bu windows tan kurtulmanın zamanı geldi o bizden kurtulmadan vistayı yayınladılar ardından binlerce güncelleştirme adı altında açıkları kapatmaya çalışıyorlar microsoft güvenirliliğini yitirmiştir yeni yollar denemenin vaktdir
gitarlar güzel gözüküyor yaznlız birinci çalışmada kitarın gövdesi yomuk şekillerden oluşmuş ama ön tarafı sapı dümdüz çizilmiş ve uyumsuzluk yaratmış bence
mehmet bey bakıyorum bakıyorum bişeyler eksik dikkatimi çeken yüzde oynamadığnız yerler çok sade kalmış oraları da biraz kanlasanız falan dahada bütünülk kazaınr düşüncesindeyim
bu işler için çok büyük isim yapmış avuktlarada ihtiyacımız yok ben üniversitede okuyan arkadaşlarıma haber yolladım onlara yeni mezun başarıya aç ilerde marka halini alabilecek bir avukata ihtiyacımız olduğunu söyledim ama henüz bi haber yok:(
Bakalım İnşaallah en kısa sürede bi avukat...
@Erkin KARATAŞ
Baba olalı 3 sene oldu erkin Bu ikincisi :D ikinciye baba olacam inşaallah
çok teşekürler arkadaşlar inşaallah bidahaki buluşmamızda çocuklarla birlikte gelirim:D
çok geçmiş olsun süleyman be Allah acil şifalar versin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.