Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

free photoshop

Photoshop işleri... Vay be ne kadar mükemmel bir iş tanımı. ve yardımcı olacak arkadaşlar sırada... İlginç ve bir o kadar da vahim bir tablo bence.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Bu soğuklarda iyi gider

:) çekimlerden tek farkı masada limon yoktu süper gerçekçi eline sağlık abi :)
  3. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba

Hoşgeldiniz.
  4. Kerim ÖKSÜZ

sevim çamaşırları maskot tasarımı 2

İşte bu :D Favori çalışmamdır biline :clap2:
  5. Kerim ÖKSÜZ

Yatak Odası

Çalışmalarınız giderek güzelleşiyor.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Broşür Abi, Broşür Çalışması

Logonuza yorum yapmıştım... Broşürlere gelince, "The Brochure" yerine kendi firmanızın veya size referans olabilecek bir firmanın broşürünü koyabilir, Broşür dağıtan bir personel görseli kullanmayı deneyebilirsiniz. İlk çalışmadaki renk geçisi hoş olmamış arka sayfa gibi tek renk kullanmanızı...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Broşür Abi Logo

İsim güzel, fikir hoş ancak font ve uygulama herşeyi mümkün olduğu kadar kötü yapmış.
  8. Kerim ÖKSÜZ

Red Point Advertising

Çok fazla iş koluna gidebilecek, iş görür bir kartvizit ama "Advertising Agency" demişsiniz bu kelimenin anlamını iyice araştırın ve sonra bu kartvizitin bu kelimeyi karşılar nitelikte olup olmadığına siz karar verin.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Hot Stop Çalışmam

Çok hoş görünüyor Sedat Bey.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Sevim(li) Maskot-2

Gözler çok hoş :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

Karton poşetler 2(Kendi tasarımlarım)

Soru işaretine gerek görmüyorum doğru anlamışsınız aynen öyle...
  12. Kerim ÖKSÜZ

Sevim Maskot Penguen

hoş görünüyor ancak gözler üzerinde çalışın derim.
  13. Kerim ÖKSÜZ

İlk Afiş Çalışmam (yorumlarsanız sevinirim)

Onca konu arasından 2007 de açılmış bir konuyu bulup yorum yazmak... Hemde yasaklı bir üyenin konusuna... İlginç :clap2:
  14. Kerim ÖKSÜZ

merTasarım Logo Çalışması

Çok karışık herşey birbirine girmiş sanki. Tasarımın "T" sini başlıkta görmesem yada tasarım kelimesini kendim tamamlayamasam orada bir T yok. Sadeleştirmelisiniz ve font seçiminizi yeniden gözden geçirmelisiniz.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Çizim İçerisine Görsel Atma

Derslere devam ama önce arama...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Hoşbulduk!

O vakit bize de hoşgeldin demek düşer Furkan :) sektörde yolun, bahtın açık olsun. Çalışmalarını inceledim geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Konya'da Ajansımıza Grafiker Alınacak

Dün olsa idi olabilirdi ama bugün işe başladım :) Umarım aradığınız elemanı bulursunuz...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Sen neden öğren miyorsun?

Beğendim. Başarılı çalışmalar elinize sağlık.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Parex Broşür

@Bortener Nasıl meşhur olmuş yani ??
Yukarı Alt