Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Cylon Centurion - Keyshot Render

Keyshot u merak etmeye başladım. :)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

- Bizim birader de matba işiyle uğraşıyor İstanbul'da -- Ne kadar güzel :) - Yeğenlerde reklam işiyle falan uğraşırlar İzmir'deler onlarda işte ajansları var iyi çocuklar. -- Hmm. -Önce hep onlarla hallediyorduk işleri aslında. -- Eee ne oldu ya. - E sana geldik ona göre yani.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Terminatör-Catherina Zeta - Photoshop çalışmam

Kadın ne hale gelmiş acıdım :) Elinize sağlık.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Mermerit firması sosyal medya/banner çalışmaları

Sosyal medyada kullanılmak üzere tasarlanan kampanya bilgileri ve duyurular içeren banner çalışmaları Firma logosu da bana aittir kurumsal kimlik kılavuzu çalışmaları devam ediyor. Tamamlanınca sizlerle paylaşacağım.
  5. Kerim ÖKSÜZ

logo çalışması

Renk tercihlerinizi tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Çok daha şık bir çalışma çıkacaktır doğru renkleri kullandığınızda.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Kurumsal Kimlik Çalışması - Çelik Kapı

Teşekkür ederim.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Platin Kartvizit Çalışmaları (Sizce Hangisi ?)

4 hoş göründü gözüme ;)
  8. Kerim ÖKSÜZ

T-Shirt Yarışması - Ödül 1000$

Bilgilendirme için teşekkürler. Konunuzu ilgili bölüme taşıdım.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim.
  10. Kerim ÖKSÜZ

etiket çalışması (profiterol)

Gıda ambalajı yada etiketleri tasarlarken renklerin insanlar üzerindeki etkileri muhakkak göz önünde bulundurulmalıdır. Bu alanda değerlendirecek olursak çalışmanıza hakim renk profiterol istetiyor. Ancak ürün ambalajının rengi de şeffaf yada bu renkte olursa çalışmanız ürün üzerinde kaybolacak...
  11. Kerim ÖKSÜZ

"Süperman Öldü" çalışması

Süper bir çalışma. Oldukça amaçsız ;) Başarılar.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Çok etkileyici..

Bende dün uşak Anadolu Mola'daydım neresinde bu çalışma tesisin ? gerçekten bir sanat eseri.
  13. Kerim ÖKSÜZ

staj için yardımcı olurmusunuz

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
  14. Kerim ÖKSÜZ

Takdirlerinize Bırakıyorum :))

Bu vasıflarda uzman bir personel bulmak o kadar zor ki... Firmaya kolaylıklar diliyorum
  15. Kerim ÖKSÜZ

Etkinlik afişi - Haluk Sicimoğlu

Üniversite yerleşkesinde duyurulacak Emine Hanım. Herkesin bildiği bir salon olduğundan detay vermedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim.
Yukarı Alt