İsteği duyunca açıkcası çok şaşırdım
omuzunda halı taşıyan adam o şekilde bir klipartı ilk defa duyuyorum ama size bikaç insan klipartı yüklüyorum bunlarda bikaç değişiklik yapıp
omuzunda halı taşıyan adam kliartı yapabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/203636057/kliparttlaarrr.cdr.html
Çok sağolun Abdullah bey
bu ufacık ayrıntı başımaza dert açılmasını önleyecektir.
çektiriyoz veriyoz kimlik fotokopilerini
fotokopiden çoğaltıp istedikleri yerde kullanabilirler bu yüzden fotkopinin tam üstüne yazmak daha doğru olacaktır.
Ben grafikerliğe kendi matbamızda liseye giderken başladım hiçbir eğitim almadım corel 5 le başladım bildiklerimin yüzde 90 nını karıştıra karıştıra öğrendim bir ustadan eğitim alma şansım olmadı ama şimdi ustamı buldum grafikerler.org a üye olduktan sonra anladım ki daha öğrenecek çok şeyim var
Yaşar bey Çok önemli bir konuya değinmişsiniz bu sorunu ara ara bende yaşıyorum kaliteli makinede bozuk sonuçlar alabiliyordum ve şimdi nedenini biliyorum
Teşekürler....
İsim yapmak yada cv lere bişeyler eklemek zorunda değilsiniz siz işinizde gerçekten başarılıysanız çoğu yerden cv bile istemezler sizden bu bizi burda böyle tabi büyük şehirlerde farklı olabilir.
Yinede hakkımı yemelerine isim yapmak cvlere eklemek adında izin vermem
çünkü kendi bünyelerinde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.