@Erkan Nehir
Kusuruma bakmayın lütfen'de ben yukardaki yazımdan bakarsanız. Corel Draw için vektör tabanlı program demiştim.
Corel Photo Paint bitmap tabanlı bir program olmadığını söylemedim verdiğiniz derste Corel Photo Paint ile işlem yapıyordunuz bunun için söyledim.
Ayrıca ben sizin...
@Erkan Nehir
Sanırım kızdınız ama kızacak bir şey yok iyi ve ya kötü yorumlara açık olmalısınız. Bu logonuz güzel ama paelikanın ağzını ifade ederken E harfinin altındaki çizgi sanki boşa konulmuş bir çizgi gibi ben onun pelikanın ağzını ifade edebileceğini algılıyorum ama herkez bunu...
Yazı fontu olmamış bende arkadaşlara katılıyorum renkler birbirine uyumlu lakin çok böyle kışkırtıcı duruyor iyi anlamda değil kötü anlamda daha iyi yorum yapmak isterdim ama hatalarınızı söyleyelimki daha iyi çalışmalar yapabilesiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
@Erkan Nehir
Pratiklik konusuna gelirsek Photoshop'un (Patch Tool) seçeneğiyle neler yapabileceğinize şok olursunuz. Ayrıca Corel Photo Paint'ten de ne kadar daha profesyonel işlem yaptığınıda görebilirsiniz.
@Erkan Nehir
Ama Corel Draw, vektörel tabanlı olduğu için fotoğraflar'da bitmap tabanlı bir editör kullanılması daha profesyonel sonuçlar verecektir.
Kullanmasını bilen paint'le bile resimler de herşeyi yapabilir ama ne kadar pratik, hızlı ve profesyonel olur bu konu tartışılır.
İyiki de katılmamışınız kusura bakmayın ama sanki öyle çok iyi olmamış gibi çok yalın ve çizgiler çok basit olmuş yinede emeğinize sağlık başarınızın devamını dilerim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.