Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Herkese Merhaba

merhabalar hoşgeldiniz. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
  2. Ömer YILDIZ

merhabaaa

hoşgeldiniz
  3. Ömer YILDIZ

S.a Arkadaşlar.

foruma hoşgeldiniz. forumun bir amacı olduğunu unutmayınız. Forumda msn vb gibi iletişim adresleri vermek yasaktır. foruma katkıda bulunmak istiyorsanız msn den değil forum içerisinde bilgilerinizi paylaşınız.
  4. Ömer YILDIZ

Gelin ve damat PSD

@NIGRA rapidshare yeni güvenlik karakterleri hakkında aşağıdaki linke tıklayarak bilgi alabilir yeniden dosya indirebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/rapidshareden-yenilik-t2495.html
  5. Ömer YILDIZ

selamlar

Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.
  6. Ömer YILDIZ

indesign ve quark ders notları lazım

Konu yanlış yerde açılmıştı gerekli yere taşıdım.. https://www.grafikerler.org/quark-icin-ders-notlari-ve-kisayollar-t667.html adresinden quark için ders notları indirebilirsnizi.
  7. Ömer YILDIZ

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

@mathilda Merhaba,aşağıdaki resim size yardımcı olacaktır. layer paletinde "Normal" olan seceneği "overlay" olarak değiştiriyoruz. ve sonuç aşağıdaki gibi:
  8. Ömer YILDIZ

Merhaba Ark

merhaba, aramıza hoşgeldiniz ve sorularınızı sabırsızıkla bekliyoruz. bilgimizin yettiğince size yardımcı olmaya çalışacağız.
  9. Ömer YILDIZ

lütfen yardım...!

Teşekkürler fatih hoca. Çok güzel açıklamışsınız.
  10. Ömer YILDIZ

yardım yeni photoshop öğreniyorum!!

Birazda siteyi araştıralım. Sorduğunuz sorunun cevabı daha önce verilmiştir. forumu biraz araştırarak istediğiniz cevabı bulabilirsiniz.
  11. Ömer YILDIZ

rapidshare'den yenilik.

En büyük dosya paylaşım sitesi olan rapidshare’den dosya indirmek için 4 karakter yerine karşımıza 5, 6 yada 7 karakter çıkıyor. Dosyayı download edebilmemiz için karakterler arasından sadece 4'ünü secip girmemiz gerekmektedir. aşağıdaki resmi inceleyiniz.
  12. Ömer YILDIZ

Kendi Çalışmalarımdan Birkaç Örnek

çalışmalarından dolayı seni tevrik ederim. hepside çok güzel görünüyor.
  13. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

sanırım siz emeklemeden yürümeye çalışıyorsunuz:) photoshopa yeni başladıysanız öncelikle menü ve araçları öğrenin, daha sonra layer mantığını. bunların hepsi sitemizde "adobe photoshop" bölümünde yer almaktadır. sorunuza gelince evet her dairesel bir çizim için yeni bir layer yaratmanız...
  14. Ömer YILDIZ

Selamı Aleyküm

merhaba arkadaşım, aramıza hoşgeldin.
  15. Ömer YILDIZ

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

www.grafikerler.org sitesini önerebilirim:) yakın zamanda yönetimdeki arkadaşlarla beraber eksik olan bölümlerde ders hazırlayıp sunacağız.
  16. Ömer YILDIZ

Grafik Tasarımcının Egitimi İcin Bazı Öneriler

Grafik Tasarımcının Egitimi İcin Bazı Öneriler * Reklam sektörünün önemli beklentilerinden biri yetişmiş, hem de iyi yetişmiş piyasa elemanıdır. Bu elemanların egitim öncesi seçimlerine bakıldıgında ciddi bir sorun görülür. Daha ortaögretim kurumlarındayken "Ben grafik tasarımcı olacagım" diye...
  17. Ömer YILDIZ

mrb

merhaba arkadaşım hoşgeldin. foruma başlamadan önce forum kurallarını okumanızda fayda var.
  18. Ömer YILDIZ

freehand resim kopyalama

https://www.grafikerler.org/freehand-soru-ve-sorunlar-305-n-305-z-305-burada-cevaplayal-305-m-t1117p2.html sorunuzun cevabını vermiş olduğum linktedir. bundan sonra konu açmadan önce lütfen forumda arama seceneğini kullanınız.
  19. Ömer YILDIZ

accurate de resmi nakışa çevirme diyen arkadasın resmini çevirdim

gerçektende güzel bir iş çıkarmışsın.
  20. Ömer YILDIZ

Okulda yaptığım Photoshop banner | Lütfen yorumlarınız

tasarım güzel fakat hoş durmayan birşey var, oda yazı karakteri seçimi. özelliklede PS harfleri çok göze batıyor. bunları değiştirirsen eminim daha güzel görünecektir.
Yukarı Alt