Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Tajima Pulse

@emrovski Forum kuralları: 16-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Program free ise elbette paylaşabilirsiniz, Programlar lisanslı ise burada paylaşılması yasaktır. Teşekkür ederim.
  2. Ömer YILDIZ

resim işleme üstadı embird

@sumtexnakis Merhaba beyefendi, Beni yanlış anladınız galiba. anlatmak istediğim şuydu: Dersleri yada yapacağınız paylaşımları istek gelmeden bizlere sunabilirseniz yeni başlayan arkadaşlarımıza ışık olursunuz... Bu sizi istemiyoruz yada hata yaptınız anlamına gelmez aksine sizin birşeyleri...
  3. Ömer YILDIZ

resim işleme üstadı embird

@sumtexnakis Merhaba, Hemen hemen Bütün mesajlarınızda Yukarıdaki açıklamanıza benzer açıklamalar yapmışsınız. Size hatırlatmam gerekir ki bu forum istek üzerine kurulmadı yada verilen emekkler, hazırlanan dersler, yapılan paylaşımlar istek üzerine yapılmadı. Hep: "birinin işine yarar" diye...
  4. Ömer YILDIZ

merhaba burhan ben

Merhaba burhan bey aramıza hoşgeldiniz.
  5. Ömer YILDIZ

Merhabalar

Merhaba turhan bey aramızda sizi görmek çok güzel, hoşgeldiniz.
  6. Ömer YILDIZ

Açıklama

Lütfen Konu açıp durmayınız, Konunun silinmemesi hiçin hiç sebeb yoktur. yaptığınız açıklama sitemizi yada yöneticilerini bağlamaz. 5 dakika sonra konu silinecektir.
  7. Ömer YILDIZ

Açıklama...

Söz konusu olan kişinin sitemizi ve sitemiz yöneticisi Arzu Uluırmak ı, taraflı davranmakla suçlaması, ve ne yazık ki bunu biryere dayandıramaması üzücü bir durum. Grafikerler org. herzaman tarafsız ve objektiftir. Grafikerler org. yönetimi olarak Faruk bey' i ve Naci bey' i ilk defa GMB...
  8. Ömer YILDIZ

Tram,İpek ve Baskı aralık birimleri

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu bilgiler Eminim bütün desinatör arkadaşlarımızın işine yarayacaktır. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
  9. Ömer YILDIZ

Herkese Slm.

Merhaba Genç adaşım :) , aramıza hoşgeldin Lütfen Öncelikle forum kurallarını okuyun. İyi forumlar dilerim
  10. Ömer YILDIZ

Epc Win

Her şeyden önce sitemiz bilgi paylaşımı üzerine kurulmuştur size Forum kurallarını hatırlatmak isterim. Forum Kuralları: 17-) Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek vermek yasaktır. Lütfen buranın yardım...
  11. Ömer YILDIZ

Madende Renk Değiştirmek

Merhaba, fırçayı kullanmadan önce rengini değiştirmek istediğiniz bölgeyi pentool aracı ile çizip secim alanı haline getirin. Renk paletinden Kullanmak istediğiniz rengi secin ardından araç menüsünden aşağıda gösterdiğim gibi Color replacement tool aracını secin: şimdi rengini değiştirmek...
  12. Ömer YILDIZ

Selam

Merhaba Hoşgeldiniz, Burası online grafik tasarım okuludur, herkes elinden geldiğince ve bilgisinin yettiğince size destek olacaktır. iyi forumlar.
  13. Ömer YILDIZ

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

Tebrikler Abdullah bey, Allah size hayırlı bir evlat nasip etsin.
  14. Ömer YILDIZ

Fotoğraf Çekimi İpucuları

Güzel bir makale. Paylaşım için Teşekkürler
  15. Ömer YILDIZ

CS 3 İmport (yardım)

Elbette mümkün, Resim layetine bir kez tıkladıktan sonra: Edit >> Free Transform yolunu izleyerek veya CTRL+T kısa yolunu kullanarak resminizin boyutlarıyla oynayabilirsiniz.
  16. Ömer YILDIZ

Resmin ucunu farklı bir şekilde kesmek

Merhaba, Photoshopta bu işlemi pen tool aracı ile yapabilirsiniz. çizdiğiniz objenin istemediğiniz kenarlarını pentool aracı ile seçip silmeniz gerekmektedir. Feather seceneğinide kullanabilirsiniz fakat çalıştığınız layeri çoğaltmanız gerekir. Pent tool aracı ile yaptığım kesime bakabilirisiniz.
  17. Ömer YILDIZ

styles nasıl oluşturulur

Arka planımızı hazırladıktan sonra stilimizi oluşturmak için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmemiz gerekir.
  18. Ömer YILDIZ

Genel Photoshop Dersleri (14 Ders,228 Video)

Sizin için dersleri indirip inceledim, Zip dosyalarında herhangi bir sorunun olmadığını gördüm. Lütfen dersleri tekrar indirip inceleyiniz.
  19. Ömer YILDIZ

İnanılmaz 3D Tipografi Örnekleri

Çok güzel gerçekten. Paylaştığın için teşekkürler Burak
  20. Ömer YILDIZ

Son tasarıma adım adım nasıl ulaşıldı?

Adım adım tasarım adlı çalışmanızI bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim hocam. Elinize sağlık.
Yukarı Alt