Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Format atarken sata harddiski bilgisayar görmüyor

mrb arkadaşlar daha önce başına gelen varsa bilen varsa lütfen yardımcı olsun 2 saattir formata giremedim format atacam cd den yükleme başlatıyorum en son formata devam için enter onram için f2 falan denen yerde enter e basıyorum sabit harddisk bulunamadı diyor ve format atmıyor biraz...
  2. Fatih Coşkun

nurayn mobilyaya çizdiğim logo

sağdaki logo olabilir fakat onu biraz daha rahatlığı anımsatıcı üst tarafını bir koltuk başı gibi yapabilirsiniz karkter konusunda değişik daha estetik fontlar kullanılabilir
  3. Fatih Coşkun

Feminity Elegance (Vektörel)

Teşekkürler Buse hanım Göz alıcı :) vektörler
  4. Fatih Coşkun

İstanbul 2010 Afişi

bence de cami yerine komple bir istanmul silueti koysan ve arka planıda biraz canlandırsan daha iyi olabilir ama farklı bir yaklaşım seçmişsin daha iyilerinide yapabileceğini görüyorum
  5. Fatih Coşkun

Fontlar Yeni (Umbrella And Studio Typo )

Tam düğün davetiyesi zamanı değişik el yazılara ihtiyacımız olduğu anda yetiştiniz teşekkürler Yusuf Alper
  6. Fatih Coşkun

pardus-2009-

Pardusun zeminden çıkışı kabarması çok güzel olmuş gerçektende patilerde ayrı bir hava katmış görüntü ve uygulama benim hoşuma gitti tebrikler
  7. Fatih Coşkun

Doğa Fotoğrafları (74)

Kesinlikle faydalı olacaktır teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

Panoramik Fotoğraflar (87)

Teşekkürler Elif hanım çok güzel fotoğraflar
  9. Fatih Coşkun

merhaba ben geldim :)

aramıza hoş geldiniz muhammed bey umarım aktif ve kalıcı bir üye olursunuz. dediğiniz gibi ihtiyacınız olan herşey burada:)
  10. Fatih Coşkun

pardus-2009-

çalışmayı çok ufak yüklediğiniz için yorum yapmak güç bide çalışmanın nereleriniz siz yaptığınızı nerelerde görsel gullandığınızı açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sadece görüntüye değil uygulamayada yorum alabilirsiniz
  11. Fatih Coşkun

Font istek

@obscures aynısı yok fakat harrington adında bir fonta var aşağı yukarı aynısı buraya yüklüyorum http://rapidshare.com/files/234746346/HARRINGT.rar.html
  12. Fatih Coşkun

Font istek

@javs bi örnekle açıklarsan daha hızlı cevap alabilirsin
  13. Fatih Coşkun

İllustrasyon'da Yapılmış bir Deodorant Şişesi

isim olarak güzel she çizim olarakta fena değil belki uygulamada hakan beyin söylediklerini dikkate alırsanız çok daha iyi olabilir bir program bir lisan gibidir başarılar buse hanım
  14. Fatih Coşkun

formal yazı karakteri - fontu

@muhammed_tumbul yazı fontunun ismi formal burdan indirebilirsiniz http://rapidshare.com/files/234712096/FRML436N.rar.html
  15. Fatih Coşkun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı

Teşekkürler buse hanım 19 mayıs kutlu olsun bu arada afişleri ben beğenmedim acemice olmuş biraz
  16. Fatih Coşkun

kalem Iconları ai formatında

Teşekkürler Alper bey
  17. Fatih Coşkun

Dergi Çalışmam (EK)

tebrikler süleyman bey kapağından sayfa düzenine sadeliği bozmayan görselleri yerinde kullanan çok güzel bir çalışma çıkarmışsınız
Yukarı Alt