Arama sonuçları

1. Superturkishman

vektörel semazen, semazenler EPS

paylaşım için teşekkürlergüzelve görsel bir paylaşım olmus resimler aklıma hemen o müthiş cümleyi getirdi · Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz. Suyu başına döksen, başı kırılmaz. Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, toprağı suya karıştırıp kerpiç yapman gerek. mevlana celaleddin rumi
  2. Superturkishman

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@farukcagla bütün bu yazılanlara bende tamamiyle katılıyor ve destekliyorum anlatmak istediğim olayda zaten buna yakın duygular hocam emeğinize sağlık bu yazınıza istinaden bir not olarak düşmek isterimki daha önceki yazılarımda anlatmak istediğim olayı zaten yukarıdki cümlelerinizde...
  3. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@ipek poyraz deseninizi rgb veyahut cmyk modunda iken rengi seçim aracı ile (magic wand) ,color range yada direk rgb yi yada cmyk yı bozarak ve path alanı oluşturarak yukarıdaki siyah okla işaretlediğim kutucuga ctrl+sol klik ile birlikte bastıgınızda seçiminize bir kanal oluşturabilirsiniz...
  4. Superturkishman

@farukcagla hocam bu yazıyı genelleme yazdım sadece desinatörlük için değil sadece kendi yaşadıgım durumu dile getirdim bunun diğer iş kollarında da böyle oldugunu düşünüyorum ayrıca desinatör bir grafikermidir değilmidir buda tartışmaya açık bir konudur herhangi bir yorum yapmam sağlıklı...
  5. Superturkishman

Lütfen yardım!

hangi konuda ve nasıl bir yardım talep ediyorsunuz bilmek istediklerinizi ve uygulamak istediğiniz zorlandıgınız şeyleri yazın çözümlerini birlikte üretelim
  6. Superturkishman

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

allah analı babalı büyümeyi vatana millete hayırlı evlat olmayı nasip etsin topluma ve insanlara faydalı olması dileklerimle elif zeynep olabilir
  7. Superturkishman

kalite günümüzde daha az paraya daha güzel varyasyonlar ortaya koyabilmektir piyasada hakim olan durum daha ucuz yapacaksın ve daha kaliteli yapacaksın yoksa müşteriye alternatif çok bir içci olarak müşterinin isteklerini yerine getirebilmek ve ona sunum yapabilmek gerekir yoksa ne işyeriniz...
  8. Superturkishman

Fotoğraf Nedir ?

paylaşım için teşekkürler güzel bir makale olmus
  9. Superturkishman

seLam bende geLdim!.

aramıza hoşgeldiniz
  10. Superturkishman

@farukcagla sayın hocam sorularınıza kısaca ve kendi dilimin döndüğünce ve kendi fikirlerimi beyan ederekek kısaca cevap vereceğim amacım sizinle tartışmak vs değildir sadece kendi fikir ve düşüncelerimdir size çok büyük saygı duyuyor ve saygısızlık etmek istmemiyorum laflarımda sürçü lisan...
  11. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg eskitmeler yeni bir kanala atılır ana desende hangi renge eskitme atacaksanız yada tümüne atacaksanız hepsinden kesilir bölece eskitmemiz orataya cıkar renk modunu değiştirmemizin pek önemi yok rgb cmyk hangisinde isterseniz onda çalışabilirsiniz lakin çok renkli tramlı desenleri...
  12. Superturkishman

at binenin kılıç kuşananındır demiş atalarımız yazdıgınız pek çok dogru lakin pek çoguda yanlış kendi fikirlerim dahilinde yazılarınızdan anladıgım kadarıyla her iş portalındaki kalifiye elamanları belirli bir standartlar içine yani bir kalıba sokmaya çalışıyorsunuz insan su değildirki girdiği...
  13. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@seymenkg desenin renklerini ayrı ayrı seçip channellere ayırdıktan sonra her bir channeli bitmaplayıp dublicate cahannel new seçeneklerini takip ederek ayrı ayrı tiff dosyası olarak kayıt edin ve film alacagınız yere bu şekilde yollayın sorun yaşamazsınız bitmapdaki tramları kaçlık oldugunu...
  14. Superturkishman

Merhaba

hoşgeldiniz iyi forumlar
  15. Superturkishman

Affet Babacıgım

Evlendiğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle sürekli tartışıyordu. Eşi babasını istemiyor ve onun evde bir fazlalık olduğunu düşünüyordu
  16. Superturkishman

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

bu iki program arasında kıyaslama yapmak aslında normal bişey değil ama fikrimi söyleyeyim önemli olan amaç sa araçların önemi yoktur ( pixel tabanlıda olsa vektör tabanlı da olsa yapacağımız çizime ulaşabiliriz) benim fikrim corel photoshopun yanına yaklaşamaz bile ama tabi bu benim kendi...
  17. Superturkishman

Grafikerler.org 1 Yaşında

nice mutlu senelere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
  18. Superturkishman

Metraj baskı...

@maritex yok hocam genel anlamda söylediğim bir olay desenler çizilir filmlere cıkartılır kalıpları çekilir ve basılır metraj da ve parça baskıda olay aynıdır tram olacak kanalı bitmap yapmadan tram vermek benim bildiğim kadarı ile mümkün değil iyi çalışmalar
  19. Superturkishman

etiket çalışmam...

tabiki öncelikli haklar müşterinindir onlar ne derse o olur :)
  20. Superturkishman

etiket çalışmam...

güzel ve emek sarfedilmiş çalışmalar lakin 2 ci çalışmadaki mavi zemin kötü durmuş üzerindeki renkleri öldürmüş gibi göründü gözüme
Yukarı Alt