Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Renk Kuşakları Wallpapers

teşekürler erkin işlerimde alt zeminlerde kullanıyorum ben bunları tavsiye ederim farklı işler çıkıyor
  2. Fatih Coşkun

Selamlar ben geldim.

hoşgeldiniz iyi forumlar
  3. Fatih Coşkun

2. Logo Çalışmam.Yorumlarsanız...

Alltaki yeşil tabakaya gerek yok hakan bey White yazan yazıda da yazı büyüklüğünde ve harf aralarında farklılıklar var onarı düzeltirseniz tamamdır
  4. Fatih Coşkun

İnşaat Şapkası

Ahmet bey çalışmanıza Gerçekçi bir görünüm kazandırmışsınız paylaşım için Teşekürler
  5. Fatih Coşkun

corelde font sorunu.

@Nurmuhammet Ceyhan Sorunun çözümünü bizlerle paylaştığın için teşekürler Muhammet
  6. Fatih Coşkun

Accord/uyum-bağdaşmak

bu güzel çalışmayı bizimle paylaştığınız için Teşekürler İnan bey süper bir çalışma olmuş elinize sağlık
  7. Fatih Coşkun

Yaprak Çalışması

Teşekürler Ahmet bey renki uyumu görüntü gayet hoş ve canlı bir görüntü olmuş elinize sağlık
  8. Fatih Coşkun

Pazarlamacılar, Satış Bir Sanattır... Biline...

:D:D:D:D:D valla süper
  9. Fatih Coşkun

Nova Broşür Çalışması

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/7288-foruma-resim-eklemek-grafikerlerorg-bunyesindeki-wwwyukklenetten.html resminiz gözükmüyor bu linki incelerseniz forma nasıl resim yükleneceğini öğrenebilirsiniz
  10. Fatih Coşkun

Mevlid Kandili

Amin cümlemiz mevlid kandili mübarek olsun hayırlara vesile olması dileğiyle
  11. Fatih Coşkun

Çanakkale kitap kapağı :D:D

Evet bencede yaşar abinin dediği gibi tek fonda devam edebilirdi yada öndeki resmi arkada kullanmasaydınız orası ön tarafın fonundan devam etseydi daha iyi olurdu
  12. Fatih Coşkun

bir billboard çalışması

ilk göze çarpan burs olayı benim ilk gözüme çarpan ise kızın ve sağ tarafn yazılardan oluşması sol tarftaki baloncuk görsellerini ya daha hafifletin yada kaldırın bence kalabalık yapıyor ve göz yoruyor
  13. Fatih Coşkun

merhaba

Aramıza hoş geldiniz ali bey iyi forumlar
  14. Fatih Coşkun

Photoshop'da doğayı insanlaştırma

Paylaşımınız için teşekürler Valla çok iyi ben bile yapabilirim:D
  15. Fatih Coşkun

Konumuz Paypal hesabı

Teşekürler sait bey Paybal hakkındaki herşeyi öğrendik sayenizde
  16. Fatih Coşkun

Gelinlik Resimleri ,Wedding Pearls , gelinlik

Paylaşım için teşekürler sait bey
  17. Fatih Coşkun

Gelin - Damat Vektörleri

Teşekürler sait bey özelikle en sondaki buz yaz baya işime yarayabilir
  18. Fatih Coşkun

Flowers / Çiçekler Dekupeli 2

paylaşımınız için teşekürler yaşar bey ve bizi dekuplamaktan kurtardığınız için +rep
  19. Fatih Coşkun

porselen surat

güzel olmuş ilk resmi bu hale getirebilmen baya ustalık işi
  20. Fatih Coşkun

corel de tracing özelliği

ipek hanım tracing özelliğini bilmiyorum bir örnekle anlatırsanız corelde olup olmadığı konusunda yardımcı olabilirm
Yukarı Alt