Sayın erser;
Lütfen forumda arama yapmadan konu açmayınız. yüksek çözünürlüklü resimler bölümünde istediğiniz resimler fazlası ile mevcut..
Aşağıdaki konuyu incelemiş olsaydınız görecektiniz. bu sadece bir örnektir...
Corel X4 için de forumda görsel eğitim seti var. Onuda indirip inceleminizi tavsiye ederim. İngilizce ama epey faydasını göreceğinize inanıyorum.
Videolu paylaşım yapamayabilirim. Fakat elimden geldiği kadar resimler ile anlatmaya çalışırım.
Seda Hanım;
Sizde bu yönetimin ve forumun bir parçası olduğunuzu unutmayın. Bakmayın bize biraz sıkı fıkıyız. Zamanla alışırsınız, sizde kaynaşırsınız ;)
Bu sadece sizin için değil, bütün üyelerimiz için geçerlidir. Belli bir düzeni sağlamak için bizler varız. Fakat sizler olmasanız...
Bende teşekkür ederim.
Corel wraw mantığına benziyormu bilmiyorum fakat çember etrafında bir objeyi eşit oranda çoğaltmakla alakalı bir ders hazırlar yayınlarım. Belki işinizi görür.
Değerli Üyelerimiz;
Üye isimlerindeki Ad ve Soyad uygulaması halen devam etmekte olup değişiklik talebinde bulunmanız için sadece " 1 " gün kaldığını ve bu süre sonunda üye isimlerinde değişiklik yaptırmayan üyelerimizin üyeliklerinin iptal edileceğini hatırlatırız.
Forumumuzdan yararlanmaya...
Valla bakırköye 15 dk mesafede olan biri olarak gelmemek büyük ayıp olurdu zaten. Kesinlikle orada olacağım. Yönetimdeki arkadaşlar zaten tam kadro orada olurlar ;) Değilmi arkadaşlar?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.