ben şuanda imkanlar okadar genişken bütün programlara ulaşmak ve öğrenmek bu kadar kolayken 17 li yaşlarda olacaktım 20 yaşına geldiğimde grafikerlik ile ilgili neredeyse bütün programları çalışıp öğrenirdim sende bu azimle çalışmalısın ilk önce
vektörel bir program + ps bunlarla başla ve diğer...
sayın tümen biraz böyle hadi ya sende diyeceğiniz gibi msj olacak ama
grafikerler. org u takip 1 - 2 ay içinde kendinizi nasıl geliştirdiğinize sizde şaşıracaksınız
önemli olan anlamadığınız herşeyi makul bir dilde sorun dersleri takip edin ve bol bol örnekleri araştırın yaptığınız çalışmaları...
sayın tümen
1) matbaada 50 tl ücretle çalışacaksınız bunu matbaya siz vermiyecekseniz olur
yani hem meslek öğreneceksiniz hem işi direk yerinde baskısınıda görerek temeli sağlam öğrenecksiniz hem üzerine para alacaksınız değil mi
2) corelde ben çok sıkıntı çektim bana göre fazla hata veriyor...
Haluk bey daha sadeleştir mekanın iç fotoğrafını gördün o mekanda bence abartıya gerek yok sade ve net çalış hedefe direk ulaş yardımcı objeler yani çiçek desenleri renk geçişleri falan bunları kullanma
başarılar
Ömer ber çok güzel olmuş ferahlık hissin veriyor limonata şişelerine çok güzel bir etiket olur bundan
bazen müşteriler geliyor ya ben değişik bişey istiyorum farklı bir yazı olsun diyorlar
bence bu farklı yazı şekli bu nasıl desem yeni nesil gibi birşey
başarılar...
emre beybardaktan aşağı doğru kadehin içindeki içki yada neyse onu taşma yapabilirdiniz
arkadaki yalpaze renklerini biraz daha zemin rengine yaklaştırıp belli belirsiz olursa daha güzel ve bütün olacaktır
resim ve renk seçimi güzel elinize sağlık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.