Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

TÜBİTAK'tan Virüs Uyarısı

bu windows tan kurtulmanın zamanı geldi o bizden kurtulmadan vistayı yayınladılar ardından binlerce güncelleştirme adı altında açıkları kapatmaya çalışıyorlar microsoft güvenirliliğini yitirmiştir yeni yollar denemenin vaktdir
  2. Fatih Coşkun

"Gitar" Dolap, Duvar Çıkartması tasarımı

gitarlar güzel gözüküyor yaznlız birinci çalışmada kitarın gövdesi yomuk şekillerden oluşmuş ama ön tarafı sapı dümdüz çizilmiş ve uyumsuzluk yaratmış bence
  3. Fatih Coşkun

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

bencede 2 numara mehmet bey ama renklerle oynamalısınız koyu bordo ve turuncu gibi renkler uygun düşebilir
  4. Fatih Coşkun

Ev fotografları 450 mb rs

Eline emeğine sağlık erdem bey + benden size bir terzi
  5. Fatih Coşkun

Örnek olarak Yaptığım afiş Bilboard Çalışması

elinize sağlık mehmet bey güzel bir çalışma olmuş sadece sağ kanadının üst tarafında bi dukup hatası var okadar
  6. Fatih Coşkun

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

son halini beğeninize sunuyorum bastık teslim ettik çok afedersiniz arkadaşlar aynı yüzü yan yana yükelmiş arkayüzüde yükeldim düzelttim
  7. Fatih Coşkun

İzmirin muhteşem kumrusunu simgeleyen bir yerdir burası mutlaka gidip kumru yiyin :)

yasin bey sarı zemin olamış bence basitleştirmiş çalışmayı bide ön taraf eklemiş olduğunuz kurdelayı arka tarafta kullanmasanız daha iyi olur
  8. Fatih Coşkun

Kartvizit

serkan bey renkler siyaha çok güzel uyum sağlamış ama kartın ön yzünedki yerleştirmeleri değiştirmelisin
  9. Fatih Coşkun

Zombi çalışması

mehmet bey bakıyorum bakıyorum bişeyler eksik dikkatimi çeken yüzde oynamadığnız yerler çok sade kalmış oraları da biraz kanlasanız falan dahada bütünülk kazaınr düşüncesindeyim
  10. Fatih Coşkun

PlayX

mehmet bey çok şık ve kullanışlı bir aygıt tasarlamışsınız elinize sağlık özellikleri tam benlik süper
  11. Fatih Coşkun

Ülke Bayrakları

Teşekürler erkin eline sağlık bi kenarda dursun nezaman lazım olacağı belli olmaz
  12. Fatih Coşkun

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

bu işler için çok büyük isim yapmış avuktlarada ihtiyacımız yok ben üniversitede okuyan arkadaşlarıma haber yolladım onlara yeni mezun başarıya aç ilerde marka halini alabilecek bir avukata ihtiyacımız olduğunu söyledim ama henüz bi haber yok:( Bakalım İnşaallah en kısa sürede bi avukat...
  13. Fatih Coşkun

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

@Erkin KARATAŞ Baba olalı 3 sene oldu erkin Bu ikincisi :D ikinciye baba olacam inşaallah çok teşekürler arkadaşlar inşaallah bidahaki buluşmamızda çocuklarla birlikte gelirim:D çok geçmiş olsun süleyman be Allah acil şifalar versin
Yukarı Alt