Arama sonuçları

1. semira

grafikerler

3. çalışmam fena durmu yo sanki ne dersiniz yarışmanın uzamasına çok sevindim bu arada
  2. semira

grafikerler

3. semira

0grafikerler org

@Süleyman Köklü tşk ederim tavsiyenizi uygulamaya çalıştım
  4. semira

0grafikerler org

5. semira

0grafikerler org

@Süleyman Köklü eklerken oluşmuş bir hata yok özellikle var o eğim teşekkür ederim yorum için
  6. semira

0grafikerler org

halim bey önerilerinizi dikkate alarak değişiklik yaptım çok teşekkür ederim.yarışmada hiç bir iddiam yok şimdilik bişeyler ortaya koyabilmek bile yeterli benim için açıkçası beğenmeniz şaşırttı beni tabi bir okadarda sevindirdi tekrar teşekkür ederim
  7. semira

0grafikerler org

http://i46.tinypic.com/3008mis.jpg
  8. semira

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

tebrik ederim bilal bey
  9. semira

grafikerler org

kesinlikle haklısınız erkan bey yorumun değerinin farkındayım teşekkür ederim
  10. semira

grafikerler org

:( teşekkür ederim hakan bey
  11. semira

grafikerler org

bu konuda çok acemiyim yorumlarınızı bekliyorum grafikerler org dan çok şey öğreniyorumve çok seviyorum bana gerçekten hayat verdi logomdaki gibi:)
  12. semira

bu da benden

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d çok teşekkür ederim beğenmeniz benm için önemliydi fulyam ekinoks grafik editör çok teşekkür ederim beğenmiş olmanız bence önemli
  13. semira

bu da benden

süper ya ne şahane yorumlar inanın aynen bu düşüncelerle çizdim eksikliğe gelince hiçbir şekilde destek görmeyince böyle oluyo işte ama olsun kendini beğenmiş olmaktan iyidir
  14. semira

bu da benden

yorum için teşekkür ederim hakan bey evet manken sakallı sokakta uyumak zorunda kalan bir evsiz ama bunu yansıtamamışım yeteri kadar demekki çekiniyorumun nedeni de buydu tekrar teşekkür değerli yorumunuz için
  15. semira

bu da benden

çok tşk ederim çok sevindim beğendiğinize
  16. semira

bu da benden

biraz çekinerek ekliyorum çünki çok iyi çalışmalar var burda
  17. karakalemlerim

karakalemlerim

18. semira

alpay ekmek

19. semira

cemy/turbulans-büşra giritoğlu ilan

benci olmalısın çalışmaların çok başarılı tbr ler nce bu sefer biri pardon bence birinci olmalısın artık
  20. semira

Engelleri Kaldır - Reklam

daha iyisi olamaz tebrikler
Yukarı Alt