Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Alkışlar çılgın türklere:)

teşekkürler figen hanım güldük valla arada iyi geliyo böyle:D:D:D
  2. Fatih Coşkun

İçecek Vökterleri

teşekkürler Abdullah bey
  3. Fatih Coşkun

Mönü tasarim

benim çok hoşuma gitti herşey yerli yerinde abartı yok hazır vektörler yok sağdan soldan inen çizgiler yok sade ve güzel bir tek renk konusunda katılıyorum fazla resmi biraz daha haraketli kırmızı ve mavi olsaydı daha güzel olurdu
  4. Fatih Coşkun

bi kac calismam..

çalışmaların kendini geliştirmek açısından iyi peki bu öğrendiklerinle yapmış olduğun yani öylesine değlde bir iş için yapmış olduğun çalışmalar varsa onlarıda paylaşırmısın saygılar
  5. Fatih Coşkun

Background

teşekkürler
  6. Fatih Coşkun

''İş arıyorum''

açtığınız başlıkta herhangi bir problem yoktur sadece tamamı renkli ve kalın harfler ile msj yazmak yasaktır. inşaallah kısa sürede aradığınız işe kavuşursunuz
  7. Fatih Coşkun

25 TL'ye logo, 100 TL'ye logo+kurumsal kimlik (3 parça)

örnek çalışmalrınız gerçekten çok merak ediyorum 25 tl ye yapılan logolar nasıl oluyor görmek isteriz bu kadar emek ve zahmet bu kadar ucuz mu olmalı
  8. Fatih Coşkun

sisko

çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler :D espirili ve güzel bir çalışma olmuş resmin bacak kenarlarında bir kaç fırça izi gözüküyor onun haricinde bence başarılı bir çalışma
  9. Fatih Coşkun

Küçük Kız Clipart (20 ai)

Teşekkürler yaşar abi hoşgeldin...
  10. Fatih Coşkun

FeeL

bu seferki çalışmanız diğer çalışmalrınıza göre baya farklı renkler ve dik oluşu gerçekten çok hoş durmuş bu çalışmayı bizimle paylaştığınız için teşekkürler inan bey
  11. Fatih Coşkun

3D Rulo Yapımı

ders için teşekkürler dilek hanım ah corel sende yapabilsen şunları:)
  12. Fatih Coşkun

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

gene iyi iş hakan bey al kullan dercesine gerçekci eline sağlık tebrikler
  13. Fatih Coşkun

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

internetsiz artık bişey olmuyor beni internete bağlayan internet olan mecvuriyet
  14. Fatih Coşkun

Günlük Hayatta Hangi Tuşu Kullanmak İsterdin?

tab atla ve devam et hayat seni durdurmasın:)
  15. Fatih Coşkun

Selam Millet :)

aramıza hoş geldiniz iyi forumlar
  16. Fatih Coşkun

ben mer haba demek istiyorum ama

tolga bey aramıza hoş geldiniz alışınca aslında ne kadar kullanımı kolayu bir forum olduğunu göreceksiniz...
  17. Fatih Coşkun

merhaba gruba yeni uye oldum

yusuf bey aramıza hoş geldiniz özellikle for istanbul süperdi çalışmalarınızı ve paylaşımlarınızı buradada bekliyoruz tekrar hoş geldiniz
  18. Fatih Coşkun

Özkulu Gazetesi için Gazete Logosu

önce sizin yaptıklarınızı paylaşırsanız biz onların üzerinden yorum yapalım yaptığınız çalışmaları yayınlayın ve altına neyi ne için yaptığınızı yazın bizde elimizden geldiğince sizinle fikirlerimizi paylaşırız bu şekilde hem daha hızlı hemde daha düzgün yorum alabilirsiniz saygılar...
  19. Fatih Coşkun

dA birthday Wallpaper Contest

Bence çok güzel olmuş mehmet bey sizin gördüğünüz pürüzleri biz göremiyoz malesef:) renk tonlamaları yerleşim ve kompozisyon çok iyi tebrikler
  20. Fatih Coşkun

corel de basitçe 3 boyutlu kroki (GÜNCELLENDİ)

@M.Vehbi effects/ ad perpective seçeneğinden boyut veriyoruz effects / extrude den de binaların şeklini veriyoruz
Yukarı Alt