Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Merhaba..

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  2. Serkan Baysal

Istek tavuk döner acil

Sayın erser; Lütfen forumda arama yapmadan konu açmayınız. yüksek çözünürlüklü resimler bölümünde istediğiniz resimler fazlası ile mevcut.. Aşağıdaki konuyu incelemiş olsaydınız görecektiniz. bu sadece bir örnektir...
  3. Serkan Baysal

portre tipografi

Eğer çalışma size ait ise gerçekten tebrik ediyorum. Harika olmuş. Elinize sağlık.
  4. Serkan Baysal

Online Fotoğrafınız=)

Buse ben de senin gazabına uğradım ama bu daha çok sana benziyo ;)
  5. Serkan Baysal

Hoşgeldin Erol Uysal

Aramıza hoşgeldiniz. Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak bizi çok mutlu edecektir. Umarım bizlerden esirgemezsiniz. İyi forumlar dilerim.
  6. Serkan Baysal

Nakış desenleri binlerce

Ellerinize sağlık. Ben hızınızı kesmeyeyim ;)
  7. Serkan Baysal

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

Corel X4 için de forumda görsel eğitim seti var. Onuda indirip inceleminizi tavsiye ederim. İngilizce ama epey faydasını göreceğinize inanıyorum. Videolu paylaşım yapamayabilirim. Fakat elimden geldiği kadar resimler ile anlatmaya çalışırım.
  8. Serkan Baysal

M.Kemal Atatürk Deneysel Fotografi Sergisi Bakırköy Yunusemre Kültür Merkezi

Seda Hanım; Sizde bu yönetimin ve forumun bir parçası olduğunuzu unutmayın. Bakmayın bize biraz sıkı fıkıyız. Zamanla alışırsınız, sizde kaynaşırsınız ;) Bu sadece sizin için değil, bütün üyelerimiz için geçerlidir. Belli bir düzeni sağlamak için bizler varız. Fakat sizler olmasanız...
  9. Serkan Baysal

Bende teşekkür ederim. Corel wraw mantığına benziyormu bilmiyorum fakat çember etrafında bir objeyi eşit oranda çoğaltmakla alakalı bir ders hazırlar yayınlarım. Belki işinizi görür.
  10. Serkan Baysal

eee biliyorsunuz hız herşeydir ;)
  11. Serkan Baysal

Bu konu baya eski yanlız. sizin bölümünüz henüz açılmamıştı o zaman. hemen ben ilgili bölüme taşıyorum. bundan sonra top sizde ;)
  12. Serkan Baysal

Savaş Uçakları Masaüstü Arka Plan

Ekrem ellerine sağlık. Güzel paylaşım.
  13. Serkan Baysal

Nakış desenleri binlerce

Elinize sağlık Elvan Yıldız. Paylaştığınız için teşekkürler.
  14. Serkan Baysal

Üye İsmi Değişikliğinde Son Gün..

Değerli Üyelerimiz; Üye isimlerindeki Ad ve Soyad uygulaması halen devam etmekte olup değişiklik talebinde bulunmanız için sadece " 1 " gün kaldığını ve bu süre sonunda üye isimlerinde değişiklik yaptırmayan üyelerimizin üyeliklerinin iptal edileceğini hatırlatırız. Forumumuzdan yararlanmaya...
  15. Serkan Baysal

Valla bakırköye 15 dk mesafede olan biri olarak gelmemek büyük ayıp olurdu zaten. Kesinlikle orada olacağım. Yönetimdeki arkadaşlar zaten tam kadro orada olurlar ;) Değilmi arkadaşlar?
  16. Serkan Baysal

Siz Gebzeden gelirsinizde ben burdan gelmezsem olurmu ;) Kambersiz düğün olmaz ;)
  17. Serkan Baysal

Selamlar Herkese

Aramıza hoşgeldiniz.
  18. Serkan Baysal

bizimelma.com Geleneksel Cumartesi toplantıları.

Geçmiş olsun Arzu Hanım. Umarım önemli birşeyi yoktur kızınızın. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
  19. Serkan Baysal

Angelina Jolie

Dalgınlıkla da böyle bir yazım hatası yapılmış olabilir. Mutlaka bir açıklaması vardır. Bekleyip göreceğiz.
  20. Serkan Baysal

bizimelma.com Geleneksel Cumartesi toplantıları.

Melih Beye nazik davetinden dolayı teşekkür ederim. Bir aksilik olmazsa katılmaya çalışacağım. Saygılarımla.
Yukarı Alt