleri tek tek açıyorum yayılıyor... nasıl öyle gruplayıp yapabilirim . benimki aşağıdaki gibi oluyor.. yerleştiremiyorum sağa.
  7. Fulyam

background

Bencede çok şeker olmuş...
  8. Fulyam

Arkadaşlar ben feehand kullanırken çalışmatığım bütün panellerin açık olmasını istiyorum ama ekrani kaplasınlar istemiyorum. lazım olduğunda ben onları açıyım. Ama o gruplamayı bulamadım. Nasıl yapılıyor... Yani sağ tarafı nasıl sabitliyorsunuz. Sabitledikten sonra ortada bir küçük ok gibi bişi...
  9. Fulyam

Bayanlara pembe malzemeler (ai, cdr)

çok güzeller...
  10. Fulyam

Dergi Reklamı / 5 Sayfa / en yeni çalışmam

Çook güzel olmuş... Kerim 'e de aynen katılıyorum :) çocuk olmak var ya... dünyanın en güzel şeyi...
  11. Fulyam

CorelDraw'da Yağ yazısı sorunu :)

hımm... benimde bilgim oldu... teşekkürler arkadaşlar..İlerde bir gün coreli de öğreneceğim nede olsa : )
  12. Fulyam

Euro Comfort / Tanıtım Sayfası

Sedat çok güzel olmuş ....
  13. Fulyam

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma 2010 (The Twilight Saga: Eclipse)

Tamam haklısın iklim kitabı okumak lazım ama kitap o kadar basit bir dilde yazılmışki... inan insanın okumayı bırakası geliyor bazen.. ben de öyle oluyor...
  14. Fulyam

İyi ki doğdun :)

vayyyy Hasanım demek bugün doğum günün :) Bu güzel gününde yanınsa olamasakda seni şöyle candan kucaklayıp bu günün önemini paylaşamasakta şunu bil ki hepimiz seni çok seviyoruzz... Hayalinin gerçek olduğu bir yıl seninle olsun diyorum ... Sağlık ve mutluluk buna ortak olsun diyorum.... Ve...
  15. Fulyam

CorelDraw'da Yağ yazısı sorunu :)

merak ettim baktım bende de öyle seyitali.
  16. Fulyam

Whale Poster

inan süper olmuş... çok güzel görünüyor... çok beğendim ve çaldım hemen.... masaüstümde süper oldu .. : )
  17. Fulyam

nergiz restaurant | hasan güner

hasan bu .. ne yapsa yeridir : ) başarılı bir çalışma yine yapıvermiş... Hasan renk seçimlerine hastayım... : )
  18. Fulyam

Sumela Teklif Dosyası

hasan sen göze çok hoş renkler seçip insanın içini gıdıklıyosun valla... Çok beğendim... sade ..zarif ..ve şık... e daha ne olsun....: )
  19. Fulyam

günün sözü..

bu söze bayılıyorum.. çünkü gerçek ...
  20. Fulyam

Prestige Logo Denemesi

Güzel görünüyor hasancım...
Yukarı Alt