Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

shaping dersleri

2. Fatih Coşkun

2 Tane Wallpaper

teşekürler baya sert çalışmalar olmuş
  3. Fatih Coşkun

Gridmod Pentool ile Kova Lamba Metal Demir Çiziyoruz

Teşekürler hakan bey çok güzel bir ders hazırlamışsınız....
  4. Fatih Coşkun

Selamlar

Hoşgeldiniz Fatih bey inş. açığınızı kapatır ve bilginizi bizimle paylaşırsınız. iyi forumlar
  5. Fatih Coşkun

GRAFİKER ve HUKUK... Artık bir AVUKATIMIZ var!

Faruk bey Öncelikle size ve Av. İnan Yılmaz beye teşekürlerimi sunmak istiyorum. Birçok uğraştan sonra en sonunda grafikerlerin bir avukatı oldu şimdi sıra geldi grafikerler birliği ni kurmaya yola çıkıldı artık inşaallah en kısa sürede birlikte kurulur ve grafikerlerin sırtını yaslayacakları...
  6. Fatih Coşkun

araba vektorlerı

Teşekürler burçin hanım araç giydirme yapan arkdaşlarımızın çok işine yarayacak
  7. Fatih Coşkun

Serbest poster çalışması

başarlı bir renk cümbüşü olmuş fazla karışık afiş neyi anlatıyor bakan ne anlıyor güzel fakat amaçsız bir çalışma
  8. Fatih Coşkun

akıncı asker

@omerfarukciftci Manyetik giysi metalleri çekmek için değil sadece kendi silahını çekmek için sadece birbirlerine bağlılar
  9. Fatih Coşkun

Bullet & Pistol (tabanca ve kurşun) Resimleri

Sağol yaşar abi av bayileri bzen istiyorlar böyle resimleri kalitelisini bulmak zor oluyor
  10. Fatih Coşkun

At başka bir deyişle Düldül

ahmet bey transparan olayını baya kaptanız maşallah çizimleriniz hergeçen gün gelişiyor tebrikler @Taylan Özgür Çalışkan taylan bey öneriniz dikkate alınacaktır. Teşekürler
  11. Fatih Coşkun

14 klasör 700 clipartlık dev arşiv

@black_horses link yenilendi tükenmeden alın:)
  12. Fatih Coşkun

1 Nisan'a dikkat edin

bundan korunmak için bilgisayarımızın tarihini ileri alsak bir faydası olurmu abdullah bey
  13. Fatih Coşkun

Karakter ilüstrasyonlarım

pek acemi işinine benzemiyor :) çizimlerde güzel karakterlerde elinize sağlık
  14. Fatih Coşkun

Web Takımı Logo

güzel ve Farklı bir çalışma olmuş bence köpük harflerden kesilmiş gibi duruyor elinize sağlık
  15. Fatih Coşkun

Vektör Mix-6 (Karışık)

Paylaşım için teşekürler sait bey
  16. Fatih Coşkun

portfolyomdan bazı örnekler

Ömer bey çalışmalarınızı çok beğendim en güzel yönü ise hepsi birbirinden farklı benzerlik içermiyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
  17. Fatih Coşkun

bu vektörden corel formatında elinde olan var mı?

@ahmed guclu ne demek yararın dokunmaz mı benim çizdiğimden güzel olmuştu seninki seninkini kullandım :)
  18. Fatih Coşkun

bu vektörden corel formatında elinde olan var mı?

Teşekürler Ahmet ben çizdim bişeyler artık ikisini karıştırırm bişeyler çıkar sağol
  19. Fatih Coşkun

corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

ai dosyasını sürükleyerek direkt olarak açık olan corel sayfanıza getirin demiştim Fatih bey.. corelde açmıyor kilitliyor programı var bi terslik yani yardımlarınız için teşekürler deneyim bidaha
  20. Fatih Coşkun

corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

ai dosyasını direk olarak hangi programda açmam gerekiyor freehand mı bende yokta
Yukarı Alt