eline sağlık ben ilk bakışta anlandım hülya avşar olduğunu çok severimde kendisini biraz hakkını yemişsiniz sanki hangi sanatçıyı tv de makyajsız görüyoruz onun kadar dimi her hali çok güzel bence
aynan öyle ekinoks fulyamı korkutmak hoşuma gitmedi:)bu da öylesine oldu beynim durmuş vaziyette saçmaladım işte görmemiş olun lütfen fulyam sende unut biran önce
freehand mx kullanıyorum seviyorumda ama şu photoşhop yok mu sevemedim onu kesip biçmekten başka bişey yapamıyorum:) freehand tekbaşına yeterlimi sizce?ayrıca teşekkür ederim yorumunuz için erkan bey
sade olması dana iyi gibi sanki:)tamam itiraf ediyorum tabeladaki mavi gökyüzünü ifade ediyor ve oradaki logoya bulut görüntüsü vermeyi düşündüm ama malesef ::::::(yapamadım. logonun tebeladaki duruşunu dediğiniz gibi değiştirdim teşekkür ederim
Birgün bakacağız ki kendi kalemimiz tuttuğumuz elimizdeki,hem kendi fırçamız,kendi tualimiz.Aaaa! Ne güzel değil mi,güzel olmaz mı?
hemde muhteşem olur...herzamanki gibi çok yararlı paylaşım teşekkürler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.