Arama sonuçları

1. nanorator

Nik Software 2012-Photoshop Filtre Paketi X86-X64

Bu warez bir paylaşımmıdır ?
  2. nanorator

Corel12'de Resimden Yazıyı Ayırma

@Erkan Nehir Peki o halde daha fazla tartışmanın bir gereği yok :)
  3. nanorator

Remax Carisma / Dergi arka kapak çalışması

Güzel başarılı bir çalışma olmuş ama sanki sağ en baştaki beyaz saçlı adam biraz sırıtmış mı ?
  4. nanorator

@Erkan Nehir Kusuruma bakmayın lütfen'de ben yukardaki yazımdan bakarsanız. Corel Draw için vektör tabanlı program demiştim. Corel Photo Paint bitmap tabanlı bir program olmadığını söylemedim verdiğiniz derste Corel Photo Paint ile işlem yapıyordunuz bunun için söyledim. Ayrıca ben sizin...
  5. nanorator

Logotype Çalışmam

@Erkan Nehir Sanırım kızdınız ama kızacak bir şey yok iyi ve ya kötü yorumlara açık olmalısınız. Bu logonuz güzel ama paelikanın ağzını ifade ederken E harfinin altındaki çizgi sanki boşa konulmuş bir çizgi gibi ben onun pelikanın ağzını ifade edebileceğini algılıyorum ama herkez bunu...
  6. nanorator

Tutku Yazılım Logo Çalışması

Yazı fontu olmamış bende arkadaşlara katılıyorum renkler birbirine uyumlu lakin çok böyle kışkırtıcı duruyor iyi anlamda değil kötü anlamda daha iyi yorum yapmak isterdim ama hatalarınızı söyleyelimki daha iyi çalışmalar yapabilesiniz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  7. nanorator

@Erkan Nehir Pratiklik konusuna gelirsek Photoshop'un (Patch Tool) seçeneğiyle neler yapabileceğinize şok olursunuz. Ayrıca Corel Photo Paint'ten de ne kadar daha profesyonel işlem yaptığınıda görebilirsiniz.
  8. nanorator

@Erkan Nehir Ama Corel Draw, vektörel tabanlı olduğu için fotoğraflar'da bitmap tabanlı bir editör kullanılması daha profesyonel sonuçlar verecektir. Kullanmasını bilen paint'le bile resimler de herşeyi yapabilir ama ne kadar pratik, hızlı ve profesyonel olur bu konu tartışılır.
  9. nanorator

Logotype Çalışmam

İyiki de katılmamışınız kusura bakmayın ama sanki öyle çok iyi olmamış gibi çok yalın ve çizgiler çok basit olmuş yinede emeğinize sağlık başarınızın devamını dilerim.
  10. nanorator

Kişisel Realistik Karikatür Çalışaması

Sanki yağlı boya gibi bir şey bu ama harkulade olmuş çok süper başarınızın devamını dilerim. Işıklandırma hakimiyetinize de ayrıca bayıldım.
  11. nanorator

Font+Logo

Çok şeker fontlar bunlar paylaşım için teşekkür ederim.
  12. nanorator

İlham Gelmişse...

Çok güzel bir paylaşım çok beğendim teşekkürler.
Yukarı Alt