Arama sonuçları

1. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@ipek poyraz scannerde parça parça tarayıp daha sonra photoshopta birleştirmeniz icap ediyor
  2. Superturkishman

doğadan kar manzaraları

paylaşım için teşekkürler
  3. Superturkishman

Tram,İpek ve Baskı aralık birimleri

çok bilimsel bir şekilde tram konusuna açıklık getirmişsiniz tebrik eder ve teşekkür ederim lütfen bilgi ve birikimlerinizi bizimle paylaşmaya devam ediniz
  4. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg estagfirullah ben olmasam başka bir arkadaşım olurdu inşallah ileriki zamanlarda sizlerle berebar daha sonra gelenleri bu mesleğe adım atanları hep beraber bilgilendirecek ve onların sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz
  5. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg zemin dediği fon kalıbıdır aslında yani genelde koyu zeminlerde renklerin daha net çıkması için en alta bütün renkleri kaplayacak şekilde bir fon kalıbı çıkartılır ve beyaz basılır daha sonra üzerine diğer renkler basılır her desen için fon kalıbı oluşturmak şart değildir koyu...
  6. Superturkishman

Berat Kandili (16/17 Ağustos 2008)

herkesin kandili mübarek olsun allah hayırlara vesile eylesin
  7. Superturkishman

3D figürler yüksek kalite resimler

teşekkürler emine hanım.
  8. Superturkishman

paylaşım için teşekkürler gayet bilimsel bir tablo olmuş emeğinize sağlık
  9. Superturkishman

@nofear tamam üstad bende tabloları ekledinizde görünmüyor zannettim bekliyorum merakla
  10. Superturkishman

@nofear sevgili nofear mesajınızda eksiklikler var sanırım aktarmaya çalıştıgınız bilgiler mesajda çıkmamış bir kontrol ederseniz sevinirim
  11. Superturkishman

desen tarama ve çalışma stilleri

@nofear teşekkür ederim tanıştıgımıza memnunluk duydugumu ve değerli bilgilerinizden faydalanmak istediğimizi belirtmek isterim iyi akşamlar
  12. Superturkishman

@nofear açıklamalar için teşekkürler söylemleriniz dogru ve yerindedir ama bu genelde bizim sektörde kağıt üzerinde kalmıştır sizde takdir edersinizki iş pratiğe geldiginde olay tamamen farklılaşır iyi forumlar iyi çalışmalar
  13. Superturkishman

@nofear üstadım 1 mm fazla verme kuralı diye bir olaydan bahsedilmemiş 1 mm ince denmiş dediğin şeye katılıyorum 1 mm ince ve kalınlık yapmadan baskını halledebilirsin lakin bu ilk çalışma ve ilk basım içindir 2 ci çalışmadan floklu deseni tararken 1 mm gibi bir incelik vermezsen 2 ci...
  14. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg sayın seymenkg linkteki çalışmayı indiriniz ve inceliyiniz takıldıgınız yerleri lütfen sorunuz iyi çalışmalar dilerim http://rapidshare.com/files/137262866/taz_deneme.rar.html
  15. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg sayın seymenkg dosyanızı çeker çekmez inceliyeceğim amacımız hata aramak değil nasıl yapabiliriz cevabını bulmaktır en kısa süre içinde döneceğim size
  16. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

sayın ipek poyraz ve seymenkg resimlerini yüklemiş oldugunuz psd dosyalarını upload edebilirseniz çalışmalarınızı bir kontrol edebilirsek nerde hata yapıyoruz tespit edebiliriz diğer türlü size anlattıgım sistemde hiç bir sorun yaşamamanız lazım bekliyorum uploadlarınızı iyi forumlar dilerim
  17. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@ipek poyraz hayır rengin üzerinde iken ilk evvela dublicate channel yapıp new seçeneiğini seçim yeni bir sayfa açıp o sayfanın üzerinde image mod bitmap halfsone screen seçeneğini seçip oradan round tramını seçiniz
  18. Superturkishman

vektörel semazen, semazenler EPS

teşekkürler her sözü her lafı ders niteliğindedir cafe orgda sözlerinden derlenmiş bir yazı oluştursak güzel olur hayat konusunda yol gösterici olur kanaatindeyim bir araştırayım bakayım
  19. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@ipek poyraz bütün farklı renkleri kanallara ayırdınızmı söylediğim gibi tram verdiğinizde kanalların birleşmesi söz konusu olmaması lazım sadece eğer bütün farklı renklerin her birini ayrı ayrı kanallara ayırmıssanız sadece tram vereceğiniz kanalın üzerinde dublicate channel diyerek daha...
  20. Superturkishman

Lütfen yardım!

@ipek poyraz sorunuzun yanıtı emprime soru cevap bölümünde en son mesajlarda ses nickli arkadaşımız ve tarafımdan resimli olarak verilmiştir oradan takip ediniz
Yukarı Alt