Arama sonuçları

1. Fulyam

fulya_calısma-1

Teşekkürler halim... Ben kazanmıyım da kim kazanırsa kazansın... : ) detayları yapamam çünkü
  2. Fulyam

fulya_calısma-1

:) tşkler arkadaşım.... ama ben meraklıyım : ) evt ben gidip uyuyum... yarın ola hayır ola :D
  3. Fulyam

Bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda

e öyle valla :D (neyse sustum -biliyosun niçin sustuğumu )
  4. Fulyam

Yalı Cam Ticaret Kartvizit Tasarımım

Güzel olmuş... ben beğendim...
  5. Fulyam

Bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda

:) çek tabiki .... şaka ...
  6. Fulyam

fulya_calısma-1

7. Fulyam

t-shırt tasarımı

güzel olmuş desem yalan söylemiş olurum..benim hiç tarzım değil... o yüzden beğenmemiş olabilirim.... ama ortada gerçekten emek var.. saygı duyuyorum... başarılar dilerim...
  8. Fulyam

Bütün marka Logo fontları - yazı karakterleri

çok güzel paylaşım... teşekkürler....
  9. Fulyam

el yazısı fontları

el yazısı fontlarını çok seviyorum... bende olmayanlar vardır belki. indiriyim hemen : ) Teşekkürler....
  10. Fulyam

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

inşallah hasancm... Allah mı söyletiyor ne : )
  11. Fulyam

GFO T Shirt - 1 / PEA

bende çok beğendim... güzel olmuş valla... Bşarılar...
  12. Fulyam

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

hasan ya hasan ya hasan ya kıskandırma beni ya... : ) şaka bi yana hasancm çok güzel görünüyorular... alimallah sen bu işi becermişsin...
  13. Fulyam

kazanamıyacağımı bilerek yayınlıyorum:))

gerçekten çok ilginçmiş ekinoks.... azim ..sevgi.. tutku... insanı hayata bağlayacak o kadar çok şey var ki... ne olursa olsun.....
  14. Fulyam

kazanamıyacağımı bilerek yayınlıyorum:))

ekinoks ben giyebilirim : ) güzel bir düşünce ....
  15. Fulyam

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

wawww ... sonuçları sevdim.... benim beğendiklerim hepsi.. çok başarılılar.... çok tebrik ederim arkadaşlar sizleri.... az kaldı az bi 2-3 sene sonra bend esizinle yarışacak seviyeye gelicem :) şaka bir yana sizin çalışmalarınızı çok önemsiyorum .... benimde bazen hayal güçümü zorluyorsunuz....
  16. Fulyam

Adını Sen Koy 2009

tamam idris özelden devam edelim yine.. yoksa beni atacaklar forumdan çok geyikten :)
  17. Fulyam

Adını Sen Koy 2009

:) yok sanmam....öyle bir yapım yok merak etme .... bir sürü bayana aşığım ben... ama buna olamadım :D
  18. Fulyam

Adını Sen Koy 2009

Niye bilmiyorum ben bu kıza ısınamadım... tuhaf bir yapısı var... bu filmini izlemedim.... daha önceki iflmini izlemiştim... hoş o filmi de beğenmedim... herkes bayıldı falan... ben bayılacak bişi göremedim flmde... ıssız adam he aklıma geldi...
Yukarı Alt