Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

corel draw x5

Henüz çıktığına dair bir şey yok sitesinde sanırım. Yada ben görememiş olabilirim. Fakat Emine hanım ve Bahtınur hanım'ında dediği gibi illegal programların paylaşılması yasak.
  2. Serkan Baysal

Angelina Jolie

Sanırım ters yazılmış. Başka ne olabilirki..
  3. Serkan Baysal

Fotomontaja Hazır Vesikalık Erkek Resimleri PSD

Bunların bayan için olanlarından da temin edip yönetimi komple montajlayacağız ;) Eline sağlık Dbdullah. Güzel paylaşım.
  4. Serkan Baysal

Hazırlamış olduğum site taslağı

Fonda bulut görseli olan bölüm biraz uzun olmuş. Menü bölümüde ölçü olarak yanındaki görselden biraz farklı kalmış. Onun haricinde sade ve şık bir web sayfası gibi görünüyor. Elinize sağlık..
  5. Serkan Baysal

Markalı veya markasız un torbası (istek)

O zaman konu başlığınızı değiştiriyorum. elinde olanlar varsa paylaşacaklardır. Saygılar.
  6. Serkan Baysal

Markalı veya markasız un torbası (istek)

Markalı bir tane bulup üzerinden silmeyi deneyebilirsiniz.
  7. Serkan Baysal

Film Afişi Çalışmalarımız

Sanırım onlar mermi değil boş kovan. Elinize sağlık. Güzel çalışmalar. Hakan Bey'inde dediği gibi umarım tabancalar oyuncaktır. Saygılar.
  8. Serkan Baysal

Kaliteli SONBAHAR Resimleri

Faydalı olmayacak paylaşım yoktur. Birde malum yeni yıl yaklaştı. Böyle resimler takvim tasarımları için çok işe yararlar.
  9. Serkan Baysal

Kaliteli SONBAHAR Resimleri

Elinize sağlık Seda Hanım. Güzel bir paylaşım olmuş.
  10. Serkan Baysal

yine serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Görseli çok beğendim. Elinize sağlık. Güzel çalışma..
  11. Serkan Baysal

Renk Kanallarını değiştirme

Çok harika bir konu. Elinize sağlık.
  12. Serkan Baysal

sohbet

Hoşgeldiniz Bahtınur..
  13. Serkan Baysal

Selamlar...

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  14. Serkan Baysal

Kullan at dijital kamera

Bir insanın dijital kamera ile işi ne zaman biterki ;)
  15. Serkan Baysal

ambalaj + bıçak çizimi

Sakin olun dilek hanım. bence ekleme yaptığınız serverda sorun yok. Sizin dosyanızda bir sorun olabilir. jpg formatına çevirirken 100-150 dpi olmasına ve mutlaka RGB olmasına dikkat ederseniz sanırım çözülecek sorun.
  16. Serkan Baysal

ambalaj + bıçak çizimi

Eklediğiniz resmi göremiyorum. Sanırım yüklemede sorun yaşamışsınız. tekrar kontrol edermisiniz?
  17. Serkan Baysal

Sonsuz Aşk

İlginiz için teşekkür ederiz Aykut Bey. En kısa zamanda bekliyoruz. Saygılarımla.
  18. Serkan Baysal

corel draw mesh aracıyla renkleri çok güzel kullanın

@serdar erbaş Serdar Bey; Mesh aracı çizim yapmak için değil; yaptığınız çizimleri değişik olarak renklendirmek içindir. Öncelikle bir çizim yapın (Kare,Dikdörtgen,üçgen,daire v.s.) ondan sonra mesh aracını seçin. Sağ tarafta bulunan renk paletindeki renkleri mesh ile parçalara böldüğünüz...
  19. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Milyonlarca objeyi seçerek aynı anda convertleyebilirsiniz. Fakat bu işlemden sonra dökümanlar ayrı ayrı değil tek bir bütün halinde convertlenmiş olacaklardır. Saygılar.
  20. Serkan Baysal

Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz?

50 YTL ye insanlar kartvizit tasarımı yapmıyorlar. Site tasarımı yapacak birilerinin olduğunuda hiç sanmıyorum.
Yukarı Alt