Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Selamlar...

Selamlar, Aramıza hoşgeldiniz.
  2. Ömer YILDIZ

resim işleme üstadı embird

Teşekkürler Elvan bey, Elinize beyninize sağlık.
  3. Ömer YILDIZ

Girls in the Night Clup- Vektörel Güzel Kızlar,Güzel Kıyafetler EPS-JPEG

Link sağlam Lütfen Yeniden indirmeyi deneyin.
  4. Ömer YILDIZ

Merhaba Ben Abdullah

Merhaba Abdullah bey, aramıza hoşgeldiniz.
  5. Ömer YILDIZ

Merhabalar

Merhabalar, aramıza hoşgeliniz. Umarım birbirimize faydalı oluruz.
  6. Ömer YILDIZ

Photoshop'ta büyük ebat işleri küçülterek çalışma

Yaşar bey, Bilgi için teşekkür eder devamının gelmesini dilerim.
  7. Ömer YILDIZ

Üyelerimizin Dikkatine. (Kişisel Rütbe Hakkında..)

Açıklama için Teşekkürler Serkan bey çok güzel özetlemişsiniz. Bu uygulama ile Yine bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Bu uygulama Türk forum sitelerinde sadece site yöneticileri tarafından kullanılır. Grafikerler.org Kullanıcıları ise bu günden itibaren Kişisel rütbelerini değiştirebilecekler.
  8. Ömer YILDIZ

200 tane clipart klasörü

Eklediğiniz Dosyalar klasörün içinden alınan bir resim karesidir caps. Siz sadece link verip içinde clipart olduğunu belirtmişsiniz. Kullanıcı ise bu linklerde ne tür clip art ların olduğunu merak etmektedir. Bunun yerine konunuza linkle beraber ekran görüntüsü ve konu ile ilgili geniş...
  9. Ömer YILDIZ

Anlam Arama Motoru: Hakia.com

2004 yılında nükleer fizikçi Dr. Rıza Can Berkan tarafından kurulan anlam arama motoru hakia.com, tanıtıldı. Peki Hakia nedir? Yeni olarak neler getiriyor? Günümüzün lider arama motorları (Google, Yahoo, gibi) sadece anahtar kelime, meta arama, indeksleme ya da buna...
  10. Ömer YILDIZ

yunus emre

Hayır, sadece mesajlarınızı düzenledim ilk mesajınıza da çalışmanızı ekledim.
  11. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Kulanılan program Photoshop Cs2 sürümü. Ayrıca Konu başlığında "photoshop" diye belirtilmiş.
  12. Ömer YILDIZ

istek; çöl resimleri...

Selam, elimde bulunan 2 adet deve ve çöl resimleri. umarım işinize yarar. download linki: http://rapidshare.com/files/146307212/grafikerler.org.rar.html Dosya şifresi: www.grafikerler.org
  13. Ömer YILDIZ

Fireworks Web Çalışması

Lütfen konularınızı ilgili kategorilerde açmaya özen gösterin. Konu taşınmıştır.
  14. Ömer YILDIZ

Herkese Merhaba..

Aramıza tekrar hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim GrafiTürk,
  15. Ömer YILDIZ

dikiş tipi ve ızgara görsel ders

Teşekkürler elinize sağlık.
  16. Ömer YILDIZ

Merhaba...

Merhabalar, Aramıza hoşgeldiniz.
  17. Ömer YILDIZ

Google adsense ile neden az kazanıyoruz

Sıkça sorulan sorular: "Neden ben az kazanıyorum." ,"Bu kadar tık aldım ama para çok az değil mi" vs vs... Bu tarz sorulara cevap bulmak için öncelikle adsense nedir bu tanımı iyi bilmemiz gerekiyor. Adsense nedir? Adsense programı temelde bir ürünü satmak yada tanıtımını yapmak için...
  18. Ömer YILDIZ

ByTasarimci Ücretsiz Photoshop Paketi V.1

@twinblade Link sağlam, şuan indiriyorum.
  19. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Toolbar

Grafikerler.org ayrıcalığı ile kullanışlı ve harika bir toolbar. Toolbar Özellikleri: Eposta bildirici Google destekli gelişmiş arama seçeneği. Sadece Grafikerler.org site içi google destekli gelişmiş arama seçeneği Sitenin bir çok Kategori ve linklerine kolay ulaşım Büyük...
Yukarı Alt