Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

İyi pazarlar :)
  2. Erkal COŞKUN

Dedim ki...

İzninizle... Bu güzel kelimelerinizin hatırlattığı bir iki sözü eklemek istedim. Bekle dedi gitti; Ben beklemedim, o da gelmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. --------- " Benimle bir ömür geçer mi ki'' dedim. "Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi. -İşte bu bana bir ömür...
  3. Erkal COŞKUN

3D Printer... Teknoloji nereye gidiyor?

Daha önce görenleriniz oldumu bilmiyorum ama ben yeni gördüm ve hayretler içerisinde kaldım. Daha bir çok örneği var ama ben 1-2 tanesini ekledim. Özel bir toz ve yazıcı ile 3 boyutlu bire bir modelleme yapıyorlar...
  4. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Müşteriye gittim, dönücem :):)
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Bu sıralar kendimde değilim :) Dağıldım, 200 parçalı puulze yaptılar benden, kendimi toparlamaya çalışıyorum :) parçalar tamam olunca aranızdayım merak etmeyin efenim...
  6. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Şuranın adresini alayım ben de lütfen:)
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Org ailesi olaraktan bıdı bıdı'mız sadece günaydın ve iyi akşamlar'dan ibaret sanırım :) Yokmu kimsenin oratlığı kaynatıp biraz hareketlendirecek bıdıları?
  8. Erkal COŞKUN

Deneme Çalışmalarım

Kartvizit ve dosya olmuş ama antetli kağıt ve zarfta yerleşim olmamış, çok büyük, gereğinden fazla alan kaplamış, bu şekilde kullanılamazlar. Bu konudaki örnekleri incelemelisiniz... Ayrıca kabotaj bayramı da tebessüm ettirdi beni :)
  9. Erkal COŞKUN

Gezegen Çalışmam

Bence henüz bitmemiş :)
  10. Erkal COŞKUN

Gıda Ürünleri Pazarlama Logosu

@süme Verdiğiniz ilanı ve mesaj kutunuzu takip ederseniz eğer, kaç kişinin el attığını göreceksiniz...
  11. Erkal COŞKUN

Dilem Bebek Şekerleri için Hazırlanan Kartvizit Örneği

Background fena değil ( hazır sanırım). Üstteki siyah yazılar alelade serpiştirilmiş, özensiz... Tel'den sonra noktalı virgül değil de iki nokta kullanmalısınız ve TEL yazısını ilk harf büyük, gerisi küçük (Tel) yazarsanız şimdi ki kadar rahatsız etmez. Yine "Adres" kelimesinin puntosu da...
  12. Erkal COŞKUN

Logo çalışması

Mail gönderildi...
  13. Erkal COŞKUN

@Erkan Nehir Cevap yazan grafikerler için mi :):) Tersi durumda pek talep olmaz :)
  14. Erkal COŞKUN

İlan verenler bir de olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapsalar!
  15. Erkal COŞKUN

son harften türet

@Şener CANÖZ İğ.........
  16. Erkal COŞKUN

Photoshop sagdaki menu kayboldu

Window / workspace altındaki design seçeneği işinizi görürü. Diğer seçenekleride deneyerek size en uygun çalışma ortamı ve menüleri deneyebilirsiz.
  17. Erkal COŞKUN

biçak izleri

@gezegen Bu link size yardımcı olur bir nebze de olsa... Link
Yukarı Alt