Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Enfes Fontlar

çok farklı fontlar paylaşım için teşekkürler yusuf bey
  2. Fatih Coşkun

corelle ilgili bir kaç sorum olacak bakabilirseniz??

ben şuanda imkanlar okadar genişken bütün programlara ulaşmak ve öğrenmek bu kadar kolayken 17 li yaşlarda olacaktım 20 yaşına geldiğimde grafikerlik ile ilgili neredeyse bütün programları çalışıp öğrenirdim sende bu azimle çalışmalısın ilk önce vektörel bir program + ps bunlarla başla ve diğer...
  3. Fatih Coşkun

Corel Draw Klonlama Özelliği

clone seçeneği ile kopyaladığınız bütün nesneleri aynı anda büyültür ve küçültürsünüz
  4. Fatih Coşkun

Yapmış olduğum logoyu değerlendirirmisiniz

bu logoyu internette kullanacksanız hiç bir sorun yok baskıda da kullanacaksanız sadece biraz büyük kullanın baskıda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum
  5. Fatih Coşkun

Yorumunuz

teknoizmir örnekteki bir kartvizitmiydi
  6. Fatih Coşkun

PlusCep.Com

görüntüsü ve içeriği güzel ve geniş arşivli bir site tanıştırdığınız için teşekkürler
  7. Fatih Coşkun

PSD ve Güzel Çalışmalar

Pardesülü bayan olan çalışmaya gerçekten bayıldım resimle tipografi yapılmış sanki :)
  8. Fatih Coşkun

Professional Flourishes Brushes-330 Brushes

paylaşım için teşekkürler yusuf bey
  9. Fatih Coşkun

kednizi nasıl geliştirdiniz.

sayın tümen biraz böyle hadi ya sende diyeceğiniz gibi msj olacak ama grafikerler. org u takip 1 - 2 ay içinde kendinizi nasıl geliştirdiğinize sizde şaşıracaksınız önemli olan anlamadığınız herşeyi makul bir dilde sorun dersleri takip edin ve bol bol örnekleri araştırın yaptığınız çalışmaları...
  10. Fatih Coşkun

Kartvizit Çalışmam..

zemin + yüzük + belli yazı karakteri onların haricindeki heryeri gözden geçirmelisiniz
  11. Fatih Coşkun

corelle ilgili bir kaç sorum olacak bakabilirseniz??

sayın tümen 1) matbaada 50 tl ücretle çalışacaksınız bunu matbaya siz vermiyecekseniz olur yani hem meslek öğreneceksiniz hem işi direk yerinde baskısınıda görerek temeli sağlam öğrenecksiniz hem üzerine para alacaksınız değil mi 2) corelde ben çok sıkıntı çektim bana göre fazla hata veriyor...
  12. Fatih Coşkun

Corelde Tints Varmı ?

@tümen anlaşılır bir biçimde söyleyecek olursak mikser renkleri karıştırarak istediğimiz rengi yapmaya yarıyor
  13. Fatih Coşkun

Fast Turca ( Kurumsal Kimlik Calismasi )

Haluk bey daha sadeleştir mekanın iç fotoğrafını gördün o mekanda bence abartıya gerek yok sade ve net çalış hedefe direk ulaş yardımcı objeler yani çiçek desenleri renk geçişleri falan bunları kullanma başarılar
  14. Fatih Coşkun

Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması | KrMkSz | Kerim ÖKSÜZ

uygulamalar güzel olmuş başarılar dilerim
  15. Fatih Coşkun

fasturka kurumsal kımlık calısması

yazı karakteri ve uygulaması güzel olmuş başarılar burçin hanım
  16. Fatih Coşkun

Şenertek Cepli Dosya Kapağı

benimde dikkatimi çeken alttaki logoların büyüklükleri biraz daha ufak ve araları açık olsaydı daha hoş görünebilirdi elinize sağlık
  17. Fatih Coşkun

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
  18. Fatih Coşkun

Limon

Ömer ber çok güzel olmuş ferahlık hissin veriyor limonata şişelerine çok güzel bir etiket olur bundan bazen müşteriler geliyor ya ben değişik bişey istiyorum farklı bir yazı olsun diyorlar bence bu farklı yazı şekli bu nasıl desem yeni nesil gibi birşey başarılar...
  19. Fatih Coşkun

Ukrayna için bitki çayları kutusu

çok zarif ve şık bir çalışma olmuş altın yaldız baskılıda çok daha güzel görüneceğine eminim
  20. Fatih Coşkun

Kitap Kapağı Çalışmam(Wine Memories)

emre beybardaktan aşağı doğru kadehin içindeki içki yada neyse onu taşma yapabilirdiniz arkadaki yalpaze renklerini biraz daha zemin rengine yaklaştırıp belli belirsiz olursa daha güzel ve bütün olacaktır resim ve renk seçimi güzel elinize sağlık
Yukarı Alt