Arama sonuçları

1. Fulyam

Bugün Ne Dinledik ?

Ayşgül Aldinç... Anladım ben seni.... Çok güzel bir şarkı yaa... Inis yokus yürekli bir kaçis Yorulma artik anladim ben seni Nedir derdin sen bana ne verdin Çok oldun artik anladim ben seni .......... Hep ayni sorulara takilip kalmisim Öyle bir ask ki anlatamam Içim bir hos...
  2. Fulyam

Freehandde broşür tasarım teknikleri (videolu ders)

Yaşar teşekkürler.. Freehand ı öğrenmeye başladım da... bana çok iyi gelir ... indiriyorum... çok tşkler paylaşım için ....
  3. Fulyam

Karikatür periler (ai)

evt bende de çok güzel bir paylaşım... çok tatlı yapılmış....
  4. Fulyam

Sun Flower Broşür

Burdan güzel görünüyor hasancm... şekil, şemal olaraktan :D
  5. Fulyam

1 Million Dolarlık Anlatım‏

Çok güzel yapmış....
  6. Fulyam

grafikerlere en lazım HQ görseller ne ararsanız altın arşiv

Evt gerçektende çok güzeller... şu rapid free olsa indiricem.. : ) bi hesap alayım bari böyle olmuyor :D
  7. Fulyam

Günün sözü...

Haklısın Ozan... ben bir proje için demiştim ama sonra karşımdaki insan seçenekler sunmuştu.... istemek ve denemek kesinlikle gerekiyor...
  8. Fulyam

bakalım bu kimmiş:))

doğruyu söylemek gerekirse ilk bakışta hülya ya benzettim... ama dedimki belki kendisi de olabilir.. sonuçta seni hiç görmedik :) benzetmişsin yani... Aman ekinoks hülya güzel tamam ama bakımlı güzel :D onun kadar sende bende kendimize baksak : ) bi sabah ayna yüzü görüyorum.. bi de...
  9. Fulyam

Türk malı !

kalitesizlik,ahlaksızlık vs vs var... ve toplumu da tabiki de etkiliyor... ben recepden nefret ediyorum.. inanın hiçbir filmini izlemedim.. ama izlemiş kadar oldum... tüm küçük çocuklarda onun konuştuğu terbiyesize kelimeler ve tiplemeler var.. çocuklara ne kadar söylesende yaptıklarının kötü...
  10. Fulyam

bakalım bu kimmiş:))

sen misin ? başka .... hülya avşar olabilir.. başka da benzetemedim.. :)
  11. Fulyam

Başıma İş Açmak İstiyorum!! (0212)

@Ahmet ALTUN Bizim arkadaşlara katılıyorum... : )
  12. Fulyam

Günün Sözü...

Valla çok doğru ...
  13. Fulyam

amatör sipariş çizimlerim

Bende istiyorum :) hiç karakalem çizimim yok :D
  14. Fulyam

Bir logotype çalışmam

Erkan çok güzel olmuş... ben detaylardan çakmam biliyorsun...: ) görüntü olarak hoş görünüyor ... ben beğendim ...
  15. Fulyam

İmaj Çalışması...

Ozan beyin yüreği çok geniş... İçine sevdiği ,değer verdiği herşeyi eklemiş.. sonuç ortada ... Bazen bakmak ve gerçekten görmek gerekiyor... bunu en anlamlı yansıtmışsınız... Yüreğinize ve emeğinize sağlık....
  16. Fulyam

3.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması Afişi

Kerim güzel görünüyor....
  17. Fulyam

Duvar Kağıdı Çalışmam

Çok hoş... çok beğendim....
  18. Fulyam

Su Hayattır.....

Ben beğendim... kötü olmamış ki ... sadece biraz daha özenli olması gerekebilir... ama çok doğru bir bağ... herşeyimiz su ya bağlı... Gerçekten de su hayat.... ( ben kendimden bildiğim için )
  19. Fulyam

tshirt tasarım

ekonoks semira resmi değiştirmiş.. eski resmine yorum yapmıştım ben : ) tabiki bununla benim yorumumum alakası yok :) eskisinde elini açmış parmak aralarından kan gibi akan renkli boyalarla kaplı bir resim vardı... ben onu vampirellaya benzetmiştim. : ) bu da zaten hiç olmamış semira...
  20. Fulyam

Tişört Tasarımım 2

Bende çok beğendim... çok hoş görünüyor.... başarılar...
Yukarı Alt