Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

4 resımden yaptıgım bırleşim ustadların yorumlarını beklıyorum

Halit bey arabanın camlarını düzeltmeyi unutmuşsunuz
  2. Fatih Coşkun

omzunda halı taşıyan adam cıipartı istek

İsteği duyunca açıkcası çok şaşırdım omuzunda halı taşıyan adam o şekilde bir klipartı ilk defa duyuyorum ama size bikaç insan klipartı yüklüyorum bunlarda bikaç değişiklik yapıp omuzunda halı taşıyan adam kliartı yapabilirsiniz http://rapidshare.com/files/203636057/kliparttlaarrr.cdr.html
  3. Fatih Coşkun

meyve özel sunumlar (harika)

Ağzım sulandı :) harika resimler teşekürler dilek hanım
  4. Fatih Coşkun

professional design weaponry(mükemmel

Teşekürler Burçin Hanım
  5. Fatih Coşkun

Merhaba ben lale

Hoşgeldiniz iyi forumlar
  6. Fatih Coşkun

Eğer hala sizinleyse

:( gözleri dolmadan bu hikayeyi bitirmeyi becerebilen var mı?
  7. Fatih Coşkun

Kimlik Fotokopisi ve Tehlikeleri

Çok sağolun Abdullah bey bu ufacık ayrıntı başımaza dert açılmasını önleyecektir. çektiriyoz veriyoz kimlik fotokopilerini fotokopiden çoğaltıp istedikleri yerde kullanabilirler bu yüzden fotkopinin tam üstüne yazmak daha doğru olacaktır.
  8. Fatih Coşkun

Çivileri Hiç Böyle Görmediniz

Bunları çeken fotoğrafçıyı kutlamak lazım gerçekten çok iyi açılar yakalamış bizimle paylaştığın için teşekürler erkin
  9. Fatih Coşkun

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Ben grafikerliğe kendi matbamızda liseye giderken başladım hiçbir eğitim almadım corel 5 le başladım bildiklerimin yüzde 90 nını karıştıra karıştıra öğrendim bir ustadan eğitim alma şansım olmadı ama şimdi ustamı buldum grafikerler.org a üye olduktan sonra anladım ki daha öğrenecek çok şeyim var
  10. Fatih Coşkun

tasarımı objelere giydirme (PSD)

Teşekürler dilek hanım gerçekten süper görünüyorlar
  11. Fatih Coşkun

Dijital Makinayla Çekilen Fotoğrafı Ofset Baskıda Kullanmak (Resimli Anlatım)

Yaşar bey Çok önemli bir konuya değinmişsiniz bu sorunu ara ara bende yaşıyorum kaliteli makinede bozuk sonuçlar alabiliyordum ve şimdi nedenini biliyorum Teşekürler....
  12. Fatih Coşkun

Vector Digital Dream Set

Teşekürler Erkin
  13. Fatih Coşkun

Batı’daki çelik konstrüksiyonlu yapılarla alay edercesine -Dünyanın İlk Gökdelenleri-

Kerpiçten yapıyorlar ve okadar kat çıkıyorlar ve yıllar boyunca ayakta kalıyor gerçekten muhteşem yapılar
  14. Fatih Coşkun

40 Beautiful Valentines Day Wallpapers

Teşekürler Erkin çok güzel bunlar
  15. Fatih Coşkun

Jet Türbinli Yangın Söndürücü

Pahalı bir oyuncak ama iyi iş görüyor
  16. Fatih Coşkun

Aşkın Gözü Kördür T-Shirt Tasarım Yarışması

İsim yapmak yada cv lere bişeyler eklemek zorunda değilsiniz siz işinizde gerçekten başarılıysanız çoğu yerden cv bile istemezler sizden bu bizi burda böyle tabi büyük şehirlerde farklı olabilir. Yinede hakkımı yemelerine isim yapmak cvlere eklemek adında izin vermem çünkü kendi bünyelerinde...
  17. Fatih Coşkun

Dünyanın En Yüksek Binası Yükseliyor

Para Para padron perol petrol petrol ve sonrası parayı harcayacak yer bulamıyorlar ne etliye nede sütlüye karışıyorlar bu işin bide öbür tarafı var:D
  18. Fatih Coşkun

Yorumlar mısınız ?

Elinize sağlık serdar bey özellikle resimlerin haraket etmesi ayrı bi güzellik katmış
  19. Fatih Coşkun

Space Art Wallpapers

Paylaşım için teşekürler Erkin
Yukarı Alt