İzninizle... Bu güzel kelimelerinizin hatırlattığı bir iki sözü eklemek istedim.
Bekle dedi gitti; Ben beklemedim, o da gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
---------
" Benimle bir ömür geçer mi ki'' dedim.
"Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi.
-İşte bu bana bir ömür...
Daha önce görenleriniz oldumu bilmiyorum ama ben yeni gördüm ve hayretler içerisinde kaldım. Daha bir çok örneği var ama ben 1-2 tanesini ekledim.
Özel bir toz ve yazıcı ile 3 boyutlu bire bir modelleme yapıyorlar...
Org ailesi olaraktan bıdı bıdı'mız sadece günaydın ve iyi akşamlar'dan ibaret sanırım :)
Yokmu kimsenin oratlığı kaynatıp biraz hareketlendirecek bıdıları?
Kartvizit ve dosya olmuş ama antetli kağıt ve zarfta yerleşim olmamış, çok büyük, gereğinden fazla alan kaplamış, bu şekilde kullanılamazlar. Bu konudaki örnekleri incelemelisiniz...
Ayrıca kabotaj bayramı da tebessüm ettirdi beni :)
Background fena değil ( hazır sanırım). Üstteki siyah yazılar alelade serpiştirilmiş, özensiz...
Tel'den sonra noktalı virgül değil de iki nokta kullanmalısınız ve TEL yazısını ilk harf büyük, gerisi küçük (Tel) yazarsanız şimdi ki kadar rahatsız etmez. Yine "Adres" kelimesinin puntosu da...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.