Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Yemek yiyen mutlu insanlar

@bdream Sanırım siz bizden birşeyleri yoktan var etmemizi istiyorsunuz. Elindeki En ufak bilgiyi bile sizlerle paylaşmaktan çekinmeyen bir ekip var karşınızda. Sebebsiz Sitem ederek mesaj yazmaya devam ederseniz kimsenin size yardım edeceğini sanmıyorum. Bundan sonraki mesajlarnızda üslübünüza...
  2. Ömer YILDIZ

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

Arkadaşım, forumu biraz araştırma zahmetinde bulunsaydın sorduğun sorunun cevabını çok rahat bulurdun.. https://www.grafikerler.org/photoshop-hakkinda-hersey-menu-arac-ve-aciklamalari-resimli-anlatim-t2134.html adresine tıklayarak menü ve araçların nerede oldukları ve nasıl kullanıldıkları...
  3. Ömer YILDIZ

merhaba

Merhabalar forumumuza hoşgeldiniz. Umarım aradığınızı bulur sitede kalıcı olursunuz.
  4. Ömer YILDIZ

photoshop'da kırık yazı efekti

Yazı içerisine de efekt verseydin daha hoş görünürdü.. Çok iyi gidiyorsun eline sağlık.
  5. Ömer YILDIZ

effektler

@SECCOOO Arkadaşım ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. hangi yazı efektlerinden bahsettiğini açıklarmısın.
  6. Ömer YILDIZ

Photoshop Brush (Fırça) Setleri

@kivircik_nur Linkler sağlam, https://www.grafikerler.org/rapid-den-dosya-indirme-t696.html <<< bu adrese tıklayarak dosyayı nasıl indireceği hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  7. Ömer YILDIZ

Kendi Harfini Oluştur

Bu Bizimle paylaştığınız ilk dersiniz , değişik, güzel bi ders anlatmışsınız. teşekkürler.
  8. Ömer YILDIZ

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

Bu renkler logoya güzel bi hava katmış. Fakat logoyu iyi ortalayamamışsın, üzerinde biraz daha çalışmanı tavsiye ederim, çok daha iyilerinide yapabilirsin.
  9. Ömer YILDIZ

Ben,ben,ben ve ben geldim :P

Merhaba hoşgeldiniz. Lütfen ilk önce forum kurallarımızı gözden geçiriniz.
  10. Ömer YILDIZ

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

Merhaba, aşağıdaki linke tıklayarak foruma resim ekleme hakkında bilgi edinebilirsiniz.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html Yapamadığınız taktirde sorunuzu tekrar ilgili bölüme açabilirsiniz.
  11. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Buluşma yerimiz belli olmuştur. Detaylı anlatım birinci sayfada..
  12. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Merhabalar, buluşmaya grafikerler.org un bütün üyeleri davetlidir. sizide aramızda görmek bizi mutlu edecektir. görüşmek dileği ile, aramıza Hoşgeldiniz.
  13. Ömer YILDIZ

merhaba arkadaşlar

Merhaba arkadaşım, hoşgeldin.
  14. Ömer YILDIZ

karakalem çalışması**açılış***

Sorunun cevabı aşağıdaki gibidir:
  15. Ömer YILDIZ

slm

Merhaba, hoşgeldiniz.
  16. Ömer YILDIZ

sLm arkadaşLar..

Forumumuza hoşgeldiniz..
  17. Ömer YILDIZ

Merhaba (fulya)

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz
  18. Ömer YILDIZ

merhaba

Merhabalar, hoşgeldiniz.
  19. Ömer YILDIZ

Merhabalar arkadaşlar:)

Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.
  20. Ömer YILDIZ

ÇOK GÜZEL ---ArtCity - DecoFrame v.05

Bütün paylaşımların çok harika bülent. Gerçekten teşekkür ederim bunları bizimle paylaştığınız için.
Yukarı Alt