Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Corel Draw Klonlama Özelliği

@Nurmuhammet Ceyhan clone özelliği ctrl den kopyalama değilde daha çok bir tek clon alıyorsunuz ctrl d yada transformdan onu istediğiniz gibi çoğaltıyorsunuz baktınız yaptığınız işe uymadı ana nesneyi rengini değiştirin hepsi değişir ebadını değiştirin hepsi değişir o yönden baya faydasını...
  2. Fatih Coşkun

Müzik Vektörleri

Paylaşım için teşekürler
  3. Fatih Coşkun

Süper Resim Çerçevesi (PSD)

Teşekürler Sait bey Süleyman bey avratınız baya şekil olmuş:)
  4. Fatih Coşkun

Eller(Hands) SürekLi GünceL..

Payalşımınız için teşekürler buse hanım
  5. Fatih Coşkun

Merhabalar..

Suat bey aramıza hoşgeldiniz
  6. Fatih Coşkun

Crysis Warhead

Hakan bey Dediğiniz yeri tam hatırlayamadım çünkü baya oldu oynayalı siz tam çözümü yüklüyorum buraya burdan takıldığınız yerlere bakabilirsiniz Bilgisayarınızın niye taklıdığını anlamadım bu oyunu rahatlıkla kaldırabilir seçenklere girip yapılandır derseniz bilgisayarınıza göre otomatik...
  7. Fatih Coşkun

Corel Draw Klonlama Özelliği

Corelin bu özelliği sayesinde clonladığınız nesnelerin hepsini aynı anda ebatlandırabilir aynı anda renklendirebilirsiniz
  8. Fatih Coşkun

Hanging Pictures (Resimlerinizi Asın)

Teşekürler Erkin Hiç boş durmuyorsun Maşallah
  9. Fatih Coşkun

Dünyanın En Yüksek Köprüsü - Millau Viyadüğü

Gerçekten bir köprü değilde Bir sanat eseri inşa etmişler
  10. Fatih Coşkun

Eller

Çok teşekürler erkin geçenlerde bir broşür için arıyordum el resimleri Gerçekten eller için Ellerine Sağlık
  11. Fatih Coşkun

Megapack 2

Teşekürler Erkin bey sıkı fotolar
  12. Fatih Coşkun

Photographs of Living

Paylaşım için teşekürler Erkin bey çok güzel bir paylaşım
  13. Fatih Coşkun

Denizin Devleri

Mükemmel bir mantığın eseri helal olsun adamlara
  14. Fatih Coşkun

Offshore Rüzgar Tarlası

Ülkemizin çoğu sahilinde ve kırsalında rüzgarlar boşa esmektedir ilk başta maliyetli gibi gözüksede kendini çok rahat bir şekilde amorti edebilecek bir sistem bizim burada tavuk çifliklerinin basılarında rüzgar pervaneleri var ilk başlarda herkez bune falan demişti ama adamlar şimdi...
  15. Fatih Coşkun

Vector Badges Labels Curled Papers [ EPS ]

bu sıralar bu şekillerin kullanıldığı işlerde artma var geri kalmayılım Modaya ayak uyduralım Teşekürler Abdullah bey
  16. Fatih Coşkun

Yapraklar

Paylaşım için teşekürler yaşar bey bu yaprakları ben daha çok birbirine geçirerek gölge şeklinde kullanıyorum ve gerçekten çok güzel işler çıkıyor
  17. Fatih Coşkun

elektronık esya vektorlerı

bu sıralar gerçek fotoğraftan çok vektör kullanımı artmıştır sitemizindesizlerin sayesinde vektör arşivi neredeyse istediğimiz herşeyi bulabileceğimiz bir dev bir arşiv olmuştur. bu paylaşımınzdan dolayı çok teşekür ediyorum ve devamını bekliyorum :)
  18. Fatih Coşkun

Çocuk kitabı çalışmam;

Süleyman beye katılıyorum açıklamalı bir bilgi verirseniz yorumlarımızı yada tavsiyelerimizi daha sağlıklı yapabiliriz
  19. Fatih Coşkun

Calligraphy Fonts Collection

Çok teşekürler Abdullah bey yaz geliyo davetiye sezonu açılıyor el yazılar çok işimize yarayacak
Yukarı Alt