Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Çelsan makina logo çalışması

1. resimdeki çalışmalardan mavi renkli olanı.. 2. resimdeki çalışmalardan açık yeşil renkli olanı.. 3.resimdeki çalışmalardan beğendiğim yok :) 4.resimdeki çalışmalardan yine ilk çalışma olan yeşilliyi beğendim. Son olarak; son resimdeki çalışmalardan 3.sünü beğendim.. Şimdi diyeceksiniz ki...
  2. Buse Türüdü

3D Mekan ve 3D Dünya Yapımı

Çok çok uzun bir ders. Bunu yapmak bayaa zaman alır sanırsam, ama güzel..:) Teşekkürler.
  3. Buse Türüdü

Vektörel kartvizitler ( Sürekli Güncel )

1.Linkte ben bir problem göremiyorum ama?
  4. Buse Türüdü

Eski bilgisayarlar umut oluyor

Kesinlikle çok güzel bir uygulama.. Bilgilendirme için teşekkürler.
  5. Buse Türüdü

Eski tarihler kitaplar

Teşekkürler Yaşar Bey, güzel bi paylaşım.
  6. Buse Türüdü

Yarışma konusu: Sunlife Resort Hotel / Kurumsal kimlik tasarımı

Lütfen verdiğim linkteki konuyu (Tatil ve Plaket hediyeli yarışma Koşulları) dikkatlice okuyunuz, Sorduğunuz sorunun cevapları konu içerisinde mevcuttur.. https://www.grafikerler.org/tatil-ve-plaket-odullu-logo-yarismasi/12475-tatil-ve-plaket-odullu-yarisma-kosullari.html
  7. Buse Türüdü

Mazda Nagare

Çok güzel.. Ellerinize sağlık İnan Bey
  8. Buse Türüdü

Kahvaltı Vektörleri

Güzel paylaşım, tşk.Ler Abdullah Bey. +
  9. Buse Türüdü

Medical

Paylaşımınız için teşekkürler Yılmaz bey,
  10. Buse Türüdü

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

Hakan Bey, gerçekten çok çok güzel bir paylaşım. Dediğiniz gibi daha önce hiçbir sitede verilmemiş dersi "Grafikerler.Org" farkıyla alıyoruz desenize..:) +
  11. Buse Türüdü

stajer grafiker arıyoruz

Pınar hanım, forum kurallarına lütfen uyalım. Forum içerisinde renkli, kalın yazmak yasaktır..
  12. Buse Türüdü

Merhabalar

Öncelikle hoşgeldiniz. Forumu beğenmeniz bizi mutlu etti :) Tekrar hoşgeldiniz, iyi forumlar..
  13. Buse Türüdü

Cd Kapak Çalışmaları..

Bence ikiside çok güzel olmuş ama hangisi daha iyi derseniz benim tercihim 2den yana:)
  14. Buse Türüdü

idg mimarlık kartvizit

çözünürlük düşük olduğu için pek net gözükmüyor. isimlerin ortada durması çok kaba olmamış mı sizce?Aynı zamanda fontu da değiştirmenizi öneririm. Bu mimarlığın bi adresi yok mu?Sadece telefon ve web sitesi mi var bilgi olarak? Bence kartvizite biraz daha nasıl desem çizgiler eklemelisiniz, yani...
  15. Buse Türüdü

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Ders serisi oluşturduk he Hakan bey:) Çok güzeller.. +
  16. Buse Türüdü

Çay-Kahve-Fincanlar-Kahve Resimleri-Demlikler Yüksek Çözünürlükte Resim Tam 670 MB

2. partta herhangi bir problem gözükmüyor:) Tekrar indirmeyi deneyin isterseniz..
  17. Buse Türüdü

Vektörel kartvizitler ( Sürekli Güncel )

Mesela hangileri? Yanlış parola hatası olduğunu düşünmüyorum, eğer yanlış parola hatası alıyorsanız veri eksik inmiş olabilir, tekrar deneyiniz..
  18. Buse Türüdü

Altın Paket Style+Gradient+Texture+Shape Hepsi Tek Pakette.

Çok güzel bir paylaşım Hakan Bey, ellerinize sağlık. +
  19. Buse Türüdü

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

@Dark_Stone_03 Selam, aynı sorunu bende yaşamıştım, Dosyayı tekrar indirmenizde fayda var. Tekrar indirin ve şifreyi "grafikerler.org" olarak girin, sorun ortadan kalkacaktır.
Yukarı Alt