Arama sonuçları

1. semira

bakalım bu kimmiş:))

eline sağlık ben ilk bakışta anlandım hülya avşar olduğunu çok severimde kendisini biraz hakkını yemişsiniz sanki hangi sanatçıyı tv de makyajsız görüyoruz onun kadar dimi her hali çok güzel bence
  2. semira

Farklı Yuvarlak Çikolata Westly! Çizim Ve Reklam.

inanamıyorum!hayallerimdeki çikolata:) hakan bey siz olayı çoktaan bitirmişsiniz ne diyim helal olsun valla
  3. semira

tshirt tasarım

çok şekersiniz
  4. semira

tshirt tasarım

aynan öyle ekinoks fulyamı korkutmak hoşuma gitmedi:)bu da öylesine oldu beynim durmuş vaziyette saçmaladım işte görmemiş olun lütfen fulyam sende unut biran önce
  5. semira

yağlı boya ve pastel denemelerim

Günel hanım merhaba sizi görmek çok güzel tşk ederim yorumunuz için sizi takip ediyorum zaten ilgiyle saygılar
  6. semira

evet webcam la çektim malesef bulanık çıktı
  7. semira

pastel

.karakalemden sonra ilk renkli çalışmalarım
  8. semira

,.,
  9. semira

tshirt tasarım

10. semira

İlüstrasyonlarım;

ağzına sağlık yasesi aynen katılıyorum ayrıca emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur diyorum
  11. semira

T-shirt tasarım

çok güzel başarılar halim
  12. semira

Buğulanmış bir cama ne yazardınız?

papatya çizer seni seviyorum yazarım hep öyle yaparım:)
  13. semira

kerem kirsinli t-shirt deneme

çalışmanız görünmüyor
  14. semira

Teşekkürler

tebrik ederim fairytale başarılarının devamını dilerim
  15. semira

Gülümseyin...

karmaşık ve darmadağın bir resmin ortasında, yer alan minik papatya!yine çok şey analtmışsınız ozan bey çokk yüreğinize sağlık.
  16. semira

emirgan2

freehand mx kullanıyorum seviyorumda ama şu photoşhop yok mu sevemedim onu kesip biçmekten başka bişey yapamıyorum:) freehand tekbaşına yeterlimi sizce?ayrıca teşekkür ederim yorumunuz için erkan bey
  17. semira

emirgan2

sade olması dana iyi gibi sanki:)tamam itiraf ediyorum tabeladaki mavi gökyüzünü ifade ediyor ve oradaki logoya bulut görüntüsü vermeyi düşündüm ama malesef ::::::(yapamadım. logonun tebeladaki duruşunu dediğiniz gibi değiştirdim teşekkür ederim
  18. semira

emirgan2

19. semira

Sizce Ne Yapılmalı ? Yada Neler Yapılmamalı ?

Birgün bakacağız ki kendi kalemimiz tuttuğumuz elimizdeki,hem kendi fırçamız,kendi tualimiz.Aaaa! Ne güzel değil mi,güzel olmaz mı? hemde muhteşem olur...herzamanki gibi çok yararlı paylaşım teşekkürler
  20. semira

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

segat ahmet altun erkan nehir tebrik ederim:clap2:
Yukarı Alt