Açıklama için Teşekkürler Serkan bey çok güzel özetlemişsiniz.
Bu uygulama ile Yine bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Bu uygulama Türk forum sitelerinde sadece site yöneticileri tarafından kullanılır. Grafikerler.org Kullanıcıları ise bu günden itibaren Kişisel rütbelerini değiştirebilecekler.
Eklediğiniz Dosyalar klasörün içinden alınan bir resim karesidir caps.
Siz sadece link verip içinde clipart olduğunu belirtmişsiniz. Kullanıcı ise bu linklerde ne tür clip art ların olduğunu merak etmektedir.
Bunun yerine konunuza linkle beraber ekran görüntüsü ve konu ile ilgili geniş...
2004 yılında nükleer fizikçi Dr. Rıza Can Berkan tarafından kurulan anlam arama motoru hakia.com, tanıtıldı. Peki Hakia nedir? Yeni olarak neler getiriyor?
Günümüzün lider arama motorları (Google, Yahoo, gibi) sadece anahtar kelime, meta arama, indeksleme ya da buna...
Selam,
elimde bulunan 2 adet deve ve çöl resimleri. umarım işinize yarar.
download linki: http://rapidshare.com/files/146307212/grafikerler.org.rar.html
Dosya şifresi: www.grafikerler.org
Sıkça sorulan sorular:
"Neden ben az kazanıyorum." ,"Bu kadar tık aldım ama para çok az değil mi" vs vs...
Bu tarz sorulara cevap bulmak için öncelikle adsense nedir bu tanımı iyi bilmemiz gerekiyor.
Adsense nedir?
Adsense programı temelde bir ürünü satmak yada tanıtımını yapmak için...
Grafikerler.org ayrıcalığı ile kullanışlı ve harika bir toolbar.
Toolbar Özellikleri:
Eposta bildirici
Google destekli gelişmiş arama seçeneği.
Sadece Grafikerler.org site içi google destekli gelişmiş arama seçeneği
Sitenin bir çok Kategori ve linklerine kolay ulaşım
Büyük...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.