Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Kung fu Panda 16xjpeg 1mb

Paylaşım için teşekkürler..
  2. Serkan Baysal

takı Resimleri

Paylaşım için teşekkürler. Repinizi gönderiyorum..
  3. Serkan Baysal

Merhaba

Merhaba. Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  4. Serkan Baysal

İşinizde %100 Başarılı Olmanın Tek Yolu...

Ekrem yine tarumar ettin beni ;) Eline sağlık..
  5. Serkan Baysal

Merhaba

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  6. Serkan Baysal

Otantik Kartvizit Çalışmalarım

Fatih Bey'e katılıyorum
  7. Serkan Baysal

A5 el ilanı sürücü kursu

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Fakat Sakaryanın 1 Numarası olayını biraz değiştirmeni tavsiye ederim. Yazıyı dairenin içine al ve sakarya'nın yazısını 1'in soluna Numarası yazısınıda sağına al.
  8. Serkan Baysal

Mrb ArkadaşLar

Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz..
  9. Serkan Baysal

Yol Resimleri Yollardan Görüntüler 350 DPİ 200 JPEG Resmi 300 MB Değerinde

Paylaşım için teşekkürler Buse. Eline sağlık. Güzel bir paylaşım olmuş.
  10. Serkan Baysal

Photoshop Dersleri (World dosyası 178 Adet)

Paylaştığınız için teşekkürler. Repinizi yolladım.
  11. Serkan Baysal

Pdf Formatında Corel Dersleri Temin Edebilirmiyiz.

Tam olarak ne aradığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.. Aşağıdaki konuyu incelerseniz belki size yardımcı olabilir.. https://www.grafikerler.org/corel-draw/1652-corel_draw-el-kitabi-cok-faydali.html
  12. Serkan Baysal

İşte bu O... Şeçilmiş Olan

Hoşgeldiniz. İyi forumlar..
  13. Serkan Baysal

El Hareketleri (Her Grafikere Lazım)

Elinize sağlık Sait bey. Gerçekten güzel bir paylaşım.
  14. Serkan Baysal

Nasıl Resim Yükleyebilirm Acaba

www.rapidshare.com adresinden rarladığınız dosyayı upload ederek forumda linkini paylaşabilirsiniz.
  15. Serkan Baysal

2 yada daha fazla renk Aydınger çıktıda ayrıntılar

O zaman bir püf noktasıda ben vereyim. Arkalı önlü kuşe baskılarda siyahında altını oymanızı tavsiye ederim. Çünkü altı oyulmayan siyah daha geç kurur ve arka verme ihtimali veya yolma yapma ihtimali yüksektir. Fatih Bey'in çerçeve şeklindeki taşmasını sadece yazıya 0,15 ten az olmamak...
  16. Serkan Baysal

3D Mekan ve 3D Dünya Yapımı

Biraz uzun ama güzel bir ders. Elinize sağlık.
  17. Serkan Baysal

Üye İsmi Değişikliğinde Son Gün..

Değerli Üyelerimiz; Üye ismindeki değişiklik kararının 1 aydır faaliyette olduğunu ve bugün (22.10.2008) son gün olduğunu tekrar hatırlatırım. Üye adınızdaki değişikliği, ister forumdaki üye adı değişikliği konusundan, isterseniz yukarıda ismi yazan yönetici arkadaşlara özel mesaj göndererek...
  18. Serkan Baysal

en iyi yaptığınız yemeğin tarifini yazın

Bende felaket patlıcan oturtması yaparım. Valla parmaklarınızı yersiniz ;) Tarif ; Patlıcanları ince ve yuvarlak olarak dilin ardından da kızgın yağda kızartın. (Patlıcanın acısını almak için tuzlu suda bekletebilirsiniz. Kızartmadan önce kurumuş olmalarına özen gösterin) Bu arada Başka bir...
  19. Serkan Baysal

Merhaba!!!

Hangi konuda bildiklerinizi paylaşacaksanız onunla alakalı anasayfadan uygun bölümü bulunuz. Konu içerisinde sol üst köşede yeni konu butonuna tıklayarak uygun konu başlığı ile yazmak istediklerinizi ve paylaşmak istediklerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılar..
  20. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Aslına bakarsan sadece el öyle. Ayaklar farklıdır. Ffakat müşterim kendi fotolarını kendi çektirmediği için benim bulabildiğim ve yapabildiğim bu kadar. Mecburen devreye photoshop giriyor ;) Yorumun için teşekkür ederim.
Yukarı Alt