Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Illustrator videolu dersler

çok yararlı olduğuna emin olabilirsiniz. tekrar teşekkür ederim derslerin devamını merakla bekliyorum.
  2. Ömer YILDIZ

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@besincimevsim ikinci buluşmayı yazın düzenlemeyi düşünüyoruz. kessin bir tarih vermek için erken diye düşünüyorum.
  3. Ömer YILDIZ

kapaklı dosya çalışması

arkadaşlar bu 5 yada 6 ay önce açılmış bir konu.. iki çalışmadan bahsediliyor, doğru... fakat bir çalışma var. peki neden biz bir çalışma görüyoruz? sorusunun cevabı ise: resimleri sitede yayınlamak için, kullanmış olduğu resim yükleme sitesinden bir resme ait linkin zaman aşımına...
  4. Ömer YILDIZ

Dergi kapağı yapmak?

program bilgisi olmadan kitap kapağı tasarımı yapmanız biraz zor. bu tür tasarımlar için hazır programlar varmı bilmiyorum.. size photoshop öğrenmenizi öneririm.
  5. Ömer YILDIZ

logo

çalışmaların çok güzel sade ve anlaşılır olmuş. ellerine sağlık.
  6. Ömer YILDIZ

Illustrator videolu dersler

illustrator derslerine ihtiyacım vardı. Teşekkürler.
  7. Ömer YILDIZ

Flash Görsel Anlatım

dersler için teşekkürler, dersler türkçemi? biraz açıklama yapsaydın iyi olurdu.
  8. Ömer YILDIZ

corel için oracal renk paleti

paylaşım için teşekkürler.
  9. Ömer YILDIZ

Photoshopta Sayfa kıvırma

ders için teşekkürler
  10. Ömer YILDIZ

merhaba

forumumuza hoşgeldiniz.
  11. Ömer YILDIZ

Pablo Picasso

bilgi ve açıklama için teşekkürler witch..
  12. Ömer YILDIZ

Cdr Hazır Desenler

paylaşım için teşekkürler ceddindeden. hepside birbirinden güzel desenler.
  13. Ömer YILDIZ

Merhaba

hoşgeldiniz.
  14. Ömer YILDIZ

selam

merhabalar, hoşgeldiniz.
  15. Ömer YILDIZ

FreeHand´de Transform, Align ve Arrange !!!

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html Yukarıdaki link'e tıklayarak foruma resim nasıl yüklenir öğrenebilirsiniz.
  16. Ömer YILDIZ

selam

aramıza hoşgeldiniz.
  17. Ömer YILDIZ

Bu Yaz Damgasini Vuran Desenlerim

çalışmalarını indirdim tek tek inceledim. hepside çok güzel teşekkürler arkadaşım,
  18. Ömer YILDIZ

1. buluşma resimleri

19. Ömer YILDIZ

1. buluşma resimleri

katılım az olsada hep beraber eğlenceli saatler geçirdik. amacımız grafikerler.org platformunu bizim evimiz gören arkadaşları daha samimi bir şekilde tanıştırmak ve kaynaştırmaktı. Buluşmaya gelen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, Superturkishman , aytaç , burak...
  20. Ömer YILDIZ

En Çok Kullandığınız Programlar

photoshop , coredraw, bunlar kullandığım programlar. şuanda öğrenmeye çalıştığım programlar ise illustrator + dreamweaver
Yukarı Alt