Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

2 Adet Daha Çizim Ve Ürünlerin İlan Hali.

Gerçekten harika.. Ellerinize sağlık Hakn Bey
  2. Buse Türüdü

program istek

@MehmetDk Ücretsiz program var mı bilmiyorum ama bu paralı programların demo sürümleri (15günlük) vardır illaki. Birde öyle aratın isterseniz..
  3. Buse Türüdü

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

@ümran Sayın ümran, konu başlığına baktınız mı? Yada konuyu okuyarak yorum yazdığınıza emin misiniz? :)
  4. Buse Türüdü

2 Adet Yeni Çizimim(Mp3 Player) Ve İlan(Reklam) Hali

Tebrikler Hakan Bey gerçekten çok emek harcadığınız çalışmaya bakar bakmaz anlaşılıyor. Senin elinden çıkan işlere alıştığımız için artık şaşırmıyorum çalışmalarınızın güzelliğine.. :) Ellerinize sağlık tekrar, Benden bu çalışmaya (+)
  5. Buse Türüdü

Bu kelimeler virüs saçıyor

Şahsen ben çoğunlukla kullanmıyorum bu tür kelimeleri.. Ama aramada bulamayınca bazen ingilizcelerini aratabiliyoruz.. Teşekkürler Abdullah Bey, bilgilendirme için
  6. Buse Türüdü

photoshop saç çizimi

Coreldraw'ı boşamıştınız değil mi?:) Boşadığınıza göre Ps'yi rahatlıkla öğrenebilirsiniz he Fatih Bey :)
  7. Buse Türüdü

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

Teşekkürler Yaşar Bey..
  8. Buse Türüdü

Dev Font Arşivi 3626 Adet...

Teşekkür ederiz Elif Hanım, benden de +rep ):
  9. Buse Türüdü

Blue is good...

Sizin çalışmalarınızın hepsini takip ediyorum, büyük bir hayranlıkla.. :) Ve hepside birbrinden güzel oluyor. Ellerinize sağlık İnan Bey İyi çalışmalar..
  10. Buse Türüdü

Ufak Bi Deneme

Basit olabilir ama uğraştığınız,üzerinde emek harcadığınız apaçık belli. Sadece Yazı fontu değişse daha değişik bir hava katabilirdi sanki çalışmanıza.. Yinede gayet qüzel bir çalışma olmuş bence. Ellerinize sağlık Hakan Bey.
  11. Buse Türüdü

coreldraw x3 programını nereden indirebilirim

Forum içerisinde program isteğinde bulunmak ve full program paylaşımı yasak.. Coreldraw internetten demosunu(kısıtlı kullanım) indirip kullanabilirsiniz.
  12. Buse Türüdü

Fireworkste Basit Avatar Yapımı (Videolu Curse)

Link kırılmış. O yüzden hata alıyorsunuz..
  13. Buse Türüdü

photosopta batik efektli yapımı

Sayın Meryem Hanım, Aşağıda verdiğim linki takip ederek foruma nasıl resim yüklenir öğrenebilirisniz.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/11539-foruma-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html veya https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  14. Buse Türüdü

JOYGAME oyun sitesi logo çalışması

Bende 2yi beğendim :) Renklerin turuncu-siyah olması uyumlu, renk sınırı olduğundan çeşit yapmakta zorlanır tabi ki insan. Ellerinize sağlık.
  15. Buse Türüdü

Kafa değiştirme

Peki köpek kafasının olduğu Layer, Spider-Man resminin olduğu layerın üstünde değil mi? Köpek layer'ının üstte olmasına dikkat edin. Belki sorununuz ondan kaynaklanıyor olabilir..
  16. Buse Türüdü

Balance Gym Center logo çalışması

1. logonuz diğerinden daha güzel ama Balance ve Gym kelimeleri birbirinden renk dolayısıyla çok ayrı durmuş, ve bence logonun logo olmasını engellemiş.
  17. Buse Türüdü

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

Vallahi dersi kendi fotoğrafım üzerinde uygulamaya çalıştım, güzel de oldu. Arkadaşlarım dedi, buse nereden öğrendin diye. Bende Grafikerler.Org farkıyla.. dedim :)
  18. Buse Türüdü

BÜKEY DVS After Effects Görsel Eğitim Seti

Teşekkürler Çağlar Bey After Effect'i öğrenmek isteyenlerin işine yarayacak bir paylaşım.
  19. Buse Türüdü

freehand dersleri ayrıntılı anlatımlı PDF döküman

Flash, Photoshop, Coreldraw, Illustrator derken şimdi de Freehand'i öğrenme çabası içerisindeyim. YararLı olucak benim ve diğer üyeler için.. Teşekkürler Bahtınur HaNım.
  20. Buse Türüdü

vektörel çizimlerim

Kesinlikle hepsi birbirinden güzel.. Özellikle kemanın çizimi ayrı bi güzel geldi gözüme.. Ellerinize sağlık.
Yukarı Alt