Mustafa bey hanedan yazı ve logusu var mıydı sizmi yaptınız eğer değiştirme ihtimaliniz varsa şöyle osmanlıyı anımsatan motiflerle hanedan yazmak daha güzel olur düşüncesindeyim
bide broşür çok ufak olduğu için arka taraftaki ekmek rersimlerini azaltmanızı öneririm
saygılar
benim kullandığım programın adı the font thing çok basit bir program ama iş görüyor
link bu : http://rapidshare.com/files/206081732/TheFontThing.rar.html
programın kurulduktan sonraki ön izlemesi ve açıklaması burda
@manicella
Eski çagda eğitim kurumu daha sonra bu degişmiş ve orta çağda Roma İmparatorlugu döneminde Büyük Arenalara Kollezium adı verilmiştir.
Tarih dersinde değiliz sanırsam ve Coliseum un ne olduğunu anlatmanıza gerek yok
Bu arada orası kilise degil
Collezium (Kolezyum) Coliseum...
raşit bey renkler tamam görüyorum ki okulun dış boyası bile aynı renk demekki okuldan bu şekilde ren istediler diye düşünüyorum okul resmi daha farklı konabilirdi bunu haricinde güzel bir çalışma
eskiler müşteri daima haklıdır derler işleri beğenmediklerinden değilde parada anlaşamadığınız için sanırım karşı tarafın herhangi bir sorumluluğu yok burda olan sizin emeklerinize oluyor
bunun çözümü var mı derseniz önce fiyat beleirlernip sonra iş belirlense bu sıkıntılar azalır
Mustafa bey çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık il gördüm şaşırdım bu nasıl bir çalışma diye çalışmanın tamamı size mi ait yada size ait olan bölümler nereleri
Burçin hanım Maalesef müşteriyle işe başlarken iş akdi gibi bir şey doldurmuyoruz
tabi bu müşterinin yaptığımız çalışmayı beğenecek diye bir zorunluluğu yok
aranızda ne tür sorunlardan dolayı iş yapmaktan vazgeçtiğinizi bilmediğim için daha farklı
bir yorumda bulunamayacağım
İyi bayan şoförlerde var onlara bişey dediğim yok ama
bunları bayan şoförlerden başkası yapamazdı zaten trafikte eğer önünüzde bir bayan gidiyorsa Allah yardımcınız olsun:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.