Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

@Fatih Coşkun Yorumunuz için teşekkür ederim.
  2. Serkan Baysal

bu da benden olsun bakalım merhaba :) bu arada

Bence hiç bozmayın. Farklı ve bir o kadarda başarılı bir çalışma. Elinize sağlık. Çalışmalarınızın devamınıda görmek isteriz. Saygılar..
  3. Serkan Baysal

ahada ben deldiiiim

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  4. Serkan Baysal

LOVE,Aşk

Paylaştığın için teşekkürler Abdullah.
  5. Serkan Baysal

Bolivya yolları...

Sanırım yol tek yön ;) İlginç bir yol olmuş. paylaşım için teşekkürler..
  6. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

@Burak Güzey Yorumunuz için Teşekkür Ederim..
  7. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@miya Karenin boyutunu değiştiremiyorum derken hiç mi değişmiyor? yoksa orantılımı değişiyor? Coreli kapatıp tekrar açarak denedinizmi? Bazen bu tarz problemler bu şekilde çözülebiliyor.
  8. Serkan Baysal

Merhabalar ben zeynep

Hoşgeldiniz. İyi forumlar..
  9. Serkan Baysal

merhaba ben selda

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  10. Serkan Baysal

Site için Hazırladığım Bayram Tebriği..

@Abdullah Şahin @Buse Türüdü @Arzu ULUIRMAK Teşekkür ederim Arkadaşlar.
  11. Serkan Baysal

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

Üye bilgilerinin alt kısmındaki bu işarete tıklayarak rep verebilirsiniz.
  12. Serkan Baysal

29 Ekim şerefine MUSTAFA

Gerçekten güzel olduğuna inandığım bir film. Sabırla vizyona girmesini bekliyorum. Paylaştığınız için teşekkür ederim Seda Hanım.
  13. Serkan Baysal

yeni çalışmam

@Pelin Metin Hazır logo programları kullanmanızı tavsiye etmem. Size vektörel tabanlı herhangi bir programı öğrenmenizi tavsiye ederim. Bu şekilde hem gerçekten emek vermiş olursunuz. Hemde tam olarak istediğiniz logoyu elde edebilirsiniz. Yukarıdaki logonuz bana göre başarısız olmuş...
  14. Serkan Baysal

Teşekkür Etmek Hakkında..

Küçük bir davranış, bir inceliktir teşekkür etmek. öylesine zahmetsiz ve kolay. iki kelime eni konu. Söylemesi öyle kolay; neticesi öylesine büyüktür ki… Bize bir bardak su verene… Bize sıcacık yemekler hazırlayana… Bize bir harf öğretene… Bize bir yer ararken yol gösterene… teşekkür...
  15. Serkan Baysal

Sanırım bu çalışma size ulaşmadı Fatih Bey. Ramazan Bayramı için tasarlanmış ve bütün üyelere mail olarak gönderilmiş bir tasarımdır bu. Güncel ve yeni hazırlanmış birşey değil.
  16. Serkan Baysal

Çalışma Corel Draw ağırlıklı ve Photoshop ta kullanılarak hazırlanmıştır. Umarım Beğenmişsinizdir..
  17. Serkan Baysal

@selda yıldırım Selda Hanım Corel Dersleri bölümünü incelerseniz sorunuzun cevabını orada bulabilirsiniz.
  18. Serkan Baysal

Canlı Destek Hizmetinizde...

Değerli Üyelerimiz; Sizlere daha fazla yardımcı olabilmek adına bugünden itibaran Canlı Destek Hizmetinizde. Bu uygulama ile forum üyeleri problemlerini daha hızlı çözebilecek ve direk yönetici ile irtibata geçebileceklerdir. Canlı Destek Ne işe Yarar? Canlı Destek ile üye isim...
  19. Serkan Baysal

@Kamil Mersin Eğer klavuz çizgileri kendiniz çizdiyseniz çıkmamaları çok normaldir. Fakat klavuz çizgiden kastınız gridlerse çıkmaması mümkün değil. @Feyza Beller Film çıkışı esnasında zaten renkler birbirini oyacaktır. Siz ekstra bir belirtme yapmazsanız (Siyahlar üste basılsın gibi..)...
  20. Serkan Baysal

Tekrar Merhaba

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
Yukarı Alt