Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz
  2. Ömer YILDIZ

Bu gün adminimizin doğum günü

Dolu dolu 25 yıl. 26. yaşıma girdim evet bu gün benim doğum günüm.. İyi dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. İnanın mesajlarınızla beni çok mutlu ettiniz. Umarım bundan sonraki yıllarda bu platformda hep beraber oluruz. ve hep beraber nice mutlu...
  3. Ömer YILDIZ

Bu gün adminimizin doğum günü

Hepinize teşekkür ederim:)
  4. Ömer YILDIZ

coreldraw da vector resim yapmak kylie minogue

youtube mahkeme kararıyla kapandı biliyorsunuz. Bu yüzden sitemizdeki youtube videolarını göremeyebilirsiniz.
  5. Ömer YILDIZ

Tanışma Faslı

Hoşgeldiniz..
  6. Ömer YILDIZ

Font istek

Merhaba arkadaşlar, arayıpta bulamadığınız ya da ismini bilmediğiniz font isteklerinizi bu başlık altında toplayalım. font isterken; arkadaşların size yardımcı olabilmesi için varsa elinizde mesajınızla beraber fontun resmini ve ismini de yazın.
  7. Ömer YILDIZ

EPS çicekler

dosya boyutu 1.5 mb DOWNLOAD
  8. Ömer YILDIZ

Bunu nasıl yaparım?

Sorunun yeri burası değil, bildiğim kadarıyla accurate ve eos programları kullanılıyor.
  9. Ömer YILDIZ

Ben Celdum Da

sitedeki amacımızı anladığınıza sevindim, aramıza hoşgeldiniz.
  10. Ömer YILDIZ

DvD kapak tasarımı

siyah beyaz renklerin birbiri ile olan uyumu ve çalışmanın sade olması çok güzel, başarılı bir çalışma. ellerine sağlık.
  11. Ömer YILDIZ

Slm

aramıza hoşgeldiniz.
  12. Ömer YILDIZ

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

Bunu bir yarışma olarak görebilirsiniz. Bütün arkadaşların, sitemiz için yapacakları logoyu merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
  13. Ömer YILDIZ

merhaba

selam aytaç, hoşgeldin.
  14. Ömer YILDIZ

Operatörlerimiz Turkcell Vodafone Avea Logo ları !!! ( CDR AI EPS )

Anlamadığınız konularda yorum yerine susmayı tercih ediniz yada öğrenmek için birşeyler sorunuz. gereksiz yere mesaj yazmayalım.
  15. Ömer YILDIZ

Rapid den Dosya indirme

@PINAR https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri-serisi-indir-ogren-t684.html adresindeki dersleri indirdiyseniz. şifre kısmına: gurselaykac yazmanız yeterlidir. Bu şifre dersin altındada verilmiştir.
  16. Ömer YILDIZ

1. Istanbul Buluşması

Buluşmaya sadece 12 gün kaldı, gelecek olan arkadaşlarımız ise; Burak, Superturkishman, saydalan, sarya, greeneyes, admin, vuelve, satrol, sinistra, witchsila, aytac, dreamgirl, tugbakocak, barış_1907, sleepy_beach, ygmr87, mawiseda, pisuk, sarp230 Bunların dışında gelmek isteyen yada...
  17. Ömer YILDIZ

Kaleme Zeval Olmaz, Heleki Renkli ise.

Merhaba aramızda sizİ görmek güzel, hoşgeldiniz.
  18. Ömer YILDIZ

Türkçe anlatımlı Photoshop dersi

Photoshop dersleri
  19. Ömer YILDIZ

el yazısı fontları

Fontu bilgisayarınızdan C:\WINDOWS\Fonts << klasörüne kopyaladıktan sonra kullanabilirsiniz.
  20. Ömer YILDIZ

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

Cs 2 kullanıyorum
Yukarı Alt