Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın. A.Çehov...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Aynenzyn...
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Şener CANÖZ

Ilginç fotoğraflar...

İbikli Çin Köpeği Nal Burunlu Yarasa Çıplak Köstebek Göksel Gözlü Altın Balık Aye Aye Maymunu Blobfish Istakoz ve yengeçle beslenen Avustralya kıyılarında yaşayan ilginç bir tür
  5. Şener CANÖZ

Tasarı İlkeleri

Yasemin Ertosun, Teşekkür ediyorum ve ben de bir şeyler eklemek istiyorum. Grafik Tasarim İlkeleri hakkında (= Görsel Tasarım İlkeleri
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  7. Şener CANÖZ

Film önerim

http://www.filmifullizle.com/yasam-sifresi-source-code-2011-turkce-dublaj-izle.html Açıklama : Hızlı trende uyanan ve burada nasıl bulunduğuna dair hiçbir fikri olmayan Yüzbaşı Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), karşısında Christina (Michelle Monaghan) adlı kendisinin tanımadığı birini bulur...
  8. Şener CANÖZ

Renkleri kullanmanın 10 kuralı

Teşekkür ederim...
  9. Şener CANÖZ

Müşteri isteklerine tercüman olan tasarım tablosu

Kaz yandı iyi çeviremedin mındar ettin...
  10. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  11. Şener CANÖZ

En tepedeki ingilizce olanı bana çevirirsen sana bu dosyaların orijinalini vereyim.
  12. Şener CANÖZ

Bakalım ne kadar dikkatlisiniz?

Bakıp söyledim hemde karıştırmadan, ama ikinci seferde (=
  13. Şener CANÖZ

Logo tasarımının altın kuralları...

Çok teşekkür ederim...
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  15. Şener CANÖZ

Film önerim

Çok etkilendiğim bir eser... http://www.filmifullizle.com/benim-adim-khan-my-name-is-khan-2010-turkce-dublaj-izle.html Açıklama : (imdb: 7.4 ) Asperger Sendromu olan Khan, 11 Eylül olaylarından sonra sergilediği tuhaf davranışlar yüzünden tutuklanır. Terapist hastalığı yenmesine yardımcı...
  16. Şener CANÖZ

Şu an geç oldu, iş yeri 20 dk uzaklıkta. Yarın sabahtan çekip koyarım karşına reddrak.
  17. Şener CANÖZ

Bu da "freelancer madurları" facebook sayfasında bulup kendime göre editlediğim harika bir çalışma. İş yerinde 70x100 ayaklı panosunu hazırladım. Teşekkür ederim tasarımı ortaya koyana. İş yerinde faydasını hissedebiliyorum.
  18. Şener CANÖZ

Tarantella

Bastım düğmeye böyle oldu, sağolasın reddark...
Yukarı Alt