Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Aşama Aşama Hastane Koridoru Çizim"PS İnterior"(Ders Niteliğinde)

Teşekürler Hakan bey baya zahmetli bir iş çıkarmışsınız dediğiniz gibi Allah kimseyi düşürmesin eksikliğinide göstermesin
  2. Fatih Coşkun

Kara sevda

Bize tekrardan bu dünyanın fani olduğunu hatırlattığınız için teşekürler yaşar abi
  3. Fatih Coşkun

Depression...

bu güzel tipografi örneklerinizi bizimle paylaştığınız için Teşekürler Cengizbey
  4. Fatih Coşkun

10x21 arkalı önlü insört (eleştirilere teşekkürler)

Mustafa bey hanedan yazı ve logusu var mıydı sizmi yaptınız eğer değiştirme ihtimaliniz varsa şöyle osmanlıyı anımsatan motiflerle hanedan yazmak daha güzel olur düşüncesindeyim bide broşür çok ufak olduğu için arka taraftaki ekmek rersimlerini azaltmanızı öneririm saygılar
  5. Fatih Coşkun

kesilmiş hazır et resimleri

Paylaşım için teşekürler alper bey
  6. Fatih Coşkun

corelde font sorunu.

benim kullandığım programın adı the font thing çok basit bir program ama iş görüyor link bu : http://rapidshare.com/files/206081732/TheFontThing.rar.html programın kurulduktan sonraki ön izlemesi ve açıklaması burda
  7. Fatih Coşkun

Mutation/mutasyon

Elinize sağlık 4X4 lük bir tasarım olmuş
  8. Fatih Coşkun

corelde font sorunu.

Muhammet bey bir font programı kullanıyormusunuz kullanmıyorsanız kullanmanızı öneririm bu sayede bu sorundan kurtulabilirsiniz
  9. Fatih Coşkun

Grafik Tasarımının Hammaddeleri (Teknik Bilgi)

Teşekürler Cavit bey
  10. Fatih Coşkun

Corelde Tints Varmı ?

Araç çubuğundan Fill Tool / fill color dialog / Mixers bölümünden istediğiniz rengi oluşturabilirsiniz
  11. Fatih Coşkun

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Pluton'la Koridorda...)

@manicella Eski çagda eğitim kurumu daha sonra bu degişmiş ve orta çağda Roma İmparatorlugu döneminde Büyük Arenalara Kollezium adı verilmiştir. Tarih dersinde değiliz sanırsam ve Coliseum un ne olduğunu anlatmanıza gerek yok Bu arada orası kilise degil Collezium (Kolezyum) Coliseum...
  12. Fatih Coşkun

katılım belgesi

raşit bey renkler tamam görüyorum ki okulun dış boyası bile aynı renk demekki okuldan bu şekilde ren istediler diye düşünüyorum okul resmi daha farklı konabilirdi bunu haricinde güzel bir çalışma
  13. Fatih Coşkun

yapılan çalışmalarımızı koruma

eskiler müşteri daima haklıdır derler işleri beğenmediklerinden değilde parada anlaşamadığınız için sanırım karşı tarafın herhangi bir sorumluluğu yok burda olan sizin emeklerinize oluyor bunun çözümü var mı derseniz önce fiyat beleirlernip sonra iş belirlense bu sıkıntılar azalır
  14. Fatih Coşkun

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Pluton'la Koridorda...)

Mustafa bey çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık il gördüm şaşırdım bu nasıl bir çalışma diye çalışmanın tamamı size mi ait yada size ait olan bölümler nereleri
  15. Fatih Coşkun

yapılan çalışmalarımızı koruma

Burçin hanım Maalesef müşteriyle işe başlarken iş akdi gibi bir şey doldurmuyoruz tabi bu müşterinin yaptığımız çalışmayı beğenecek diye bir zorunluluğu yok aranızda ne tür sorunlardan dolayı iş yapmaktan vazgeçtiğinizi bilmediğim için daha farklı bir yorumda bulunamayacağım
  16. Fatih Coşkun

Son Kitap Kapağım "Safahat"

Eline sağlık sait birbiriyle uyumlu güzel bir çalışma olmuş
  17. Fatih Coşkun

En iyi Kadın Şöförler..:)

İyi bayan şoförlerde var onlara bişey dediğim yok ama bunları bayan şoförlerden başkası yapamazdı zaten trafikte eğer önünüzde bir bayan gidiyorsa Allah yardımcınız olsun:D
  18. Fatih Coşkun

Asya Nework logo çalışması

Ben 3 diyorum
  19. Fatih Coşkun

albüm kapağı tasarımlarım....

en beğendiğim çalışmaların bunlar albüm kapağında baya başarılısın
Yukarı Alt