Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Facebook ve Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu

Facebook'daki grubumuza herkesi bekliyoruz (:
  2. Buse Türüdü

Ölünce MSN’inize ne olacak?

Aklımdan geçmiyor değildi bir ara.. En iyisi şifrelerimi bi dosta emanet etmek..:)
  3. Buse Türüdü

EPS Formatında Arşiv

Teşekkürler Cemal Bey
  4. Buse Türüdü

sality.nar

Combofix'i indirip her ihtimale karşı bende sistemimi kontrol altına aldım.Toplamı 5dk.bile tutmayan bir işlem sonrasında birkaç dosya çıkarttı,sildi ve bilgisayarım restart çekti.. Daha önce hiç kullanmamıştım ama alanında gayet güzel bir programmış..
  5. Buse Türüdü

Ramazan Görselleri -1 Ai-Eps *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Hayır Burçin Hanım bilmiyorum gerçekten,arapça bilgim yok (:
  6. Buse Türüdü

Ramazan cep İmsakiyesi

Bencede gayet güzel bir çalışma olmuş Fatih Bey, ellerinize sağlık..
  7. Buse Türüdü

Tasarım yalnızca Mac ile mi yapılır?

Yazınız için teşekkürler Melih Bey,keyifle ve yazdıklarınıza hak vererek okudum doğrusu. Erkin Bey'e canı gönülden katılıyorum :)
  8. Buse Türüdü

Colors is good... (Renkler güzeldir)

Uzun zamandır yeni çalışmalarınızı göremiyorduk İnan Bey. Özellikle Tipografi Çalışmalarınızı ben görmeyeli epey vakit oldu sanırım. Her neyse yine herzamanki gibi güzel bir çalışma.. Ellerinize sağlık İnan Bey.
  9. Buse Türüdü

Film Önerileri

Leon-Sevginin Gücü Yönetmen: Luc Besson Oyuncular: Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman ACIMASIZ BİR TETİKÇİ. KÜÇÜK BİR KIZ. BİRBİRLERİNDEN BAŞKA KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYLERİ YOK. Usta oyuncu Jean Reno ve Natalie Portman, soğukkanlı bir katil ile küçük bir kız arasındaki sıra...
  10. Buse Türüdü

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

Bende buradayım Günel Hanım, yalnız değilsiniz :)
  11. Buse Türüdü

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

Hoşgeldiniz, iyi forumlar..
  12. Buse Türüdü

Merhaba

Hoşgeldiniz Mert Bey Kalıcı ve aktif olmanız dileğiyle.. İyi forumlar dilerim.
  13. Buse Türüdü

afiş denemesi

Sayın knave, çalışmanız hiç de afiş gibi durmuyor. Üzerinde bayaa oynanması gereken bir çalışma.. Forum içerisindeki afiş örneklerine bakabilirsiniz örnek olması amacıyla. Saygılar..
  14. Buse Türüdü

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

Bu gece bana eşlik edecek forum bekçisi yok mudur? :)
  15. Buse Türüdü

T-shirt Vektör

Link: http://rapidshare.com/files/272594547/T-shirt_Vektoer-grafikerler.org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  16. Buse Türüdü

SS-Love Vektör

Link: http://rapidshare.com/files/268921709/SS-LoveVektoer-Grafikerler.Org.rar.html Şifre: Grafikerler.Org
  17. Buse Türüdü

Puzzle Sehpa

İlginç ve güzel gözüküyor.. Ellerinize sağlık Sercan Bey
  18. Buse Türüdü

Futbol Takımım için logo arıyorum

Logo yaptırmak istiyorsanız (ücretli bir şekilde) konunuz iş verenler bölümüne taşınacaktır..
Yukarı Alt